För sliten!

Idag mår jag riktigt dåligt. Brukar inte bli så jävla sliten, men idag för fan ett undantag.

Igår så hoppade vi på en buss som skulle ta oss till Gubbmyren. Jag tjatade nog mest om att vi skulle åka. Det var tänkt att det skulle bli världens skoter tävling. Bussen tog ungefär en timme. Först körde buss-chommen fel, sen fick vi vänta i 20 min på att en bil skulle bärgas. När vi väl anländer så är det  stängt! Kan väl ta på mig ett litet ansvar för det. Alla blev genast skit irriterade på mig, men det la sig ganska fort. Vi tog en taxi ner till Sälenbyn. När vi kommer in på bolaget så är det en kö på 75m för att bara ta sig in på glasbanken! Jag och Jocke köpte en låda Sofiero 7.5&, en platta Cider 7.0%, en 70is Jäger och en liter Tequila. Hela kalaset gick på 1200kr - Billigt! Tog en taxi tillbaka hem och där påbörjades nästa fylla. Blev en hel del bastu och det sveptes fritt med 7,klubbor.

Ska jag vara helt ärlig så kommer jag inte ihåg att jag var ut på krogen. Det enda jag minns är att jag är i en stuga och tar en taxi hem för 475kr. Dem andra polarna söp jag bort på HC. Natten slutade med att jag och Jocke hade världens gräl och vi kom fram till att vi skulle säga upp kontakten och aldrig mer prata. Att just jag och Jocke tjafsar på fyllan vet nog alla vid det här laget. Vaknade imorse helt paj och va bara säga "godmorgon" till Jocke, sen var allt grönt igen och vi skålade och svepte varsin Sofiero 7.5& vid. Nu börjar alla bli lite runda under fötterna och ska försöka beställa så att dem kör hit en badtunna.

HC ikväll igen? Lyx! Redan gjort av med typ 1200 kr på taxi - lär bli en dyyyyyr resa.

Hörs!

/ J

                                                                

Trött?

Sover i en dubbel säng med Joakim Kalen liksom. Det säger nog det mesta. Sängen vi sover i sov grymt skön ut när vi anlände, men man sover verkligen som skit i den. Det är typ -17' och 35' inomhus. Vi sov med fönstret öppet inatt och gick inte att sova iaf.

Igår så blev det en hel del öl kan jag lova. Vi började vid 12.00 och drack konstant till 01.00. Blev en hel del djupande under förfesten och vi körde till och med igång med "jag har inte". Alle ringde och styrde upp taxi och den anlände vid 22.00. När vi kom fram till HC blev vi lite förvånande,  då det var vi och vi i kön. Senare anlände det fritt med folk och när vi drog hem vid 01.00 så köade folk fortfarande. En grogg på HC kostade liksom 128kr och smakade skit.Det får bli slutorden för gårdagen.

Nu ska vi kika lite pics sen igår. Blir duktig skoter tävling sen!

Have a great day!

/ J


Sälen!

Precis kommit fram till Sälen. Det är -14 och kallt så inåt helvete. Vi kom iväg vid 19.30 pga av strul med bilar och packning. Vi som iaf kom iväg var jag, Jocke, Dawa och Ludde. Lite dyster stämning dem första fem milen. Jag och Jocke fick sitta o baksätet och det var ju inte lite trångt. Dawa satt i framsätet och sov i stort sett hela tiden. Blev donken stopp och Ludvika och direkt efter började det hända lite grejer. Ölen började flöda i baksätet. Efter fem öl var och allsång till lite musik och efter det så sitter två herrar nästan nakna. Pisspaus var femte minut och man kliver ut barüber när det är -19 grader liksom. Man är torsk! Jag och Jocke hann svepa 8 öl var innan vi kom fram. Grejen är att vi egentligen ska få stugan imorgon men chansade och åka upp idag och hade verkligen turen på vår sida. Stugan är riktigt fräsch och nu ska det bastas i ett par timmar sen sova lite, sen bli apraka imorgon igen. Blir inleda med en ölfrukost imorgon. Med det menas att man kliver upp vid 09.00, spränger kylskåpet för att kira lite öl, sen basta fritt!

Fredagen blev en vända till krogen. Meningen var att vi skulle på Looptroop, men blev att vi hamnade på Silk med enöga. Jag gjorde nog av med 1600kr och hade duktig ångest när jag vakna imorse. Lever bara en gång.

Nu ska det bastas. Det kommer uppdateras vcarje dag och kika gärna in www.agrenboys.se varje dag för blogg och bild uppdateringar.

Dimman for life!

/ J


God fortsättning?

Tror faktiskt att jag hatar julen. Enda positiva lilla grej är att man kan äta sig så jävla fet. Julen vara bara rolig när man var liten. Man sov dåligt en hel vecka innan julafton. Man vara skit rädd för tomten och maten brydde man sig inte om. Var bara en grej man hade i huvudet - paket. Ne fyfan för julen. Tur är att det bara är jul en gång om året.

Vi åkte hem till min farbror och hans familj vid 14.00. Maten skulle vi äta direkt, men blev naturligtvis försenat. Jag som typ inte hade ätit på 24 timmar fick panik och åt nästan upp möbler - så hungrig var jag. Maten var helt okej faktiskt och man blir sådär FET MÄTT.

Kl 15 är det meningen att man ska kolla på Kalle, men kollade inte en minut faktiskt(?). Efter Kalle klev det in en finsk tomte med käpp och rulator. Släden hade han parkerat utanför och det var sandat enda upp. Fick ett par fräscha brallor, några tröjor, cash, presentkort och lite annat. Fick även två riktigt schyssta tavlor av morsan och farsan. Kanske dags och sätta upp lite på väggarna, då jag bott över ett år och det ekar om man råkar hosta lite.

Vi drog senare hem till morsan och farsan. Mormor och hennes "kille" kom dit. Åt lite mer. Blev en del bira och lite NHL hockey. Drog hem senare och Laiho och Jocke joinade på ett par öl. Jockes bror Linus gled lver senare och vi gav oss ivög på en fest. Hade inte alltför kul och var hemma vid 05.00. Så mår som man förtjänar nu.

Så hungrig nu så det finns inte. Drömt om köttbullar och power king.

