Total kollaps..


Det blev inte direkt det resultat vi hade hoppats på igår. Vi fick faktiskt stryk med 8-3. Tror nog folk hade trott på en "enkel" seger igår, men bara därför man leder serien vinner man inte vilken match som hellst. GSK var faktiskt riktigt bra igår. Kommer vi få möta dem i ett play-off så kommer det bli två stycken riktigt feta matcher. Hade väl inte någon bra kväll, men tycker personligen att jag skulle haft 1,5 av de 5 målen jag slöppte in. Hela laget underpresterade.

När jag kom hem igår gick jag faktiskt och la mig. Otippat att just jag går och lägger mig 22.30, när man annars vid den tiden är inne i dimman. Var tvungen att köra bil vid 11.00 för jag skulle och döma, så det var av den enkla anledningen.
Efter matchen stannade jag kvar med Ludde i Västerås och kollade på lite hockey.

Tvungen och köra bil imorgon med, då jag ska döma i stan 11.30. Så hur kvällen slutar det vet man aldrig!

Big up!

Ps. Ni bör lyssna på Promoe - Detta har hänt , nya singeln från hans nya skiva!

/J

0

Cass

Åkte och hälsade på mor & far en snabbis igår. Bror min fyllde nämligen 24 år igår. Han har precis pluggat klart och det blev totalt 4,5 år. Han lär ha studieskuleder på över 200.000 vilket inte är fy skam. Han har gått på ett flertal intervjuer, men dem har insett att han inte är den rätta personen. Han har nu flyttat hem till sitt gamla rum i barndoms-huset. Han springer runt 2 mil i veckan och påstår att den är den mindre "feta" i familjen. Han insåg för ganska länge sen, då han spelade i u16, att jag var den lite mer "framgångsrika" inom sport. Jag fick chansen att träna hockey med hans lag och då insåg han att det var bara att lägga skridskorna på hyllan. Hans namn är Johan Sebastian Andersson och närmar sig sakta men säkert 30års-gränsen - GRATTIS!

När jag kom hem därifrån så började jag kolla på en film. Filmen heter CASS.  Den är baserad på självbiografin om Cass Pennant. CASS är berättelsen om det adopterade jamaicanska barnet som växte upp då huligankulturen var den mest fruktade i Storbritannien. Det är inte bara historien om en man, utan också berättelsen om en tid i Storbritannien när frågor om ras, klass och manlighet ifrågasattes. Grym film!

Idag har vi en sjukt viktig match. Innan träningen igår så hade vi ett litet möte. Gunter gick igenom om hur förväntningarna har ökat på oss och om att det skrivas en artikel om oss och om att även tidningen ska börja skriva lite mer. Folk tror nog att vi är rätt givna i play-offet pga av att vi kvalificerade oss till div2 förra säsongen. Grejen är att det kan lika gärna ha vart tillfälligheter att vi bara klarade play-offet då. Den här säsongen så har serien blivit lite "jämnare", iaf om man ser till topplagen. Så det är tre topplag kvar vi måste slå plus ett bottenlag, innan saken är biff. Klarar vi det?

Simma easy!

/ J


Trasig..

När jag vakna imorse var det inte mycket som stod rätt till. Var helt säker på att jag försovit mig. Har kommit på att jag börjat drömt om att jag ställt om klockan. Börjar bli lite psykiskt det här nu. Kunde även knappt andas när jag vakna. Varför är det just på morgonen man blir tvungen att använda syrgasmask? För när jag dömde igår så kände jag ingenting.

Matchen igår var en riktigt rolig match. Två mycket bra ishockeyklag som verkligen vill spela hockey och inget annat. Fagersta-posten hade gått och flaggat för att det var en riktigt viktig match - en så kallad 4p match. Började inte bra då jag förlorade grisen och fick bära nyckeln. Förlorade med flit lite, för Freddie ramlade och skulle fejka lite skada. Var ganska mycket folk på matchen. Det hela började i ruskigt bra tempo! Åmål vann tillslut med 0-2 och resultatet var rättvist. Vi hade även granskning på matchen. Den gick ganska bra, fast han granskade med div.1-kriterier. Lite med nedsläppen jag behövde tänka på.

kom hem hem vid 23.00 och kollade lite på tv, men stängde inte av den för ens vid 01.00. Varför blir man piggare ju mindre man sover?

Idag är det träning - viktig match imorgon!

/ J





Playlist for the week!

1. The Game feat. Lil Wayne - My life
2. Kid Cudi vs Crockers - Day ´n´ nite
3. Lara Fabian - I will love again (Hardcharger remix)
4. Klaas - How does it feel (Guru Josh vocal)
5. Kanye West - Love lockdown (Tiësto remix)
6. Liz Kay - You´re not alone (Dave darell remix)
7. Jansen feat. Percy Duke - Staring at the sun (Michael Mind remix)
8. Scotty vs Wham - Christmas in the caribbean (Splash bootleg remix)
9. Digital Mode - Hollaback girl (Braincreator remix)
10. Scotty - Pirates of the caribbean (Dave Darell remix)
11. Lars Rubix, Phil T. Rich & Rob - Min klick (Bankrupt remix)'
12. Jamie Foxx feat. Rick Ross  - Swag up
13. Kartellen feat. Jacco - Programrebeller
14. Advance Patrol feat. Cestar & Pato Pooh - Soy de la Calle
15. Pato Pooh feat. Sepideh Vaziri - Reason enough to change
16. Alex J - Kom ner med oss


/ J

Rätt chill Tisdag!

Igår gjorde jag faktiskt inte någonting. Jag kom hem, satt mig vid datorn - och fastnade där tills kl 20.00. Först kollade jag på andra avsnittet på nya LOST. Efter det tänkte jag ut och löpa, men kom på att jag ska döma idag, sen träning tors, match fre, döma lör och sen till sist döma sön igen. Så kände att jag behövde en dag att vila på. Efter det så tankade jag hem en riktigt fet rulle - Pride & glory. Ni som nu inte vill veta, hoppa en bit =)

Pride and glory är ett suggestivt uppbyggt, medryckande och anmärkningsvärt välspelat drama om yrkesstolthet och moral -  inom New York-polisens narkotikarotel.

I Pride and glory står familjen Tierney i centrum: Fadern (Voight), pensionerad polischef som numera är lite för törstig och som har fostrat barnen att dyrka såväl honom som polisyrket. Han har uppfattningen orubbligt klar om syskonens inbördes roller, en gammal sanning han sluddrigt och sentimentalt upprepar under jullunchen.

Hans son Francis Jr (Emmerich) är ledaren, redo för befordran inom polisen. Ray (Norton) är den intelligente lillebrodern, oöverträffat skicklig som intern-utredare inom kåren. Systern Megan (Bell) utrustad med "världens varmaste hjärta" arbetar visserligen själv som sjuksköterska men är gift med en polis: Jimmy (Farrell)
Släktbanden är starka och familjen håller ihop. Rays tydliga ärr i ansiktet vittnar om en våldsam incident två år tidigare. Nu slickar han sina sår på avdelningen för försvunna personer och vägrar yttre tjänst.

