Det närmar sig..

Faktiskt fick jag hem papper igår från Transportsyrelsen ang körkortet. Tydligen får jag köra bil dagen efter att spärrdatumet har gått ut, vilket är 18 Juni. Så kryper lite i kroppen nu och jag blev tvungen att köra lite bil igår för det. Känns verkligen som att lära sig att cykla igen - man har ingen aning om vad man gör. Fast ska väl gå ganska lätt ändå. Enda nackdelen med det är att det kommer börja gå pengar åt att tanka bilen. För det känns som att man har några vändor att ge igen åt allt folk som skjutsat runt en. Till träningen, till stan, till affären, till mor&far, Sälen m.m. Tanken slog mig idag att jag får körkortet lagom till Midsommar och av någon konstig anledning brukar vi alltid fara iväg och på en resa till något skönt place och festa i 2-3 dagar. Till det är jag säkert tvungen att ställa upp med bil och som frivillig att köra - ILLA!

Igår blev det lite tennis. Jocke ringde upp mig direkt efter att han slutat jobbet och sa att jag skulle göra mig redo för att dra ner och dra ett par serve-ess. Jocke är faktiskt så inne i tennisen nu att han skiter i om det regnar. Just igår hade det regnat hela dagen, men det hindrade inte oss. När vi väl kom ner var banorna RELATIVT mjuka. Bollen studsade knappt, men inte fan gav vi oss. Vi slog väl i en timme kanske, sen gav vi upp. Efter det kollade jag lite på matchen mellan Sverige - Malta. Ingen vidare match, men dem fick ändå in fyra mål. Jag tror ändå det blir bra svårt att knipa andra platsen i gruppen faktiskt. Så Sydafrika - bye bye!

Idag är det då dags för träning igen. Så som jag har längtat. När man väl går hemma med betalt och allt, blir man så sjukt rastlös så man vill bara att tiden ska gå så man får göra någonting. Ett sådant tillfälle är just träning. Idag gick det rykten om att vi skulle löpa i Teknikbacken i Hallsta.

Om någon av er själar som läser detta hade tänkt att ladda ner en film, så ladda ner Taken. För bra film!

Big up!

/ J


Är verkligen helt kass!

Lika bra att gå igenom matchen som var i Måndags. Vi blev totalt 9 pers som skulle ta an laget som låg i botten av tabellen. När vi ställer upp för avspark så berättar domaren att dem endast är 6 spelare inkl målvakt. Alltså en spelare kort och det borde öppna enorma ytor. Laget vi mötte var ett gäng datanördar som verkligen inte visste hur man lira boll. Blev nästan för stora ytor, att man knappt visste vad fan man skulle göra med bollen. Skulle man dribbla, passa, skjuta? Började trevande, men vi lyckades hänga fyra kassar första halvlek. I andra tog tjurigheten över lite och spelet blev lite tuffare. Lyckades få ett gult kort en bit in på andra då jag "olyckligt" råkade dra i en killes tröja. Gjorde det enbart för att hindra Alle att ställas fri med en av deras utepspelare (Alle agerade goalie). I och med det lite tjuvknepet tog domaren upp det gula kortet. Tänkte inte mer på det utan krigade vidare. Vid en situation senare så kommer det en kille lite utanför vårat straffområde och driver lite ut på kanten för att ev skjuta. Sätter in en klockren axel mot axel och killen gör två frivolter innan han landar på planen bredvid. Hör pipan blåsas och vänder mig om och ser att domaren börjar gräva i fickan. Förstod dirr att han plockade upp det röda kortet. Gick fram till han och sa "Hoppas du skämtar nu?!". Tydligen var han ej på humör och var bara att lämna planen. Det mer pinsamma var att det var inte bara ett lag som stod och väntade bredvid planerna, utan 3-4 st, så fick en och en annan blick. Kul och bli avstängd i en korpmatch om så fallet blir, vilket ej är säkert.

Gårdagen spenderades på grusbanorna i Sura. Tennis-hysterin verkar ej har lagt sig efter Söderlings framgång. Jag, Birre och Jocke åkte ner och spelade några timmar. Blev singel-matcher med matcher om 3 gem. Birre blev den som var obesegrad när vi drog hemåt.