Nu ska jag gitta! Snart in i dimman igen!

/ J


GOD JUL!

Får väl ta och önska alla en riktigt GOD JUL!

Gårdagen har jag inte så mycket att skriva om. Hade ett litet juklapps spel hos morsan och farsan. Man ska köpa tre st presenster á 30kr. Man använder en tärning och slår man en etta eller sexa så får man ta ett paket. Det rullar på så tills det har gått 10 min på klockan. Dem presenter man har då - de får man! Jag köpte två burkar hairspary på OKQ8, så bra fantasi har jag. Sen tog jag en julklapp som jag fick förra året från jobbet som var oöppnad - brandsläckare =)
När Ludde kom och hämtade hade jag med mig vattenflaska, tre böcker, musmatta m.m.

På kvällen drog jag hem till Ricki och tog några öl och surrade lite old memories. När jag kom hem vid 00.00 lyssnade jag på Maskinen konserten på Debaser minst 4ggr = två timmar. Helt sjukt va såld jag är på Maskinen.

Sälen börjar verkligen närma sig och jag har knappt fixat öl eller lite nya kläder ens. Dags och ta sig i kragen. Sen ska man börja tvätta också. Känns som det inte är prio ett i dessa "jag-blir-full-idag" tider. För man lär bli full ons, tors och fre minst. Ba gilla läget, man är king.

Nu ska jag ta mig en dusch sen slå in sista paketen. Jul firar vi i år hos min farbror och inte hos min faster i GBG som var tänkt. Kanske skönt på ett sätt, än att slippa sätta sig på ett tåg på juldagen.

God jul igen!

/ J



Risk!

Vilket jävla underhållande sällskapsspel. Jag,  Adam, Ludde och Jocke kom på igår vid 22.00 att vi skulle spela det. Blev väl inte allt för spännande direkt. Jocke var väl den som åkte ut efter ungeför 20 min spelande. Grabben hade i stort sett hela fyra länder hela tiden och hade inte tur med tärningarna.  Ludde var nästa man på rakning. Alla kort som han hade när han åkte ut, fick naturligtvis den som slog ut han och det blev Adam. Han hade som uppdrag att erövra Asien och Afrika medans jag hade förinta lila trupper (dem hade natruligtvis ingen valt) eller att erövra 24 länder. Blev krig ett tag, när vi sen kom fram till att det blev W.O. från båda parter då vi annars hade fått ställa in julaftons firande, för att få en segrare.

Blev en vända in till stan idag för att inhandla dem sista julklapparna. Kan väl inte påstå att jag är den mest seriösa människan när det gäller julklappar, utan det tog ungefär 5 min, sen stod jag längst fram i kön på bolaget med en whiskey flarra i högsta hugg. Åkte efter det ut till Hälla snabbt för att joina Ludde och Jocke. Hann precis komma ut, när det blev time för food. Jag åt wook, medans Jocke och Ludde åt Lasagne för hundar - så såg det ut iaf.

Nu har jag och Jocke precis vart och solat och nu tänkte jag fortsätta med lite "julstädande".

GOD JUL!

/ J



Fet frukost..

Jag och Ludde har precis ätit den lyxigaste frukosten på bra många år. Det blev kokta ägg och mackor med skagenröra. Ludde har nog inte alla pinnar i stegen, då han drack cola.

Igår var nog den segaste dagen på länge. Sov som sagt ungeföär 3h. Resterande tiden av dagen låg jag bara i skedställning och tyckte synd om mig själv. Från 19.00 till 20.30 sov jag på Luddes soffa. När jag vaknade trodde jag att jag hade försovit mig till jobbet, men Ludde var snabb och påpeka att det var lulu. Gick ner till mig och kikade "Erik & Mackan". Jocke kom över en sväng och vi kollade på "Inside Man" hos Ludde. Jag och Jocke gick sen ner till mig och la oss och sov. Vaknade kl 08.16 av att Jocke ligger en cm ifårn mig och snarkar så högt att Palme hade vaknat ur sin grav.

Så ni sitter man här och inser att nästa steg i livet är att städa lägenheten. Man ska fan aldrig ha förkaka eller efterkaka, för det ser altid förjävligt ut när man vaknar. Det är så jävla vidrigt att plocka bort alla tomma ölburkar och alla snus som Jocke slängt på golvet  - grabben är fan inte rumsren =)

Tränin idag och hoppas man får lira ute - duktigt taggad! Ska tackla alla!

Fort Minor - Where´d you go   TANKA!

På återseende!

/ J

PS. Bilden är bra gammal =) 18års debuten på Pluto!



Sliten..

Att man kan bli så sliten som jag är nu. Tror jag fortfarande är full nu om jag ska vara ärlig.

Började gårdagen med att åka och döma i Fagersta med Freddie och Adam. Roliga var att dem mötte Sura. Det tråkiga är att det var nog säsongens tråkigaste j20 match. Sura ställer upp med i stort sett två femmor och Fagersta mönstrar hela a-laget.

När jag kom hem så klev jag direkt upp till Ludde. Där satt Ludde, Jocke och Klimpen och sög i sig fritt med öl. Tog en öl och gick sedan när och fixade mig, sen upp och kliva på ännu hårdare. Vi satt och små pratade lite om Sälen och vi kom fram till att det blir två bilar - Ludde & Alles. Dawa och Laiho anslöt och tempot på kröket skruvades upp lite. Jocke och Ludde var väl dem som tog tag i taktpinnen. Pernilla och carro kom också. Vid 21.30 är Ludde sååååååå jävla full att han går och lägger sig. Hur fan ska den killen lyckas i Sälen? Jag, Jocke, Carro och Pernilla bestämde att vi skulle in på BMB. Laiho fick agera svarttaxi. Krogen var väl ingen höjdare och slutade inte så roligt heller. Vill inte skriva varför heller, för rätt känsligt ämne. Blev rätt jobbigt för mig med faktiskt. Slutade på ett relativt bra sätt iaf. Jag, Jocke och hans brorsa splittade på en bula hem.