Dessvärre tvingas han snart tillbaka ut på gatorna, för att utreda dödsskjutningarna av fyra poliser från knarkspan.
En hetsig kamera för oss direkt till brottsplatsen, in bland skadade och döda. Tv-dramats lättköpta förklaringsmodeller lyser med sin frånvaro. Här handlar det om sorg och illamående över döda kollegor, förtvivlan över det skoningslösa mördandet, reflektioner kring våldets konsekvenser och försök till självbehärskning.

Vändpunkterna är dramatiska, de korrupta polisernas maktutövning minst lika våldsam som knarklangarnas, och desperationen hos svikarna i polisuniform allt mer påtaglig i takt med att Ray  kommer de på spåren. Spår som alltmer hotar att rasera familjen.

Stillsam, återhållen behärskning hos huvudpersonerna varvas med fullständiga våldsexplosioner, ett gatuvåld och en polisbrutalitet så osmaklig att scenerna bränner fast på näthinnan.

Det hela slutar med att Jimmy och Ray står ord mot ord om vad som hände under en kväll, då en misstänkt blir mördad. Ingen visste att Jimmy och hans korrupta kollegor var där när Ray dyker upp. De avrättar tillslut den misstänkta med Rays pistol så att det inte ska se ut som en ren avrättning.

Allra sist i filmen så blir Jimmy mördad medans Ray måste se på.

Idag är det dömning som gäller. Faktiskt så är jag så förkyld att jag knappt kan andas, men brukar alltid klaga på folk som är sjuka. Så jag ska inte klaga, utan det är bara att bege sig till Fagersta.

/ J



Lost..

När jag satt vid datorn och kom in på en hemsida, så fick jag syn på två nya avsnitt på Lost. Det var ungefär ett halvår sen dem visade sista avsnitten av säsong 2. Tankade ner både första och andra avsnittet på säsong fem och väntade med förväntning på att de skulle bli klara. När jag väl fick ner de så började jag så klart med avsnitt ett. Det började med en litet resume från säsong 4. Det jag kommer ihåg av det var att dem flyttade ön. John Locke hade blivit ledare för "The Others". De som överlevde kraschen har fått kommit hem till verkligeheten, men där är allt konstigt. De får reda på att de är ämnade för att vara på ön, så Benjamin Linus ska försöka få tillbaka dem till ön. John Locke blev kvar på ön och han får reda på att enda anledningen för att de andra ska komma tillbaka är att han dör. Ett stort sken lyser upp hela bilden och det är tydligen tiden som går att flytta fram och tillbaka. Känner personligen att nu börjar det bli lite uuuuuuutdraget. Det blir väl oftast så i alla serier som överstiger tre säsonger. Det blir en till säsong efter den här om jag minns rätt. Samma sak gäller Prison Break som också är inne på sista säongen. Fast där kan jag verkligen förstå, för nu är det riktigt dåligt.

Hade träning igår och märktes att de flesta var taggade efter fredages miserabla match i Hällefors. Det är ett upehåll idag för alla lag, så nästa match är alltså GSK på Fredag. En liten måste-match för oss. Som sagt så har vi alla tre topplag nu. Vi är obesegrade hemma, så vi har alla förutsättningar på vår sida iaf.

Råkade förresten zappa över på femman igår innan jag skulle försöka sova. Det var ett program som handlade om en kille som var halvt människa och halvt träd. Han led av någon mystisk sjukdom som gjorde att vårtor växte på kroppen. I stort sett hela armarna från armbågarna ner till händerna var täckta av vårtor. Arean på händerna hade lätt blivit fem gånger större. Fanns stora utväxter som var 30cm långa. Han var med i någon slags klan som åkte runt och visade upp sina kroppar. De andra i klanen hade med lite konstiga kroppsformer. En kille hade massa stora blåsor på exakt hela kroppen. En hade en näsa som var sjukt stor, sen var det en människa som hade halva ansiktet hängandes rakt ner. Helt sjukt att det finns folk som lider av sånt. Blev rätt äcklad, men kunde inte slå av tv:n. Hoppas det var någon som kollade, Dawa tyckte inte det var bra iaf =)

Trevlig Tisdag!

/ J


Fet remix!

http://www.youtube.com/watch?v=TJCKZJ5BvWI&eurl=http://www.mybestfriendismygrind.com/

Check it out! Kan bli en riktigt fet remix på Medina - Petriot.

/ J

Bra helg?

Ännu en helg avverkad. Hann aldrig skriva något inlägg igår, så det för komma ett längre nu.

Lördagen fick jag lov att gå upp tidigt, för jag blev tvungen att åka och döma. Det började inte bra då jag knappt fick ett omklädsningsrum. När det var en kvart kvar fick jag en nyckel. Började byta om snabbt och när det var 10min kvar så hade det inte kommit några linjedomare. Ringde upp Freddie som ringde upp och kollade. När det var 4min kvar till matchen skulle börja så kommer det in en kille. Det roliga var att han halta så mycket att man knappt visste om han skulle klara av att åka skridskor. Han berättar att han inte hade fått tag i den andra killen. Så det blev till att döma tvådomars. Även där fanns det en liten hake -  han hade aldrig hade gjort det. Så i stort sett hela perioden så agerade jag både LD och HD. Linn kom sen och hjälpte med halva perioden, men sen var hon tvungen att dra efter första perioden. 10min in på trejde perioden kom det tillslut in en andra linjedomare. Var faktiskt en rätt rolig upplevelse och det var värt 1000kr. När jag kom hem sen så åkte jag och hälsade på gammelmormor där mina kusiner från GBG var. William och jag åkte sen hem och städade lägenhten och kikade lite tv. Vid 18.30 drog jag hem till mrosan och dem och käkade. Va social där i två timmar, sen kom Jocke och hämtade mig. Vi åkte och hämtade Dawa, sen drog vi hem till mig för förfest. Jocke blev lite småknepig och drog hem, så jag & Dawa började själva. Vid 21.30 skrev jag till Jocke på msn, att han skulle sluta vara så svår. 6min senare satt han i min soffa med en öl =)

Vi fick sjuts in till stan av Dawas brorsa. Kön in till BMB var grymt lång, men vi gav ett tappert försök att komma in och det gick vägen. Det var sjukt mycket folk. Tänkte att den här gången så skulle jag vara rätt så städad och inte få en sån där fylla där man knappt kommer ihåg att man var på krogen. Träffade lite människor man inte sett på länge så det var roligt. Mycket djuping kan jag lova. Vi bestämde sos efteråt att vi skulle chocka och åka nattbuss hem för lite nostalgi. Efter bussen hamnade vi på en efterfest. När vi skulle gå hem vid 05.30 så gjorde Jocke världens vurpa. Har nog aldrig garvat så mycket. Han tappade balansen och sprang typ baklänges på en stor gräsmatta och efter 6m i full fart slår han knut på sig själv. Samtidigt har han mobilen i handen och när han ramlar så djupdyker mobilen rakt ner i snön och försvinner. Som tur var fick vi upp den. Höna slagga hos mig, så vi började kirra i ordning kycklingpytt för tre familjer. Somnade vid 07.00. Egentligen ahde jag planerat att sova hela Söndagen, men blev tvungen att åka till Kungsör och döma. Åkte vid 15.00 och var så sjukt trött. Kom hem vid 20.30 med världens fetaste pizza, men det var värt 700kr. Det var min helg!

Big up!

/ J


Förlust..

Igår så spenderade jag 4h av mitt liv i en buss. 2h på en hockeymatch som var helt värdelös. Känns som att man kastade bort en hel Fredag?

