Musikhjälpen!

Det började på Söndagen och dem ska sända konstant radio i 144 timmar. Både sänds i radio och visas några timmar på SVT2 varje dag. Fastnade framför min tv ungrfär två timmar igår för att inspektera det. Egentligen är det inte ens bra. då det enda man ser är tre programledare som står och pratar och typ dansar till låtar. Kollade in lite klipp från i Söndags på nätet och hittade ett klipp där "Looptroop Rockers" bjuder på två låtar och pratar lite om hur resten av året ser ut. Promoe ska släppa sin platta i typ början av nästa år eller något sånt - helt på svenska. Plattan kommer bli riktigt fet. "Timbuktu" är väl en av dem drivande "stjärnorna" som engagerar sig i det hätr projektet. Fanns småklipp där han är i Kongo och intervjuar folk som blivit rekryterade till armén utan att de velat. Rätt intressant faktiskt.

Halv kris idag på jobbet då vi ska vara klart med allt, men det lär vi aldrig hinna. För det första så går det bort tid när jag sitter här och skriver och sen går igenom alla hemsidor som är en del av morgonen. Kan inte ens jobba över heller då jag direkt efter jobbet måste åka och lämna bilen på lagning igen, sen direkt ner till ishallen för att döma j18 landslaget.

Kan bara säga att min så kallade "granne! - han ska ni ladrig flytta ihop med. Vi åkte och handlade igår och grabben skulle laga mat för första gången sen han flytta in(över ett år sedan). Han hade fått recept på tonfiskgratäng och han har aldrig kokat ris! Låter som en bra kombination. Undrar hur det smakade.

Zacke feat. Kihlen - Förlorad generation - Tanka!

/ J




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0