När vi kom hem vid ungefär 03.00 våldgästade vi Ludde. Jocke stod och skrek i brevinkastet att öppnade inte Ludde dörren skulle han slå in ansiktet på han. Vi snodde i stort sett allt han hade i frysen. Han blev lika arg den här gången med, om inte argare . Vi tog även med all öl som fanns i hela lägenheten. Linus drack inte utan det blev jag och Jocke som fick agera försökspersoner på  "Bock 8.0%". Jag somnade sittandes i datastolen med öl över hela mig. Jocke somnade på toan.

Har precis vart och käkat pico. åt ungefär 1/10. Så nu tänkte jag sova ett tag!

So long!

/ J



Två veckors ledighet!

Som sagt så har jag gått och väntat ett bra tag på att chefen skulle bevilja ledigheten jag hade ansökt om. Först och främst hade jag 29 & 30 dec och 2 jan som jag ville ta ut i semester och dem blev beviljade. Sen hade jag även 22 & 23dec. Fick lov att ringa till chefen när jag kom hem från jobbet och fråga om jag fick ledigt på dem dagarna. Så nu är man ledig till typ 6 jan eller något sånt.

Kom precis hem från match  - GSK borta. En match som vi förlorar med 8-6. Leder med 0-2 och för matchen helt klart. Så börjar vi slarva som vanligt i försvarszon och dem kviterar och tar sen ledningen hela tiden genom matchen. Stod inte för har inte vart helt hundra på träningarna i veckan, sen är jag helt slut i kroppen sen alla dömningar. Så orkar inte skriva mer om den.

Fick faktiskt tillbaka min mobil som jag skickade på lagning för två veckor sen. Nu hör man grymt bra med den man pratar med i mobilen. Så nu slipper man stå i ett ljudisolerat rum för att kunna föra en konversation. Trodde aldrig jag skulle få den innan vi drar till Sälen. Samtidigt som jag hämtade luren på Järnia, passade jag öven på ett hämta lit ekläder som jag beställt från Zoovillage. Det blev en mössa och en fräsch t-shirt - riktigt nöjd!

Imorgon blir jag tvungen att åka till Fagersta och döma. Freddie ringde och frågade om jag hade något speciellt inplanerat imorgon. Är i behov av lite deg med, så självklart sa jag "ja". Efter det blir det lite krök. Måste ju fira lite ledighet samt att det snart är jul och Sälen =)

Nu ska jag sova!

Vi hörs..


/ J




Maskinen!

Är så trött nu, så jag vet knappt om det jag eller mitt alter ego som skriver.

Onsdagen började inte så bra faktiskt. Försov mig tre timmar och kom till jobbet typ 09.00. Sjukt egentligen hur man kan försova sig så länge, skitsamma. Avverkade dem fem timmar som återstod av arbetsdagen och sedan åkte jag direkt till ishallen för att döma. Mina kollegor som jag skulle döma med för dagen var Freddie och Winge. Matchen hade väl samma karaktär som den förra. Gick ut skithårt och sedan tröttnade dem och tempot sjönk. Efter matchen blev jag så stressad då det var min tur att köra till träningen i Hallsta. Både morsans och farsans bilar var upptagna och skulle lämna min på lagning, så fick låna farmors bil. Åkte till en träning som jag till slut var så jävla kass på. På slutet ville jag bara säga "Jag slutar!". Har en viktig seriefinal idag, men jag sa att jag inte ville stå. Efter träningen åkte jag och lämnade bilen och sen åkte jag hem till Dawa, där han och Jocke befann sig. Tänkte för mig själv att dem är säkert rätt så "städade". Ska aldrig lita på mitt inre, för när jag kommer fram så stinker Jocke sprit som ett bryggeri och Dawa är allmänt skitfull. På vägen in kör Dawa på full volym med "Rasta hunden". Jocke somnar efter ungefär fem minuter och jag börjar genast fundera hur fan kvällen ska sluta. Väl framme är det rätt så läng kö och vi kommer in typ 22.50. Vi frågade relativt snabbt en vakt när dem börjar lira och för ett snabbt svar "Kl 00.00". KUL - typ en timme i  nyktert tillstånd och försöka undvika social kontakt överhuvudtaget. Träffade bla på Linn, Ricki och Micke där inne.

Tiden börjar närma sig och Frej och Herbert entrar scenen. Fritt med folk! Dem börjar Lira av "Psykopat", sen fortsätter dem med "Segertåget", "Annorlunda", "Opp Opp", "Jobb", "Pengar", "Kappan efter vinden" och sist "Alla som inte dansar..". Tror det är nästan rätt setlist, men inte helt säker. Sjukt vilket drag! Dem kan verkligen sin grej på scen och är riktigt GRYMMA live. Bästa jag vart på. Dem håller på i ungefär 35 min sen lämnar dem scenen och vi åker hem.

När vi kommer ut på Sigmatorget kör Jocke igång "Psyko,psyko,psyko, psykolarsson". Hahahaha garvade så jag grina. Kom hem ungefär 01.30 och somnade nog i luften när jag skulle lägga mig.

Idag är det match då och sen hem och sova duuuuktigt.

Vi hörs!

"Kappan efter vinden" - vilken låt!

/ J



Dömningen går bra..

Blev en vända till Kungsör igår för att döma KIK -FAIK! Riktigt hett derby.

Blev först en dag på jobbet som gick ganska fort. Åkte hem och meckade ordning mat och sen kom Jocke på lite java. När Jocke dragit hem åkte jag hem till morsan och farsan för att låna en bil(många torkare på min bil). Fick låna farsans v50 och sedan bar det av till Hallsta för att hämta "Kenta". Kom fram Till ACTA-hallen vid 17.45. En riktigt tuff gris där "Hammarkula" fick mest grisar och blev den som fick bära nyckeln. Matchen blev en typisk derby-match. Otroligt fysisk match där man fick vara på tå hela tiden och inte släppa bevakningen en enda sekund. Flera slagsmål där man fick bryta in och vara Tyson. "Näsan" var där och granskade, vilket var riktigt bra. Har haft två stycken granskingar på väldigt kort tid nu och som gått riktigt bra. Resultatet blev 1-9 efter att Kungsör tappat orken helt. Kan nog bli dem vi för möta i kvalet om vi kommer så långt med Hallsta HK =)

När jag kom hem så hade jag fått ett sms av Jocke. "Gå in och läs på Ågrenboys.se ;)". Gick in och lästa och tror jag satt och skrattade för mig själv i ungefär tio minuter. Vaknade kl 08.23 idag och ahde ingen aning om vart jag var. man kan nästan tro att jag var ut på krogen igår och vaknade upp hos någon brud på bortamatch, men så var inte fallet - jag försov mig lite bara =) Stressa ner till jobbet, där jag nu sitter och fördriver tid och väntar på att få gå och äta. Tänkte gå och ta reda på om jag får ledigt på Måndag & Tisdag så man blir eldig i två veckor. Vore skönt och veta!