Vi började matchen i ett relativt högt tempo. Lite chanser första fem, men sen vände det lite. Med lite tur gick vi till periodvila med 0-0 och skotten slutade 10-13. Vi bestämde oss för att det var dags och vakna och att det inte går att spela hockey med en skridkso och klubben i en hand. Började inte bra för de fick 0-1 av en riktigt bjudning från mig själv. Blev att kriga vidare, men vi fick 5-3 läge direkt och där kom kvitteringen. Bara några minuter senare får dem in 2-1 efter slarv i försvaret. Blev en liten uppförsbacke och den blev inte bättre då de får in 3-1 på ett 2-1 läge. Resultatet efter två perioder är 3-1. Vi får en rejäl utskällning och man fick höra några ord som inte är vanliga i omklädningsrummet på en bortamatch. Sätter hög press direkt och har massvis med lägen, men pucken studsar inte vår väg. Med fem minuter kvar får de in 4-1 i PP. 5-1 kommer i slutet i öppen kasse. Skotten slutar 29-36. En helt bedrövlig insats från varenda jävel i laget. Hade vi vunnit idag hade vi iaf garanterat en play-off plats. Örnen slog Skultuna med 6-3 så nu finns det fyra lag som krigar i toppen. Kan bli riktigt tight i slutet. Vi har nu GSK hemma, Örnen borta, Skultuna hemma och sen Nora borta. Låter tufft?

Nu sitter jag här, samtidigt som min kusin kollar på tv. Fick lov att åka till Västerås idag och döma en u16 match. Började inte bra då tio minuter innan nedsläpp bara var jag där. Tillslut kom det en kille och vi fick köra två-domars. Killen hade dessutom gjort illa foten så han kunde knappt åka skridskor. Så jag fick både agera huvuddomare och linjeman samtidigt. Som tur var så gick det och det var lätt värt 1050kr.

Idag ska jag hem till morsan och dem och äta middag. Syster och bror har fyllt år, plus att min faster, hennes man och mina kusiner är här, så lär vara lite social ett tag. Efter det blir det antagligen utgång i stan eller E-tuna.

Vi hörs!

/ J


Vässa sig?

Kanske dags att ta tag i kragen och börja vässa sig? Fick ett sms av Pia vid 07.50 - "Vart är du?". Jag vaknade faktiskt av det smset och insåg att jag försovit mig igen. Totalt fem timmar på en vecka, det är fan illa! Vet inte hur jag ska gå vidare med det. Jag tror jag stänger av klockan i sömnen. Snooze är en knapp som ständigt används minst fyra gånger varje morgon. Kanske dags och sluta med det? Annars får man väl införskaffa sig en riktig väckarklocka med ljud så att Ludde vaknar i lägenheten ovanför. Något drastiskt måste göras iaf, det här håller inte längre!

Nu till något positivt. När vi hade tränat klart fick jag ett sms av Jocke - "Vi drar samtidigt till Sälen sen :D hehe heheh heheh". Smset är ordagrant, så jag blev rätt happy över det. Jocke och jag brukar kunna festa rätt bra tillsammans, kanske inte alltid, men hade iaf haft en vapendragre med mig. Sen när vi satt i bilen hem från träningen så fick jag ännu ett sms av han - "Bara så vi inte ska åka med alaget, så de vart nå missförstånd?" Han syftade alltså på Suras a-lag i hockey. Vi kollade upp det lite och självklart hade han rätt, då Jocke och de skulle åka v.16 och vi ska åka v.14. Så det roliga varade inte länge.

Slutar kl 14.00 idag och redan en halvtimme efter måste jag bege mig till Hallsta. Bussen går redan kl 15.00. Matchen är mot Hällefors, laget som ligger tvärsist. Såna här matcher är väl inte de roligaste och spela. Kanske för utespelarna, men fan inte för mig, då man får 15 skott på en hel match och ständigt fryser fötterna av sig. Förra matchen vi hade borta mot de så vann vi bara med 2-1 och de vart en rätt jämn match. Hoppas faktiskt det blir en likadan match idag, men de har fått stryk med tvåsiffrigt de senaste fyra matcherna. Så man är ju rätt skeptisk!

Kan det bli ännu en vit helg? Eller bryter man trenden? Säkert är iaf att jag blir nykter idag, men i morgon vet jag faktiskt inte. Är inte blyg om det händer något, men kan redan varenda kvm på BMB. Hade jag vart blind, hade jag inte ens behövt en käpp. Jag tror jag hade kunnat förlita mig på mitt enormt goda minne. Så BMB passar jag gärna!

Trevlig Fredag!

Big up!

/ J



Moneymaker!

Torsdag och två dagar kvar till helg igen. Känns som att veckan har gått rätt fort. Kanske därför man ständigt har något att göra.

Igår så var jag iväg och dömde. Åkte till stan där jag plockade upp Adam utanför Konrad, sen bagav vi oss till JM-hallen. Matchen var alltså mellan VIK - Lindlöven, damer alltså. Lite ringrostig då jag bara dömt en match som HD den här säsongen. Jag blev nog lite lurad. Var inte riktigt samma tempo som jag hade faktiskt hade hoppats på. VIK vann med 6-4. Ska faktiskt fundera på att ta fler matcher, då det är värt att bara glida och ta några utvisningar för 765kr.

Tänkte flagga för ännu en fet film, så ni som inte vill veta slutet bör nog hoppa ett par rader. Filmen är alltså "RockNrolla". En film som handlar om lite olika kriminella gäng som utför olika typer av handlingar. Det börjar med en rik ryss som vill ha bygglov för något som han ska bygga. I dessa tider är det minst 5års väntetid. Han betalar därför Lenny som "driver" hela staden. Lenny betalar sen en korrupt politiker som ska få bygglovet att gå igenom. Ryssens revisor säger till  "The wild bunch" att pengarbytet ska ske och dem snor pengarna och det blir massa tok. Det mesta kretsar kring en tavla som ryssen lånade ut till Lenny. Tavlan är en turtavla, men blir tillsist stulen av Lennys knarkande son. Lenny och de för sen reda på att det var "The wild bunch" som snodde de första pengarna. Det hela slutar med att Lenny blir avslöjad av "The wild bunch" att det var han som satt många av de kriminella i fängelse. Kanske inte den bästa recensionen, men den får duga. RockNrolla - helt klart godkänd film!

Kan meddela att resultaten i allettan inte gick Suras väg igår. Eller egentligen var det bara en "viktig" match som hade betydelse. Enköping vann över Arlanda och drygade ut avståndet för Sura, som nu får det ännu tuffare. Tror personligen att platsen för avancemang är långt borta.

Big up!

/ J



Verkligheten?

Slog av tv:n kl 01.00 och klockan ringer 05.20 - HÄNDER DET?! Tydligen, man får hoppas att det inte blir samma procedur i 44 år till.