Gick in med inställningen innan jag gick och la mig igår att jag skulle upp 09.00 för att bege mig till gymmet, men så blev ej fallet. Vaknade istället 12.15 och förstod direkt att dagen var förstörd.

Nu ska jag mecka lite mat!

Big up!

/ J


Bättre sent än aldrig..

Märkt att jag vart lite kass på att skriva, men alla har väl annat att göra ibland!

Har nog inte skrivit sen i Tisdags, så då har väl jag hunnit göra en hel del. I Torsdags hade vi iaf en en av dem fetaste träningarna hittills. Började med att vi skulle springa backe, men var så halt så det blev intervaller. Blev lite chockad när han sa att vi skulle springa 16st 70-20. Alla som inte vet så vilar man i 70sek, sen löper i 20sek. Eller oj, skrev fel såg jag, tvärtom så klart =) Gick faktiskt rätt lätt, men foten värkte lite. Efter det blev det iaf fotboll i regnet. Tog så klart tag i takpinnen och dirigerade ut bollar på kanterna som Iniesta. Fredagen blev helt misslyckad och fick inte något gjort pga av strul. Lördagen blev också lite fel, men slutade ganska bra ändå. Vi började iaf dagen med en rejäl tennismatch. Det blev jag och Jocke mot Landegren och Tobbe. Krille hade tydligen gått och sagt på jobbet till Jocke att han var i Federer-klass, men inget han bjöd upp till. Vid ställning 2-0 i set och 5-2 ledning i tredje, påstod Tobbe att dem ledde med 3-1 i gem. Blev ett jävla liv och det hela slutade med ordkrig och raka vägen till Bolaget. Mot vår förvåning var Bolaget stängt och humören gick säkerligen neråt. Vi bestämde oss att åka och kolla på Sura - Kolbäck och försöka lösa öl-problemet under dagen. Problemet löste sig och vi begav oss hem till Alle för att kolla på fotboll. Väl där var det Alle som styrde upp alkoholen. Grabben har börjat dricka sprit och han köper en 70is Razz. Flaskan räcker till ungefär 4st groggar och vi räknade ut att varje grogg är typ 17cl sprit och 3,5cl Sprite. Luktar urspårning? Tog iaf bussen för omväxlings skull och hamnade på BMB i vanlig ordning. Väl där är det väl ingen som har minne, men slutade iaf med att Jocke beställer taxi hem.

För alla er själar som orkade gå och rösta igår, hoppas jag att ni la rösten på PP. Själv somnade jag på soffan och slapp på så sätt rösta. Andra gången i följd jag missat nu faktiskt. Kan säga att alla som tror att det är chill att vara arbetsbefriad har fel. Man blir så sjukt rastlös och man har ingen aning om vad man ska göra. Hade gjort vad som helst för ett jobb nu faktiskt. Idag är det tydligen dags för match igen, så får hoppa över träningen igen.


Glasses Malone feat. Rick Ross, Birdman & T-pain - Sun come up
 


Promoe & Timbuktu - Ge oss Sverige tillbaka!



Bjuder på lite bilder från helgen med!

  
  




Big up!

/ J

Fotproblem..

Känns skönt att kunna gå upp 10.30 utan någon som helst ångest.

I Måndags tänkte jag skulle vara duktig, så gick upp redan 09.00 för att äta frukost en bege mig till gymmet. Tycker egentligen att gymma är så sjukt tråkigt och tror inte ens min kropp är byggd för att befinna sig där. Efter det tog jag en rejäl walk runt golfbanan, sen runt Sura i det underbara vädret. Typiskt nog så dog det just efter Måndagen. På kvällen var det dags för träning igen. Trodde inte man var så otränad som man var. Började med en löpvända på 4km i skapligt tempo. Efter det var det parövningar. Alltifrån skotkärra, mage, rygg m.m. Kanske nyttigt att befinna sig på ett gym ibland ändå.