Idag blir det döma igen(!). Tredje matchen på tre dagar tammefan. Typ 2000 kr i rena pengar, vilket jag inte tackar nej till.
Sen hoppas jag som sagt att någon av mina slampor till kompisar följer med på "Maskinen" idag.

Nu blire käk!

Hörs!

/ J






Lite annat..

Var riktigt skoj att döma j18 landslaget igår. Tempot skiljer ju skapligt MYCKET mot div.2/3 =) Första perren körde vi av på 23 min och det indikerar ju på att det var tempo på hög nivå och lite avblåsningar. Fanns några spelar som redan har prövat på att spela i elitserien och även folk som spelar i allsvenskan. Så då tänkte man direkt - vad fan gör jag här?
Riktigt roligt iaf! Ska iväg och döma ett "derby" mellan KIK-FAIk idag. Ska bli kul att jämföra nivåskillnaden.

Igår blev det inte mycket till liv. Som sagt så åkte jag och dömde direkt efter jobbet  och var klar ungefär 17.30. Begav mig hemåt och jag & Jocke drog och käkade. Efter det blev det hem och sen gjorde jag ingenting mer. Sjukt tråkig Tisdag, men ändå rätt skönt att slippa en bortamatch och komma hem 00.30.

Fastnade som vanligt framför tv:n igår - Musikhjälpen! Vet faktiskt inte hur det kan vara kul att kolla på tre människor som pratar radio i tv. Grejen var att igår så kom både Timbuktu och Petter dit, men var upptagen som vanligt. När jag & Jocke var och käkade pico igår så hamnade samtalsämnet direkt på Sälen 08/09. Sjukt hur två människor kan vara så taggade på att kröka en en vecka och förstöra levern ytterligare. Det är så jävla skönt att ha något att längta till, men när man väl kommer hem sen och inser att det inte finns någonting att se fram emot och verkligehten börjar, då vill man bara hänga sig från balkongen. Fast den dagen har inte kommit ännu =)

Nu är det så att - blir det Maskinen imorgon? Hope sooooooooo!

Hasta la vista!

/ J

Musikhjälpen!

Det började på Söndagen och dem ska sända konstant radio i 144 timmar. Både sänds i radio och visas några timmar på SVT2 varje dag. Fastnade framför min tv ungrfär två timmar igår för att inspektera det. Egentligen är det inte ens bra. då det enda man ser är tre programledare som står och pratar och typ dansar till låtar. Kollade in lite klipp från i Söndags på nätet och hittade ett klipp där "Looptroop Rockers" bjuder på två låtar och pratar lite om hur resten av året ser ut. Promoe ska släppa sin platta i typ början av nästa år eller något sånt - helt på svenska. Plattan kommer bli riktigt fet. "Timbuktu" är väl en av dem drivande "stjärnorna" som engagerar sig i det hätr projektet. Fanns småklipp där han är i Kongo och intervjuar folk som blivit rekryterade till armén utan att de velat. Rätt intressant faktiskt.

Halv kris idag på jobbet då vi ska vara klart med allt, men det lär vi aldrig hinna. För det första så går det bort tid när jag sitter här och skriver och sen går igenom alla hemsidor som är en del av morgonen. Kan inte ens jobba över heller då jag direkt efter jobbet måste åka och lämna bilen på lagning igen, sen direkt ner till ishallen för att döma j18 landslaget.

Kan bara säga att min så kallade "granne! - han ska ni ladrig flytta ihop med. Vi åkte och handlade igår och grabben skulle laga mat för första gången sen han flytta in(över ett år sedan). Han hade fått recept på tonfiskgratäng och han har aldrig kokat ris! Låter som en bra kombination. Undrar hur det smakade.

Zacke feat. Kihlen - Förlorad generation - Tanka!

/ J




Över förväntan!

Tänker inte klaga på hur trött jag är, en veckas arbete sen typ ledig i 18 dagar - grymt skönt!

Det var faktiskt grymt roligt att döma igår. Kände inte av alkoholen alls från i Lördags. Granskningen gick klockrent med.  Hade ett litet dilemma i bilen igår också. Vattentemp.mätaren i bilen vägrar stiga och i och med att den inte stiger, så blir det inge värme i bilen heller. Hade mätaren på +28 i bilen, men tror seriöst det var minusgrader. Plus att bara en av vindrutetorkarna fungerar. Naturligtvis är det den man mest är i behov av, som inte fungerar. Det går verkligen bra nu!

J18 landslaget har träningsläger i Sura hela veckan. Fick reda igår på att dem ska ha två stycken internmatcher och jag ska få döma båda, alltså på linjen. Ska bli jävligt nice faktiskt och pengarna kan man väl också behöva i nuläget.

Satt först och kollade på "Erik&Mackan", fan vilket grymt program! Så sköna människor. Efteråt på kanal fem var det "Sanningens ögonblick" eller vad fan det heter.  Jag och Jocke hade lite telefonkontakt under slutet av programmet. Jag frågade Jocke lite på skämt ; "Skulle du kunna tänka dig att vara med i det där?" Jocke;"Haha, självklart!". Personligen skulle jag aldrig kunna vara med i det där. Fatta sitta där, sen i soffan sitter typ morsan, farsan, Jocke och någon till =) Nej fan, inte min grej det där.

13 dagar kvar till Sälen och en veckas krökande! "Maskinen" Torsdag?

Seeeee yaaaa!


/ J



Tuff helg..

Så nu sitter man här igen. Trött som fan och samtidigt relativt sliten sen två dagars krökande. Livet är tufft fan!