Igår så spelade vi då match. Fellingsbro/Frövi var motståndarna. Igår var jag själv så det var bara ta det rätt lugnt på uppvärmningen, så man inte sträckte någon ljumske eller annat. Matchen fick väl inte den matchbild vi hade hoppats på. Redan efter 7min hade vi 3-0 och FFIK tog timeout. Vi fick in 4-0 innan dem reducerade till 4-1. Ett mål som jag tycker att backarna ska ha delaktighet i. Tar två första skotten, men tredje står han helt ren och slår in pucken. Tror vi gick till pausvila med 5-1 och skotten slutade 16-5. Andra perioden blev inte någon höjdare heller. Vinner den med 2-1 tror jag. Ännu ett mål som jag tycker att jag ej kan lastas för. En chans puck från blå som letar in sig ribba in. Inte lätt när man inte ser någonting. Sista perioden blir hawaii-hockey på hög grad. Nu kommer vi det till deras tredje mål som jag fick ta mycket skit för igår. Fick till och med att sms från domaren "Shit vilket jävla hårt skott från blå!m Var ju helt otagbart =)". Uppmuntrande när man får ett sånt liksom. Från publikens vinkel kanske det ser ut som en tavla, men grejen är att ett skott som kommer mellan röd & blå och som studsar precis framför mig och letar sig över armen. Låter det otagbart? Kanske, men verkligen ingen tavla! Skyller på jordens dragningskraft =) Kan säga att vi har 39-8 på senaste fyra matcherna.

Samtidigt fick Skultuna stryk mot GSK igår, så nu börjar det bli tight med platserna till playoff!

Idag är det dags att döma igen. Första gången jag ska döma damer, vilket kan bli rätt kul!

Stay black!

/ J


Taggad!

Här har ni en låt som man kan tagga duktigt till!

Sunrider - Fable (Dave Darrel mix)

http://www.youtube.com/watch?v=WxREftZq-fA

/ J

Time for match!

Fan va nice, inte försovit mig. Man är så sjukt trött på morgonen att man är så sugen på att sjukskriva sig varje dag. Man tänker varje morgon att direkt när man kommer hem så ska man sova ett tag, men det gör man aldrig.

Var tänkt att jag skulle kolla på Idrottsgalan igår, men missade pga träning. Förstod nästan innan att Robert Gustavsson skulle göra något uppträdande - och det gjorde han. Kan nog gå och hitta det där klippet på Youtube.
 
Nu är det nästan spikat när vi ska dra till Sälen med laget. Förra året, som var min första säsong, åkte vi sista helgen i April. För mig att dem har åkt samma helg åren innan med. Det blev en riktig flopp och det var knappt nå folk, snö eller drag överhuvudtaget. Det blev ingen riktig afterski på högis heller av någon konstig anledning. Vi åkte även buss förra året och delade buss med Sura IBF. Jag hade förhoppningar på att vi skulle åka med dem i år igen, så man kunde kröka lite med Jocke, men så blev det inte. Tanken är att vi ska åka i slutet av Mars(v14) tors-sön. Vi ska även åka bilar då de trodde att det skulle bli en lugnare resa i år pga av att mer folk ville åka skidor. Det tyckte inte jag var nå bra, då jag knappt står på ett par skidor. Får väl se till och ta mitt skoterkort innan, sen bege mig ut på lederna alldeles själv =)

Idag är det match igen. På pappret står Fellingsbro/Frövi som gäster. Ett lag som chockade och slog Skultuna med 2-1. De hade match dagen efter direkt mot Örnen och trodde nog de kunde skrälla lite igen. Tydligen inte då de fick stryk med klara 5-1. På Örnens hemsida stod det att de aldrig hade spelat så bra hockey - och det ska man tro på?
Förra mötet vann vi med knappa 3-2. Tror vi satte sista kassen med bara 4min kvar. Mötet innan det vann vi med 4-1 hemma och första matchen mot de fick vi stryk med 6-5(!). Så gäller att vara på tå idag, men vi har ett bra lag på pappret så borde inte vara nå problem.

Väl mött i Hallstarena!

/ J



Flytthjälp..

Har precis hjälpt Jocke att flytta en soffa från han hem till Dawa. När han flyttade hem i somras så hjälpte jag han att flytta alla grejer. Vi slet fan som djur för att bara för att få upp soffan för trappen. Grejen är att huset är rätt så litet och trappen ska vi inte ens prata om. Sjukt att vi fick upp den ens. Sen när vi skulle få ner den idag fick vi lov att flytta dörrar och vi krigade duktigt. Som tur var gick det rätt easy faktiskt och nu står soffhoran hemma hos Dawa.

Playlist för veckan;
 
1. J-son - Pretty boy
2. J-son feat.Million stylez & Glacius - Watterfall
3. Anthony Mills feat.Adam Tensta - Silent Communication¨
4. Cake Boy feat.Lazee & Danjah Hunt - Fly by
5 Cake boy - Stunna shadez
6. Cake boy feat.Million Stylez - We be grindin
7. Medina - Du kan svaret
8. T.I. feat.Busta Rhymes - We rollin
9. Jamie Foxx feat.T.I. - Just like me
10. Form One feat.Vincent & Million Stylez - Money
11. Aristo feat.Voyce Alexander - Top of the world



/ J

TRÖTT?

Det kan jag säga att jag verkligen på morgonen. Jag försov mig tre trimmar(!). Nog kanske någon undrar hur fan man kan försova sig så länge, men det är inte så svårt. Glömmer man ställa klockan så är det inte så svårt kan jag lova. Är inte första gången jag försover mig så här kort, utan det har inträffat x-antal gånger. Längsta är fyra timmar. Man ska väl inte klaga på en arbetsdag på bara fem timmar =)

Igår så blev det en rätt chill Söndag med sömn, mat och dömning. Matchen blev kanske inte så rafflande som man trodde den skulle bli, det var ju ändå ett derby. Började relativt jämt, men FAIK tog ledningen efter slarv av KHC i egen zon. Resterande av första perren blev rätt jämn och KHC får tillslut in kvitteringen. Märks att KHC har ett rätt så ungt lag om man jämför lite mot vad FAIK har. Andra perioden blir en rätt tråkig period, men det är inte för ens i tredje allt händer. Hade inte FAIK fått in 1-3 alldeles i början hade det nog blivit mer match. Det hela slutar 3-6 till FAIK. Tycker personligen att det bara är Fagerstas första line som producerar. Dem har två tvillingar där vid namn Ekegren som jag tror skulle vara nå för Sura nästa säsong. Samtidigt tog faktiskt KIK en pinne borta mot Åmål och nu skiljer det bara 2p mellan KIK och KHC, fast den först nämnda har en match mindre spelad.

Sura spelade samtidigt match igår när jag var och dömde. De mötte serieledaren Valbo. Sura hade flaggat med att det var gratis inträde och det kom faktiskt 475 pers. Alla som kom fick nog inte se den hockeyn de hade velat se. Siffrorna blev 0-5 och läser man tidningarna så var Sura helt värdelösa. Enköping vann även sin match och Visby/Roma sin. Så nu är det 3p upp till tredje platsen. Är 8 matcher kvar så finns några poäng att spela om.

Trevlig Måndag!

/ J


Sista dagen på helgen!

Som vanligt så tycker man att helgen är alldeles för kort och det känns som att den "springer iväg" så snabbt. Jag ska iaf inte klaga. En hel vit helg där jag har snittat ungefär 11h sömn och kan säga att det var ett tag sen iaf! Precis vaknat och ska mecka ihop lite käk sen iväg och döma. Matchen är mellan Köping - Fagersta (div2). Som vanligt så är derbyn ett känsligt ämne. För inte så länge sen dömde jag KIK - FAIK och där kan man snacka känslor. Tror att det blev en gruff efter varje avblåsning. Kan nog bli en likadan match idag med, men FAIK är det bättre laget och kommer nog föra matchen från start. Har Köping ordinarie lag kan dem nog ändå bjuda upp till en bra match.