Igår så hakade jag på Dawa och fixade lite ute hos hans farsa, för att slippa sova bort dagen. Tog ett tag innan jag kom på att Söderling hade match mot Davydenko, så vi stressade lite, för att sedan inta soffposition. Är riktigt imponerad av Söderling. Från att ha förlorat många matcher pga sitt humör, går han helt enkelt ut och tar ut aggrissionen i spelet och verkligen DOMINERAR. Stenhårda forehand slag, kombinerat med längd, men det han vinner många poäng på är hans serve. Nu är han framme i semifinal där han får möta en Chilenare, vilken jag inte minns namnet på. Senast en svensk hade framgång i franska öppna var 2000 då just Söderlings tränare Magnus Normann var i final. Under matchen fick jag ett samtal att jag skulle vara med på SkkFks korpmatch (www.skkfk.tk). Grejen var att jag kl 20.00 samma kväll skulle springa ett cooper-test, så visste inte hur kroppen skulle känna sig. Matchen blev inte lika tuff som jag hade trott. Det blev vinst med 7-1 och fick hänga en kasse. Efter matchen släppte Micke av mig utanför Arosvallen. Testet var ett litet frivilligt test för folk som vill uppåt i domarkarriären, eller visa framfötterna. Det här var ett liten annan variant på cooper-test, men man skulle iaf springa 2700m under 12min. Det klarade jag med bravur iaf.

Nu ska jag kirra lite frulle!

Big up!

/ J



Revanschlust..

Känns lite knepigt att man just steg upp ur sängen. Är ju ganska van att leta på moblilen vid ca 05.20 när klockan piper så grannarna nästan vaknar. Ställde klockan på 09.00 imorse för att slippa sova bort dagen. Tror jag ska försöka mig på det varje dag faktiskt, lika bra. Kan ju nästan säga att jag har sju veckors betald "semester" och under dem veckorna får jag fortfarande gymma gratis vid Badhuset, så tänkte försöka kriga ner dit varje dag.

I Lördags efter mycket letande, så blev det till slut en vända på BMB. Eftermiddagen började inte bra, då jag missade bolaget helt, Så jag och Dawa gav oss ut på en febril jakt efter några liter öl och med hjälp av Ludde fann vi till slut en låda. Vi drog iaf hem till Hellbom där vi satt och tog några öl för att sedan bege oss in till stan. Väl därinne var det så klart fritt med folk i och med löningshelgen och man träffade på lite ansikten man kände igen. Dawas bror agerade skjuts in och fick äran att hämta fem stycken fyllesivn på natten. Självklart kom jag sist in i bilen hem och fick ligga i hundburen.

Igår så chockade Jocke och ringde och frågade om vi skulle dra till Skultuna(!) och kolla på fotboll. Omöjlig som jag inte var hakade jag på och det blev en riktig jävla b-match, med mer gulakort än spelminuter. Efter hemkomsten kom jag och Jocke på idén om att vi skulle lite tennis. Så vi gav oss upp till "pandaparken", men vilket jag fick ångra. Just att den kallas "pandaparken" är att det fanns en panda som man kunde gunga på, men märkte igår att den inte ens finns kvar, utan nu är det en ko om jag minns rätt. Matchen började inte bra då jag fick ha Alles Biltema-racket och hade inte ens nå tejp så jag kunde tejpa min skadade fot. Så förutsättningarna var inte bra och det märktes i första set. Lyckades hålla min serv en gång, men sen gick det utför. 6-1 förlorade jag med, men enligt Jocke så var det han som förde matchen vilket jag direkt påpekade. Han levde bara på mina misstag, som tex dubbelfel, nätslag m.m. Nästa set blev lite jämnare men slutade ändå med förlust 6-2. Så nu står det rätt mycket prestige på spel till nästa match. Fast egentligen behöver jag inte oroa mig då jag vann alla tre matcherna vi spelade i somras. Jocke fick nästan gå i terapi, får så hårt gick han in
i väggen.

Lite sköna sommarvibbar! 





Nu ska jag koka lite ägg, sen bege mig till gymmet!

Big up!

/ J

RSS 2.0