Igår efter att släkten hade åkt, så försökte jag få tag i Jocke i ungefär tre timmar. Grabben tog som vanligt en "powernap". Han har inte fattat att man ska typ sova 30 min, inte 30 timmar. Vid 20.00 åkte vi hem till mami & papi och kirrade lite öl. Fick tag i tre var bara, men Laiho blev räddaren i nöden och dök över med lite öl och joinade sedan oss till Konrad. Den underbara och så kallade hora till granne, Ludde, fick äran att köra in tre idioter till människor till stan. Just valet av Konrad har jag ingen förklaring till, det bara blev så. Väl där var vi i stort sett nyktra mot resten av gänget som var där. Träffade på lite gamla människor som man gick med i gymnasiet. Alltid roligt med lite gamla ansikten! Hem blev en billig resa också, då Laihos morsa hämtade oss. Jag och Jocke köpte mat och satte oss hemma hos mig och åt. Det hela slutatde i världens gräl(vi bråkar jämt på fyllan) och Jocke gick hem.

Vaknade kl 09.00 och var så törstig. Drömde att vi var på bortamatch och jag var sist kvar. Fanns fyra stycken kylskåp med festis och massa annat. Det fanns julmust ur en vanlig vattenkran och där fyllde jag julmust. När jag sedan skulle gå ut så tog jag med mig en festis ur ett av kylskåpen. När jag kommer ut och springer mot bussen står någon person i bussen och pekar mot mig att jag ska lämna tillbaka festisen, sen vakna jag. Låter normalt?

Snart ska jag bege mig till Köping för att döma hockey, KHC - Hammarö. Sen är det gransk på matchen med. Det innebär att en specifik person sitter och inspekterar varenda skridskoskär och rörelsendu gör under hela matchen.
Efter matchen får man reda på alla dåliga grejer, samt bra grejer. Kul ändå!

Nu ska jag packa trunken!

Ses!


/ J



Helt okej födelsedag..

Som sagt som jag sa innan om att just fylla 21 år - det är inge märkvärdigt.

Fredagen börjades med en dag på jobbet. När kom hem var det prio ett på städning. Skulle även hinna beta av ungefär 5mil till på bilen. Så har nu kört ungefär 10 mil sne jag fick tillbaka den och ska försöka ta 10 mil till i helgen. Vid 17.00 kom Jojo och plocka upp mig till matchen. Just matchen var vi mot Hällefors, toppen mot botten. Själv så stod jag inte, så orkar inte lägga ner så mycket energi på att skriva om de. Vann med 12-1 så det var bra, samtidigt som Skultuna spela lika mot Örnen. I nuläget så ligger vi etta med 2 poäng ner till Skultuna.

Direkt efter så blev stress med en snabb dusch, då Jocke och Höna stod och väntade på mig. Vi åkte till sura och svepte några bärs och sen skjutsade Felle oss hem till Carro i Eskilstuna. Väl där så hade vi druckit lite öl och var sisådär "salongsberusade". Carro, Pernilla, Johanna och Kajsa var där när vi entrade.  Vid 00.15 gick vi mot "Nybron". Nå halv knepigt hak med nå jävla tunnlar som man gick ner i. Kändes som man var med i "sökarna" eller nå =)

Dawa var nog den som spenderade mest pengar, då han vid flertal tillfällen bjöd på tolvor Tequila. Fulla som fan, lämnade vi stället och letade av någon konstig anledning taxi i typ två timmar. Hittade nån vinnare som körde oss till Sura för 400kr - vilket kap! Jag & Jocke gick upp till Ludde(han bor lägenheten ovanför mig) och snodde mat och härjade lite med han. Han var inte alltför glad och Jocke glömde stänga hans frys, så han är nog inte så glad idag, sorry lirbt =)

Vaknade imorse av att jag inte fick fram nå saliv i munnne. Var lika torrt som i Sahara öknen. Somnade om och vaknade 13.30 av att Jocke nästan håller om mig. Då var det bara inse att det är dags att gå upp innnan det händer något konstigt.

Så tills nu har jag hunnit dammsuga, städa toan och tagit undan all fyllemat sen igår. Nu ska jag bara orka 2h med släkten, sen är jag fräsch för ännu en utekväll.

Ses i dimman!


/ J



Helt onödigt..

Att ens fylla 21år. Det är typ roligt att fylla 15,18,20 år. Resten är inte ens någon mening att fylla. Jo, kanske 65 år då man kan unna sig ett glas renat varje dag tills man dör. Tur man inte bor hemma och morsan & farsan kommer in och sjunger, när man ligger där med b-keps och är så trött att man inte ens vet om man är vaken eller drömmer. Som Jocke brukar säga när man ringer och väcker han vid 16.00, när han gått och lagt sig typ 11.00  -  "ser inget nu", haha!
Nyss luciatåg på jobbet. Tur man inte är med där och krigar iaf, då hade man fått ett par pinnar kan jag lova.

Fick min bil igår faktiskt. Kände knappt igen den, så längesen var det man körde/såg den. Negativa är att 33.900 kr drogs från kortet och att den är obesiktad. Positiva är att jag har en bil nu och att den drar mindre bensin. Grejen är att den har körförbud och han som lagade den sa att jag skulle köra ungefär 30 mil innan jag besiktar den. Skulle bara fattas att man blir stoppad och polisen säger "du, den här bilen har körförbud". Vad kan det kosta typ? 1000kr i böter.  Så nu är man kriminell också - livet går utför.

Idag är det match, näst sista innan juluppehållet. Ska inte så idag, men var riktigt taggad igår på träningen, så det hade vart skönt och stå. Kanske lika bra ändå, vi ska ha liveband på matchen =) Tro det eller ej, så skämmigt. Sen kan det bli en utgång. Ska bara försöka få med mig några av alla mina polare som inte har tjej och det kan blir halvsvårt. Många som har kopplet hårt runt halsen nu. Lär hem och städa lägenheten med. Släkt som kommer och besöker lägenheten för första gången (!) sen jag flyttade in och har bott där typ i 15 mån =) Sååååå lär bli skura varenda jävla list jävel.
Nu är det 6h kvar av jobbdagen, sen ligger jag med b-kebba i soffan och drömmer om jättar.


Sup mer!

/ J




33.900kr fattigare..