Nog snackat om hockey och mer fokus på P3 GULD! Tycker faktiskt att det inte var något speciellt med galan. Känns tråkigt att det inte alls är lång tid mellan Grammisgalan och just P3 GULD. Några veckor är alldeles för lite tid. Som när In Flames vann sitt pris för "årets rock". Talet dem höll på Grammisgalan höll lite högre klass än vad det gjorde igår. Lykke Li som fick pris för "årets nykomling" kunde inte ens komma. Hennes manager fick läsa upp ett skrivet tal som hon hade gjort. Vet inte vad hon hade tänkt, men han började läsa och där stod det att hon var glad för att hon hade fått pris som "årets pop", hallå? Visar på vilket stort engagemang folk visar till den här galan. Sen just alla uppträdanden. Det kändes som att dem skulle försöka bjuda upp till samma klass som Grammisgalan hade. Just försöket med John ME och Amanda Jensen lyckades väl inte lika bra som när Timo Räisinen och In Flames krigade. Timbuktu vet jag inte ens vad han gjorde där. Han valde helt fel låt och man hörde inte ens vad han sjöng. Maskinen tycker jag som sagt att dem gör en helt OK spelning. Synd att man inte fick höra hela andra låten, men den kommer nog snart. Att just Håkan Hellström vinner så många priser kan man undra, kanske därför han är ifrån Göteborg. Tycker faktiskt Familjen kunde fått för "årets liveakt" istället för han. Några som var grymma var iaf Detektivbyrån som gjorde musiken till Hello saferides framträdande. De är jävligt säkra på vad de gör och har tagit ett kliv upp på trappan och blivit lite mer kända.

Nu ska jag städa lite och packa trunken.

Big up!

/ J


P3 GULD!

Afasi & Filthy vann iaf priset som "årets hiphop/soul". Maskinen gör väl en skaplig spelning, men Timbuktu floppade rejält. Sista låten man hörde lite av när Maskinen spelade är en osläppt låt som garanterat kommer höras på kommande plattan.

Nu blir det film!

/ J


Underbart att sova nykter..

Har precis vart och simmat och solat med Jocke. Rätt skön start på Lördagen!

Igår efter matchen så åkte jag och beställde lite mat och drog hem till mor, far och bror för att vara lite social. Vi satt och kollade på skidor samtidigt som vi kom in på lite annat. Julia skickade ett sms där hon skrev "älskar dig bror". Visade för morsan och hon blev helt orolig direkt. Sa till hon att var inget att oroa sig för och att det gör ju inget om hon sitter i fyllecell, då slipper jag ju vara ensam om det. Vi kom in lite på när jag hamnade där och hur jag berättade det dagen efter och så. Skönt att man kan prata om sånt med en touch av ironi. Kan berätta för dem som inte vet att det inträffade för ungefär 2,5 år sen. Stället var Westerqwarn och tror det var Valborg. Det komiska över det hela var att både jag, Micke och hans bror åkte i samma piketbuss in till Västerås. Att jag och Micke blev tagna är så patetiskt. Jag skulle styra bort Micke för han blev lite aggressiv, då trodde poliserna att han och jag bråkade. På färden in till Västerås började jag fråga en polis hur man gick tillväga för att just bli polis. Tror nog inte ens han lyssnade med "halva" örat. Micke satt och frågade om han kunde "droppa" han vid Sjökrogen. Hahah rätt roligt när man pratar om det såhär i efterhand.

Matchen igår blev inte riktigt den match man hade önskat sig. Nog för att vi vann med 13-1, men trodde dem kunde ge lite bättre motstånd. Förra matchen spelade de rätt smart med orden "dump and chase". På så sätt fick de in tre snabba direkt och fick ett litet övertag. Igår var de inte ens i närheten av att spela så. Nog för att de inte hade samma lag, men sämre div3 lag för man fan leta efter. Det var i stort sett spel i en zon konstant hela matchen. Skotten vann vi med förkrossande 66-13(!). Sen kan man ju tycka att man givetvis ska hålla nollan mot ett sådant kasst lag. Det är faktiskt inte så lätt som man tror, då 90% av matchen står man stilla och inte ens är i närheten av spelet. Målet tillkom efter slarv i egen zon och en spelare kommer relativt fri i slottet. Han får iväg ett handledsskott som tillslut letar sig in under armen. Man är helt säker på att man har den, men när man ser att motståndarna börjar jubla förstår man misstaget direkt. Kul att den slöt upp runt 315 besökare och klacken sjöng frenetiskt av klacken - big up!

Samtidigt fick Skultuna stryk mot FFIK med 2-1. Jävligt svårspelat i Fellingshov eller vad fan hallen heter nu igen. Så nu leder vi med 4p. Kan vara skönt och veta att man kan loosa en match, men ändå har ledningen. Nog för att det förmodligen inte kommer att ske!

Idag är det som sagt P3-GULD. Kan bli en fet tillställning där jag tidigare tjatat om att Maskinen kommer att uppträda.
Jag kommer sitta klistrad framför tv:n kan jag lova, hoppas ni med gör det.

Nu ska jag hem till mamma och pappa på middag. Syster fyllde som sagt 18år igår och det som ska "firas" lite. Kan sätta tusen kronor på att hon kommer vara så jävla bakis att hon inte ens kan äta.

Trevlig Lördag!

/ J


HELG!

Den här helgen ser jag verkligen fram emot. Att bara få sova helt ostört utan att vara så bakis så man knappt kan vända sig i sängen. Eller att behöva gå upp tidigt för att åka iväg och döma.

Idag är det match på pappret! Tränade som sagt inte igår för att jag var och dömde. Faktiskt en rätt rolig match att döma. Rätt högt tempo, lite avblåsningar och lite feelings i det hela. Faktiskt så gick det jävligt bra matchen igenom och det känns skönt att processen med dömningen är igång igen. Man har saknat det lite på helgerna och även cashen. Enda problemet är att jag får såna sjuka skavsår av mina skridksor, men det har börjat till den här säsongen och har aldrig känt av det förut. Bara bita ihop!

Matchen idag är mot Nora HC. Gänget ligger andra nerifrån och är inte det bästa laget. Förra matchen fick vi faktiskt stryk med 5-4 borta mot dem. Kanske en liten underskattning och det kan aldrig hända idag. Som jag sagt förut så är det nu matcherna verkligen börjar gälla. Relativt tråkig omgång då alla lag i toppen möter lagen i botten. Kanske det blir någon skräll iaf!

Satt igår och kollade upp lite kring terräongskoter och hur man kirrar körkort till det. Sist vi var i Sälen nu så fick vi ju inte hyra skoter pga av att vi saknade körkort för det. Man får köra skoter om man tog körkort innan 2000, men mitt tog jag för knappt 3 år sedan så det kan jag glömma. Kollade upp hur det såg hur i Västmanland men ringde upp ett ställe i Fagersta men de kunde inte erbjuda tjänsten längre. Varför stå med på Vägverkets hemsida om man inte ens kan utföra det? För jag & Dawa surrade om att åka upp en gång till typ tors-sön och bara hyra en skoter var och kriga så mycket vi orkar. 1800kr för ett dygn är lätt värt det!

Läste en intervju om Afasi & Filthy och hur planerna för året ser ut. Afasi berättade att han ska med Maskinen till Brasilien och spela in det första albumet. Filthy hade planer att i slutet av Januari åka till Japan och spela in musik.
Sen berättade dem att året kommer att bli ett Maskinen år. Så hoppas på ett uppträdande i Västerås!

Trevlig Fredag!

Grattis syster på 18års dagen!

/ J



Bästa på länge..

Här kommer ännu ett stjärnskott från Sverige:

J-son - Prettyboy   http://www.youtube.com/watch?v=VTBP6DTzEaI&feature=related

/ J

Sömn..

Skulle kunna göra vad som helst för att bara få gå hem och sova. Ibland uppskattar man sömn sjukt mycket. Man tänker varje dag vid 05.20 att direkt när man kommer hem ska man sova minst en timme. Grejen är att man kommer hem är man relativt pigg och brukar oftast ha massa andra sysslor som behövs göras.

Kollade på en rätt fet film igår - "Seven pounds". Huvudkaraktären spelas av Will Smith. Lite halv konstig film att fatta. Handlar om Ben Thomas som verkar rätt depressed efter en bilolycka där hans fru avlider. Som jag förstår så snor han sin bros legoch spelar en människa ifrån IRS och besöker människor och säger att han vill hjälpa dem. Bla så gav han bort halva sin lever till en människa och besöker en fru som blir misshandlad av sin man. Han skänker bort sitt exklusiva hus precis vid havet till henne. Det mesta kretsar kring Emily som lider av en allvarligt problem med hjärtat och behöver en donator. Dem inleder en liten affär. I slutet så tar han tillslut livet av sig på ett litet konstigt sätt. Han fyller ett badkar med vatten och is och lägger sig i. Han lägger även i en manet som är direkt dödlig. På så sätt skänker han bort sitt hjärta till Emily som är i akut behov av ett.

Igår så var jag och dömde i Kungsör. Skulle nog kunna kröna ishallen till den kallaste ishallen i Sverige, så illa är det fan. Matchen igår var den knepigaste på länge. Viking började i ett sjukt högt tempo och gick upp till 0-2 efter bara två minuter. Kungsör fick en den snabb reducering och det var match igen. Tror nog aldrig jag har blåst för så många icing-puckar i hela mitt liv. Att båda lagen hade gått igenom vad de skulle göra vid stress i egen zon, kunde man märka - SLÅ ICING! Andra perioden blev också en svårspelad period. Tredje perioden drar Kungsör iväg till 5-2 och där tror man matchen är punkterad. Så blev det ju inte, utan 5-2 blev 5-4 och sen var det lika matchen igenom upp till 7-7. Med 45sek kvar drar Viking på sig en utvisning och KIK får spela PP. Som ni kanske förstår så får dem in 8-7 med 14sek kvar. Grejen är att KIK ligger näst sist och går vi så långt som till kval upp till div2 så är de ett av lagen vi får möta. Det andra laget blir det som ligger ovanför de och i nuläget är det Köping. Rafflande eller hur? Tråkiga derby matcher. Viking mötte vi faktiskt förra året i kvalet. Förlorade stort borta, men i den avgörande matchen om vilket lag som skulle ta steget upp till div2, så vann vi med 7-5. Nu blev det ju så att vi tackade nej och Viking fick vår plats.

Kan glädjas åt Sura som vann hemma igår mot Nyköping med 5-2. Sura ligger nu på en delad andra plats med 10p. Valbo leder med 11p, men Visby/Roma och Arboga har en match mindre spelad.

Idag är jag tvungen att avstå träningen för att jag ska iväg och döma. Det är en j18-elit mellan VIK-Sunne. Rätt skönt att pengarna börjar rulla in efter uppehåll med dömningen.

Trevlig Torsdag!

/ J


Underbar seger..

Som ni kanske märker så blev det en vinst igår. Segern var riktigt skön och väldigt välbehövlig.

Somnade två timmar på soffan igår innan matchen. Man blir helt slut efter så lite sömn. Man vet knappt om det är morgon eller kväll. Åkte upp och hämtade Jojo, Tobbe och Icko sen bar det av mot Skultuna. En relativt ny "hall". Eller hall och hall, det är trä väggar och en gångpromenad till hallen på ungefär 1km. Som tur var det plus grader igår och inte -14'.

Matchen började hur bra som helst. Dem första 12 min ägde vi matchen totalt och Skultuna hade knappt pucken. Uppspelen fungerade klockrent och vi kom snabbt in i zon. Raffe satte första målet redan efter 1min. Pressen satte i och 2an, 3an och tillslut 4an gick in. Fick även massvis med spel 5-3, men ivrigt slarvande gjorde att det blev avslut mitt i magen på målvakten. Skultuna fick även chansen att spela 5-3, men inget mål där. De fick tillslut in en reducering till 4-1. Litet halv billigt/slarvigt mål, där jag ska stöta bort pucken, men vilket blir mitt ut. Vinner första perioden med 4-1 och skotten med 16-9. Som vanligt i en periodpaus så säger man att man ska gå ut och fortsätta och spela samma spel - men det vet väl alla att det aldrig funkar. Andra perioden tappar vi allt totalt och perioden präglas av utvisningar. De gör snabbt 4-2 efter att jag gör en fenomenal sidledsräddning, men pucken studsar naturligtvis rätt ut och en av deras spelare kan med ett slagskott en meter ifrån målet slå in 4-2. Just det där med PP kunde ha blivit avgörande igår. Ännu chans till 5-3 fick vi, men vad gör vi - Skott i magen, skott i magen, skott i magen och ännu ett skott i magen. Grejen är att det är helt omöjligt att skjuta igenom en målvakt. Det som gör det ännu värre att det inte står någon framför mål och skymmer målvakten. Får in 5-2 och Skultuna replikerar och gör 5-3 efter ett snabbt inspel upp i slottet. Skotten blev 18-9.
Inför tredje vet vi att dem kommer att gå ut och kriga till max och säkert ligga lite på chans. En ganska försiktig period, där vi gör 6-3 efter halva perioden, sen 7-3 ganska omgående. Skotten slutar 13-4 - totalt 40-22.

Jävligt skönt att ännu en gång ta tillbaka serieledningen. Nu återstår det endast 7 matcher!

Sura tar idag emot Nyköping på hemmaplan, en vinst är enda som behövs i jakten på topp-3.

Idag ska jag till Kungsör och döma, vilket var ett tag sen!

Trevlig Onsdag!

/ J


Seriefinal!

idag är det då äntligen dags för en av säsongens viktigaste matcher - Skultuna. Läget är att vi har spelat lika många matcher och har samma poång. Läget är nu att det är nu man måste vinna de här viktiga matcherna, för att eventuellt undvika flera play-off matcher. Matchen är även på bortaplan vilket kan vara en liten nackdel, men förra första matchen mot Skultuna vann vi med 4-2 på deras hemmaplan. Andra matchen vann vi med 3-2 hemma, efter lite tumult. Ställer nästan upp ordinarie mannskap, bara Jojo & Gummi, Beibom som ej kan medverka. Kan meddelaatt storsatsande Örnen HC har gjrot sig av med tränarduon efter förlusten i förra matchen mot GSK med 6-2. Dags och inse att det blir en fjärdeplats i år med.