Nu har jag äntligen fått bekräftelse på att jag är helt värdelös som människa. Det är fan typiskt att just det här ska hända mig. 33.900 på lagning, när bilen kostade 47.000kr - bra köp Jeppe! Du är kass.  Måste även betala bilskatten på 2400kr och så har bilen även körförbud just nu, så en besiktning är prio ett. Det är tur att det är jul och att man snart är ledig typ 18dagar, annars hade jag fan hoppat från min balkong. Det enda som kan inträffat då typ är en bruten fot, men då får man väl iaf duktigt iaf.

Igår så spelade Sura vs. Hedemora och jag & Jocke åkte och kollade. Sura som just nu ligger två, behövde inför gårdagens match vinna två matcher för att säkra en plats i allettan. Har ingen aning vad Sura har där att göra. Tror dem kan få tufft motstånd där direkt mot ex allsvenska laget Nyköping och lite andra lag från Stockholm. Matchen var jävligt sömning, men Sura lyckades vinna med 3-1. Tror jag, Jocke, Höna & Laiho mer pratade om hur fulla vi kommer att bli i Sälen, än kollade på hockeyn. Åtta givna idioter som garanterat inte har alla "indianer i kajaken" under fyllan - hur fan ska det sluta. Börjar närma sig faktikskt.

Kollar man på den här, så blir det lite DEJA VU : http://www.youtube.com/watch?v=TwzXjo0Ue1A

Time for break breakfast!

Have a nice day..

/ J



Skön seger!

Gårdagens match slutade till slut 2-3.

Fellingsbro/Frövi är ett rätt så underskattat gäng. Dem har verkligen inte något spel alls. Hur dem kan slå två av topplagen är faktiskt ett rent mirakel. Dem slår mest sarg ut hela tiden och när de väl kommer över rödlinjen så blir det "dump and chase". Ishallen som sagt är som ett stort gigantiskt partytält som dem slagit upp och spolat upp lite is i. Till och från "ishallen" är det en ganska lång mörk cykelväg man får gå. Ungefär 4/18 spelare tappar på någon av vändorna skridskoskydden. Istället för plexglas så är det något slags nät. Nätet finns typ bara bakom målen. Nackdelen är att om man ska slå en puck, så gäller det att hålla den efter isen eller max en meter ovanför isen. Blir pucken något högre så fastnar den i nätet och det blir avblåst, eller åker bakom sargen och det blir tek dirr. Nog klagat.

Matchen börjar vi grymt bra och för hela första perren och går av första perren med 0-1 och skotten 5-10. Andra perren får vi snabbt 0-2 efetr en tavla av deras målvakt och #13 Persson kan slå in pucken i öppen kasse. Av någon konstig anledning blir det målet deras vändpunkt. 0-2 blir snabbt 1-2 efter en backmiss. Vi lyckas hålla 1-2 perren ut och bestämmer oss för att verkligen gå ut och visa hjärta i tredje. Rätt jämn tredje perre där de har mycket tryck i pp. 2-2 vid runt 15.00. Vi får ganska tidigt efter deras mål ett pp och lyckas med lite tur trycka in 2-3. Som ni kanske fattar så lyckas vi vinna med 2-3. Skultuna slog Guldsmedshytte Sk, men vi ligger fortfarande etta med en poäng ner till Skultuna.

Fick nyss ett samtal av far min. Han sa att min bil nu är klar. Jag frågar naturligtvis direkt vad kalaset kommer att gå på. Han svarar direkt att "det kommer bli inihelvete dyrt". Kul och få ett sånt samtal kl 09.00 liksom. Så jävla tråkigt, bara hoppas att det stannar vid 25k då =)

 Nu ska jag äta frukost sen kriga lite på jobbet!

Har ni lite tid över kan ni läsa http://joakimkalen.blogg.se och ge lite tips till hur man ska lösa sömnproblem.

/ J




Tisdag = match!

Ännu en dag avverkad på jobbet. I och med att "Hockeykväll" blev framflyttat till 22.00 så drabbades sömnen negativt av det. Jag var ju ganska pigg efter det, så det fick bli ett avsnitt av det grymma programmet "Two and a half men". Det programmet är så jävla underskattat. Helt seriöst så tror jag att det är det bästa humor program jag sett("Rena Rama Rolf" kommer jämt vara det bästa, så det behöver inte nämnas). Tycker personligen att dem första säsongerna när Jake är yngre, att dem är bättre av någon konstig anledning. Skämten sitter mycket bättre.

Idag är det match - Fellingsbro borta. Ganska viktig match för vår del, då det endast återstår tre omgångar innan juluppehållet. Fellingsbro som faktiskt slog Skultuna sist med 6-3 och första mötet vi hade mot dem borta så fick vi faktiskt stryk med 6-5.  Lite rolig fakta är att "ballonghallen" dem spelar i nu  faktiskt är suras gamla ishall

Nu ska jag hem till mamma och få i mig lite mat!

Hörs!

/ J




Känns som om ordet "trötthet" ständigt florerar här..

Det är så jag känner mig; TRÖTT! Sov ändå ungefär åtta timmar, men det blev inte så många timmar förövrigt under helgen. Sånt man får ta!

Nu får jag strax gå hem från jobbet, otroligt skönt. Enda negativa(eller allt på en Måndag är väl negativt)är att jag fick cykla till jobbet. Det har jag verkligen inte gjort sen i somras och fick gå upp 5 min tidigare idag och dem minuterna är jävligt viktiga. Kan väl bara hoppas på att dem ringer från bilverkstaden och säger att min bil är klar. Fast lika bra att den är kvar där. Vem vill betala 25.000kr? Fatta vad man skulle kunnat gjort för de pengarna annars, sjukt! Jag själv som köpt bilen och då får man stå sitt kasst - bara gilla läget.

Satt för någon vecka sen och gick igenom lite gamla "Petter" låtar på Youtube. Framförallt diggar jag de gamla låtarna som "Ey Yo", "Vinden har vänt" & "Saker&ting" m.m, men det bästa med några av de är videorna. Susanne Reuter är med i två tror jag.. Just i videon till "Ey Yo" är hon så jävla skön. Lyssna kommentaren hon drar till "Peewee".

http://www.youtube.com/watch?v=qRT_tPXFanY

Nu ska jag CYKLA hem, sen åka och handla och sen träna!

Simma lugnt!

/ J


Underbar Lördag!

Lördagen börjades med en vända in till Västerås med Ludde. Jag skulle försöka hitta något roligt att ha på mig till julbordet med laget. När vi kommer in till stan så är det inte bara vi två där utan i stort sett hela Västerås! Ludde inhandlade keps och en tirre och jag fann en rätt schyst kofta. Efter det drog vi hem och kollade sista perren av junior matchen.

Vid 16.00 kom Danne och Jojo och hämtade mig och bi drog hem till Sihvo. När vi kom dit så hade nästan alla i laget dykt upp. Lite öl blev det och lite djuping med dem flesta. Persson tog tag i taxi-fixande. Tror nästan taxin fick åka 5 vändor  för så många var vi =) Väl framme vid bowlingen så delade vi upp oss i lag om 3. Jag, Gummi & Elle krigade tillsammans. Kan faktiskt säga att jag nästan krossade dem. Gummi fann baren och han och Elle kom på tekniken att skruva kloten, så där insåg jag min chans att dryga ut ledningen. Alla blev verkligen skifulla! 2,5h bowling och folk sprang till och från baren hela tiden. Julbordet var helt okej. Elle tog tag i underhållningen. Det bästa var att Gummi körde igång "JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, FÅNGADE [...]. En grej som dem kört under afterskin i Sälen under alla år. För guld! Klockan 23.00 gick bussen och då hade det djupats jävligt mycket. Det var om folk som gick på julbord, folk som skulle sluta, folk som skulle börja i sura och massa andra grejer. Jag och Jojo fick även vara med på idolkort som skulle ges bort i julklapp.

När vi dök upp vid BMB så var det en duktigt lång kö. Vi stod i ungefär 45min och då kan ni ju gissa hur det såg ut där inne. Det var folk överallt och man kunde knappt gå mellan barerna eller dansgolven. Vid 02.00 skulle vi först till Bengan på efterkrök, men Jocke och Ludde drog hem, så jag följde med Linus och Bengan hem till han och åt skorpor. Insåg att det inte var någon idé att sova där, då jag skulle upp och döma kl 14.00 dagen efter. Så fick bli en taxi hem och där slutade min kväll!

Idag har jag dömt och sen åkte jag och Ludde och tränade hockey i hallsta, sen åkte vi och köpte hamburgare och massa tillbehör och drog hem till Ludde och meckade iordning och fettade i oss lite.

Nu ska jag sova, såååå trött!

Big up!

/ J



Ovärd Fredag!

Nu sitter man här precis hemkommen från Nora. Faktiskt på rätt bra humör fast jag inte borde vara det!

Match mot Nora HC borta och vinst ska vara givet. Vi kommer fram 20 min innan isuppvämrning. Jag sov precis hela resan dit och då snackar vi 1,5h. Blev väckt av jocke och då visste jag inte ens vart jag var, trodde nästan det var morgon. Bara ruska liv i kroppen och packa ur trunken ur bussen. Ishallen i Nora är ingen höjdare direkt. Omklädningsrummen ska vi inte ens prata om. Man kommer in i ett hus typ med en lång korridor som man följer tills omklädningsrummet kommer. Duscharna ligger typ längst ner i andra änden av huset. Ska jag vara helt ärlig så hade jag inte ett enda rätt på uppvärmningen. Faktiskt så brukar det vara så att går det helt åt helvete på den, så brukar det gå skapligt i matchen. Idag var en sån dag då det inte riktigt stämde. Tror i stort sett hela laget, inkl mig, satt kvar i bussen i inledningen av matchen. Nr matchklockan står på 3,17 så står det 3-0. Vi är så dåliga så det finns inte. Tycker jag kan ta på mig ett av dem målen, men resten är försvarsmissar. Vi hinner reducera till 3-1 innan perren är slut. Vi bestämmer oss för att gå ut och sköta uppspelen mycket snabbare för dem sätter oerhörd press när dem dumpar. Andra perren slutar 1-0. Halvtagbart mål, men lite halvskymd. Inför tredje bestämmer vi oss för att det är bara köra, vi har inget att förlora nu. Dem gör snabbt 5-1 och dem flesta tror det är kört. Vi gört vå snabba tio min in i perren. Vi får in 5-4 med mig tagen av banan. En min kvar och full press mot deras mål, men pucken vill ej in. Bra krigat på slutet, men för sent.

En sån här match måste vi bara vinna. Nu hade vi försig tur med dem andra resultaten. Skultuna fick stryk mot Fellingsbro hemma med 3-6(!) och Örnen förlora hemma mot Hällefors med 2-4(!). Resultat som gick vår väg, men hade vi vunnit hade vi drygat ut ledningen. Dem har försig en match mindre spelad, men den spelar dem imorgon.

Nu till morgondagen. Skulle gått på julbord med jobbet, men fick sån ångest att jag inte ska gå med laget, så har plötsligt ändrat mig. Nog för det hade vart grymt kul och se alla fulla jobbarpolare och alla som ska djupa och grejer, men kan bli kul och festa med laget med =)

Nu ska jag sova!

Ses i dimman!

/ J



Så otaggad!

Äntligen Fredag! Nu sitter man här och ska avverka sista dagen på jobbet för veckan. Inatt gick jag och la mig duktigt sent, för jag fick någon konstig anledning att sitta och djupa lite med ludde på msn igår. 01.05 slog jag av tv:n och är man inte då trött vid 05.20 när mobilen ringer då har man fan nå fel. Man är så sugen och bara kasta mobiljävlen åt helvete, men har man tänkt sova vidare får man ett sms av Adam ugnefär 3min sen ; "Vaken?=)". Då är det bara ställa sig upp och inse att man är värdelös som människa. På tal om att bara ställa sig upp så blir man så yr i huvudet att man knappt ser någonting som Jocke brukar säga. Det första man såklart gör är att pissa och man kan inte ens tända ljuset på toan för då får man kisa med ögonen under hela akten. Förut åt jag faktiskt frukost innan jobbet, men nuförtiden så prioriterar man hellre 3min extra sömn, vilket är bra patetiskt.