Fick reda på igår att jag ska döma Onsdag med (div2). Ska även döma Torsdag (j18elit) och Söndag(div2). Ungefär 2000kr är välbehövliga efter helgens krog besök. Har även match på Fredag, så lär bli en jävligt vit helg =)

Angående backlund så blev han nerflyttad till WHL - otippat.

Ha en trevlig Tisdag!

/ J




Flottigt hår..

Har kommit underfund med att jag gillar flottigt hår! Kanske inte så att det blir alldeles för flottigt och att man inte duschar på en vecka. Har för mig jag läste en Slitz tidning för jätte länge sen, att man ska tvätta håret var tredje dag enligt en stylist. Just det som är bra med flottigt hår är att det lägger sig mycket bättre och man slipper får allt hår i ansiktet. Jag har just så tunt hår med, så lägger jag bak det, så är det framför ögonen direkt.  Det blir ju så med automatik att man tvättar håret varje dag. Brukar komma på det någon gång, men glömmer det lika fort. Har även ett dilemma på om jag ska klippa mig relativt kort, eller kriga med mitt hår. Förslag?

Här kommer veckans tracklist:

1.Conscious youths feat.Promoe - Play
2.Prop Dylan feat.Promoe - Top of the top
3.Dave Darell - Children (Club mix)
4.Chords - Places to go
5.Maskinen - Psykopat
6.Rico won - It´s the weekend
7.Hemmalaget - Min klick (Remix)
9.C1, Jay Json, Glaciuz, Rico won - Gladiators
10.J-ro feat.Chords - U call that love?


Nu ska det ätas sen iväg och träna..

/ J




Ännu mer ångest...

Fast nu är ångesten relaterad till jobbet. Att man ens kommer upp 05.20 är faktiskt ett under.

Igår så blev det inte mycket gjort. Vaknade kl 14 och intog position för att kolla på film som sagt. Efter filmen begav jag mig hem till mor & far för att vara lite social och sno lite mat. Grejen är den att "dagen efter" är egentligen ful-mat prio ett. I och med att vårt vad gick åt helvete, tänkte jag att jag kunde bevara hedern lite genom att inte äta ful-mat. Så åkte hem dit och där fanns det någon sort gratäng som fick duga. Efter det åkte jag hem och fastnade ännu en gång framför datorn och på youtube i ungefär 3h. Hittar man en låt eller ett klipp, så kommer det alltid upp flera alternativ som kan relatera till den låt man lyssnar på. Vid 20.00 var det dags för sporten och efter det kollade jag på ett program som Jocke lovat skulle vara grymt. Ett simpelt program där en maskerad magiker avslöjar kända trick. Just att han var maskerad är väl därför kända magiker svär säkert någon slags ed om att aldrig avslöja några trick. Som invidvid, så är det sjukt att man inte kommer på hur fan dem gör. Sjukt simpla grejer egentligen.

Vill bara flagga för P3 GULD som går på Lördag i SVT. Ett gäng kända artister lär uppträda och jag vet redan nu att Maskinen ska göra ett framträdande. Kan lova att jag givetvis kommer att kolla!

Sura fick torsk igår av Arlanda Wings,  5-4 efter straffar. Enköping  vann över Arboga och Väsby vann över Visby/Roma. Nyköping förlorade till sist över Valbo med 8-6. Detta innebär att Sura ligger fyra med 7p och tre lag ovanför med 9p vardera.

Idag ska det bara tränas och det kan behövas efter lördagens bravader!

/ J


Ångest..

Ångest är alltid bra att ha. Kanske inte alltid, men ibland förtjänar man det fan. Idag har jag ångest därför jag inte höll mitt vad som jag och Jocke hade. Han är lika blåst han med, för han var nästan lika full som mig =) Jag har även ångest därför jag var så jävla full med. Man kan fan inte behärska sig, utan det ska alltid svepas till 110%. Det finns fritt med minnesluckor kan jag lova och är det bra eller dåligt? Den frågan tror jag blir obesvarad!

Igår så blev det tillslut "lite" festande. Det blev en skit seg Lördag och vi började inte för en vid 20.30. Brukar vanligtvis börja tidigare men Dawa låg och sov i ca fyra timmar i min soffa och jag kollade på film, så därför blev det så sent. Jocke kom över efter sin match och då började vi små dricka lite. Dilemmat är att om man börjar sent så vill man bli full fort. Det är då man får ta konsekvenserna kommer sen. Tror jag hann hälla i mig 4st 50cl öl på ungefär en timme och tio minuter. Vi började en intensiv jakt på en människa som kunde ta oss från punkt A till Eskilstuna, där vi spenderade kvällen. Vi fick tag i Dawas bror som snällt ställde upp och skjutsade. Vi plockade upp lite folk på vägen och var väl framme vid 23.00 ungefär. Vi gick till första bästa ställe och där hände en rätt rolig grej. Jocke stegade fram först till vakten i och med att han är äldst. Han tror nog han är en lite "ledare" av oss och kan snacka till sig mycket ;) "Kan du gissa hur gammal jag är?" Vakten; "23?" Jocke; "Haha JAAAA" Vakten;"Men tyvär det är 25". Hahahaha han var duktigt säker på att vi skulle få komma in, men gick på en nit direkt. Vi tog en taxi iväg till nå hak som hette "Sylvia". Jocke gav lovord att det var ett schyst place. När föraren av taxin kör iväg oss till andra sidan stan blir jag lite fundersam direkt. Vi kommer fram till ett place som liknar gamla "Planet cafe" som låg i Sura förut. Beställde fort in varsin Heineken och sedan var jakten igång. Efter två öl var så begav vi oss in mot city igen och till "Lotus". Ett ställe som jag vart på förut, men för dagen så var det fritt med människor. Just där börjar mina minnen svikta lite. Har ett minne av att jag beställer in Tequila till alla som står i baren och kollade precis nu på saldot på mitt visa kort. 635, 128 och 143kr draget - BRA JOBBAT JEPPE! Skjutsen hem blev Dawas bror igen och där somnade jag innan jag ens öppnat bildörren. Åka bil full är ingen höjdare och slutar oftast med en så kallad "b-kepa".

Väl hemma hade tydligen jag och Dawa haft en konversation på MSN. Jag hade skrivit "Skokaru ekle" då det  egentligen  skulle stå "Skojaru eller". Ingen höjdare att fastna vid datorn på fyllan.

Så har precis kollat på nya Bond-filmen. Helt okej film på en bakisdag. Måste även ge tummen upp för "Zack and Miri makes porno". Så skön film, men den där humorn som jag gillar. Zack svär exakt hela tiden vilket gör humorn ännu bättre. Filmen handlar om Zack and Miri som bor ihop som kompisar. De var ej råd att betala räkningarna och tillslut så stängs varmen och vattentillförseln av till lägenheten. Då kommer Zack på den briljanta idén att dem ska göra en porrfilm. Efter ivrigt tjatande så går Miri med på det. Slutet blir som vanligt att dem fattar tyckte för varandra och "get together".

Se till att ladda hem Dave Darell - Children (Club mix), fetare låt för ni leta efter!

Nu ska jag iväg och äta, sen spendera resten av dagen i sääääängen.