Följde med Adam till stan igår för han skulle klippa sig och försöka hitta ett par fräscha jeans. När vi gick in på klipp-stället så fick jag naturligtvis sitta och vänta. Va sååååå nära på att somna och naturligtvis tog det över 30min. Grabben är så sjukt stor pga av att han gymmar 24/7, så det knappt fanns storlekar på jeansen. När jag väl kom hem så hade jag inge mat hemma, så jag gick upp till Ludde och vi lagade schnitzel och nå "Mc´donalds" pommes frites(såna där knep pommes som ser ut som en fyrkant där kanterna är lite extra långa). Sen träna jag och det gick relativt bra faktiskt.

Läste igår att "Maskinen" spelar på Pluto den 19dec. Vore inte helt fel att gå på =) Det svåra blir att få med sig någon av alla mina horor till kompisar.

Nu tänkte jag gå ingenom VLT och Aftonbladet och offra en halvtimme av dagens 8h.

Nu är jag faktiskt taggad för matchen idag mot Nora HC, men ser även fram emot lite festande på Lördag!

Stay black!

/ J



Seg Onsdag..

Just nu är jag helt utan bil. Jag sålde den enda till Löf igår och den andra är på lagning fortfarande. Det känns rätt konstigt att vara helt utan faktiskt. Förhoppningsvis får jag bilen till Fredag, annars får jag ringa mamma snällt och fråga om hon behöver sin bil.

Var och kollade på hockey igår, Sura - Arboga. Ett ganska hett derby som alltid brukar vara rätt tufft. Matchen var riktigt dålig dem två första perrarna. Tredje fick Sura in två snabba reduceringar, men kom aldrig närmare. Dem ligger fortfarande på en andra plats. Blev lite chockad när jag kollade på "Efterlyst" på kvällen sen. Det var om en kille från Sura som vart försvunnen sen i November.

Idag är det träning och sänghäng som gäller!

/ J



P3 guld!

Idag gick dem igenom alla som var nominerade till olika priser på P3. Det fanns priser inom hiphop/soul, pop och flera. Faktiskt så blev "Afasi&Filthy" nominerade i tre olika; hiphop/soul, bästa grupp och sen var det en till jag inte minns. Personligen tycker jag det är ganska givet att de är nominerade så många. Tyckte jag även hörde att dem var grammis-nominerade och det är rätt stort! Hela spektaklet äger rum i Scandinavium i Göteborg där både "Timbuktu" & "Maskinen" ska uppträda. Kan bli en riktigt fet kväll det!

http://www.sr.se/cgi-bin/p3/nyhetssidor/amnessida.asp?programID=2663&grupp=3851

Där är länken till konserten med "Maskinen".

Nu ska jag städa bilen till Löf!

/ J


Skön vinst!

Nu sitter man på jobbet och är fööööör trött. Klockan är 06.17 och man känner sig inte levande direkt. Trött skiter jag i om jag är, vi vann en jävligt viktig match igår och har troligtvis delad serieledning med Skultuna nu.

Matchen har väl den utgång som dem flesta förväntar sig. Hög intensititet, mycke känslor är väl hur matchbilden ser ut och spelet styrs till och från av båda lagen. Inte fel att avgöra matchen med 30sek kvar, men hade gärna sett att vi gjorde mål tidigare på alla lägen som vi har. Skultuna hade faktiskt också lite lägen, men får tacka ribban och stolparna för hjälpen.

Inte länge kvar tills Sälen nu. 28 dec drar vi uppåt i landet för att skada levern lite.

Nu ska jag "jobba" lite, sen hem och sälja min kära bil till Löf.

Stay black!

/ J

Trött!

En Måndag där man kommer hem 23.45 och ska upp 05.20 dagen efter? Åt helvete!

Matchen jag dömde var sååååå tråkig -  Enköping vs. Täby. Ett topplag mot bottenlag. Faktiskt så är det bättre intensitet i deras j20-serie än i Västmanlands. Matchen slutade 6-3 till enköping och humöret på bortalagets spelare var inte på topp. 4st 10min utvisningar delades ut och man fick ta emot en hel del skit.

Dem två senaste veckorna har jag lyssnat konstant på en konsert med "Maskinen", inspelat på "Debaser" i Stockholm. Innan har jag bara hört "Alla som inte dansar" och "Segertåget". Konserten är bra fet och dem har bra många sköna låtar som garanterat kommer sätta sig på folks hjärnor. "Kappan efter vinden vänder" är en låt som  var riktigt grym, med skönt beat och skönt text som flyter på jävligt bra. Något som jag la märke till är att "Kihlen" inte är med överhuvudtaget och att det bara är Herbert "Afasi" Munkhammar och Frej Larsson som sjunger. Inte ens skivorna snurras av självaste "Filthy", utan av en tjej. Skivan släpps 19 jan btw.

Idag är det seriefinal mot Skultuna. Kan bli en riktigt bra match faktiskt, där vi förhoppningsvis går vinnande ut ur duellen.
Känner mig inte i så bra form, men bara göra det bästa utav saken.

Nu ska jag sova en timme så man inte behöver somna på genomgången.

Take care!

/ J

Då är man en i mängden..

Hade planer på att börja skriva ner lite tankar för länge sen, men dem försvann ganska fort. Det här är kanske bara ett sätt att fördriva tiden, eller det är det rättare sagt. Ganska många i Sverige som just fastnat för "bloggandet" och det är ju inte så konstigt i Sverige idag. Klart det har blivit mer och mer folk som bloggar när det pratas om hur mycket pengar man kan göra på en sådan här grej. Nog djupat om det här nu.

Måndagar är faktiskt jävligt feta. Dem går av någon konstig anledning jävligt fort, om man jämför mot en Fredag t.ex. När man kommer hem kan man lägga sig i sängen och bara låta ögonen vila sig. Alla nödvändiga sysslor som handla, städa eller tvätta skjuter jag oftast upp, eller det gör jag jämt!

Just idag blir det ingen träning för min del och jag som var jävligt taggad för att träna. Blir tvungen att åka till Enköping och döma ishockey istället. Kul det med, men seriefinal imorgon, så hade hellre tränat idag faktiskt. Har bara mig själv att skylla!

Nu ska jag laga mat, sen iväg till Enköping!

Big up!

/ J

RSS 2.0