Hörs!

/ J


Sömn!

Att sova är nog bland det bästa man kan göra. Finns kanske lite grejer som är snäppet bättre, men sova kommer tätt efter. Har precis vaknat efter ungefär 10 timmars sömn. Jag snittar ungefär 6-7 timmar i vanliga fall i veckorna.  Nu har jag precis börjat tanka hem "Zack and Miri makes a porno". Det var Dawa som rekomenderade filmen och den hade faktiskt premiär för inte så länge sen, men är säkert helt värdelös. Kollade på "Bedtime stories" innan jag åkte till ishallen igår. En helt VÄRDELÖS film med Adam Sandler, som handlar om att han ska berätta sagor för hans systers barn, innan dem går och lägger sig. Efter ett tag inser han att allt han berättar går i uppfyllelse. En film med en bra skådespelare, men kass handling.

Matchen igår blev ingen succe. Sura förlorade med 1-4. Sura började bra och hade ganska mycket tryck första 12-13 min. 1-0 kom i PP av Schelin, men efter det tappade Sura spelet. Lite för mycket spel i boxplay gjorde att Enköping till slut gick ifrån i målprotokollet. Det roliga var att det var ganska mycket folk (504) och för första gången på länge hörde man lite ramsor i hallen. Nog för att det var Fredag och alla som sjöng var märkbart berusade, men det livade det upp stämningen iaf. Vet att Sura har begärt att få några av hemmamatcherna på just Fredagar, då det tydligen dyker upp lite folk. Det gjorde inte såp mycket i tabellen att det blev stryk. Visby/Roma spöade Valbo i andra "seriefinalen" och nu leder dem på 9p. Sura, ESK och Valbo har vardera 6p och Arboga skuggar tätt efter med 5p. Bara tre matcher spelade och med elva matcher kvar - totalt 33p till att spela om. Personligen tror jag aldrig det räcker, men ska låta det ligga öppet.

Efter matchen igår så åkte jag hem till Dawa. Han fick i mig att vi skulle åka till krogen, så nu bröt jag mitt vad lite. Eller bröt och bröt kan man inte säga, då jag drack två Miller och gick hem sen. Vit var jag garanterat, så jag är fortfarande på spår, men aningen lite försenad =) Frågan är ju vad som händer idag då jag fick ett mess av Jocke "Styr nå tok idag". Tror nog inte han syfta på en myskväll med ost och kex, utan på något helt annat.

Nu ska jag försöka städa lite och efter det glo på en "bra" film förhoppningsvis.

Trevlig Lördag!

/ J


Äntligen Fredag!

Så har vi då äntligen kommit fram till sista arbetsdagen innan helgen startar. En vecka som gått relativt fort, dock beroende på att man var ledig i tisdags. En helg som jag bara tänkte sova och chilla så mycket som det går. Nyårlöftet som jag & Jocke svor på, går fortfarande som på räls. Ska bli kul och se efter denna helg om det fortfarande kan följas, eller om det gick helt åt helvete.

Igår så blev det inte mycket gjort. När jag kom hem efter jobbet så kom jag på att jag skulle ladda hem "Madagascar 2" eftersom jag inte sett den än. Gick rätt fort och få hem den och jag började kolla. Kände direkt att ögonlocken ville raka motsatsen till vad jag ville. Jocke ringde och sa att jag skulle slå på "Eurosport" och kolla på tennisen som gick. Matchen var faktiskt live och var mellan Rafael Nadal och en fransman jag inte kommer ihåg namnet på. Tror inte ens jag hann kolla ett gem innan jag somnade. Blir väckt av farsan som ringer och frågar om jag hade glömt att jag skulle besikta en av deras bilar. Klev upp helt nyvaken och gav mig iväg mot Västerås. Hann bara komma hem när Icko kom och hämtade mig och vi drog iväg till Hallsta på träning. En träning som var sjukt tråkig, ibland undrar jag vad jag håller på med.

Hände en rätt mäktig grej inatt. Mikael Backlund som var en tongivande spelare I JVM-laget gjorde debut i NHL. Backlund som egentligen skulle raka vägen till VIK, fick order direkt efter finalen att han skulle stanna kvar i Amerika. Tror nog de flesta, även han, trodde att han skulle spela i farmalaget i AHL eller juniorlaget i WHL. Han fick chansen eftersom Todd Bertuzzi blev skadad. Han fick relativt mycket speltid - 10,44, varav 2,09 i PP.

Idag är det "derby" i Surahallen mellan Sura - ESK. Sura som har två raka vinster har fått duktigt med luft under vingarna och går in med högt självförtroende. Enköping fick stryk första borta på Gotland mot Visby/Roma med 2-1 och vann andra med klara 7-2 mot Nyköping. Kan bli rätt mycket folk i hallen idag och läser man i suras gästbok, så ska det tydligen sluta upp folk ur gamla "Sura supporters" som gjorde sig lite "kända" under 90-talet. Man har bla hört historien där de sköt raketer inne i gamla Gavlerinken

Ha en trevlig Fredag!

/ J



Neeeeerd!

Tror seriöst att jag gått och blivit ett musicfreak. Gick igenom min externa hårddisk idag riktigt noggrant. Fan vilka gamla hiphop tracks jag hittade. Tror jag lyssnade på konstant på fyra stycken låtar idag på jobbet. Det positiva med det är att man lär sig texten grymt fort. Det negativa är att man ganska fort "tröttnar" på låten och det är ju inte bra. Det man då gör är att man dissar låten ett tag och låter den ligga och "mogna" till sig lite. Låtar är som vin - blir bättre med åren!

Ska presentera veckans låtlista:

1.Stor - Freestyle
2.Afasi&Filthy - Vad tror ni
3.Sabo - Go dj
4.Fille&Sabo - Älskar mitt liv
5.Fort minor feat.Styles of Beoyond - Remember the name
6.Fort minor feat.Holly Brook and Jonah Matranga - Where´d you go
7.Zacke feat.Kihlen - Förlorad generation
8.Petter - Samma samma
9.Petter - Min kärleksaffär
10.Promoe - New day
11.Ismen feat.allyawan - Not o yee
12.Dem franchize boys feat. Young Loyd - Turn heads
13.Eboi ft. Adam Tensta & Hunt - That's right
14.Henok - Million dollar baby
15.Static and Nat Ill feat.Promoe - Get up, get out
16.Kartellen - Wannabe gangster

Nu ska det tränas, på återseende!

/ J


-11' och en löptur..

Fan va skönt det är att vara ute och springa när det är riktigt kallt ute. Bra musik och riktigt hög volym gör att man skulle kunna löpa hur långt som helst. Igår blev det en rätt så kort vända, men den räckte. Har nog inte vart ut och sprungit på lätt 2-3 månader. Konditionen ligger vid stora baren på BMB. Tyckte ändå att flåset var helt okej, men nu är det dags att iaf börja löpa minst tre gånger i veckan och försöka bygga upp "lite" kondition igen.

När jag kom hem så slog jag på Grammisgalan. Ett spektakel jag aldrig kollat på, men ju mer musik man börjat lyssna på ( bara därför jag lyssnar på p3 8h om dagen), desto roligare att kolla. Tycker att det är helt rätt folk som ledde galan - Gry Forsell & Adam Allsing. Hela galan startade med Takidas monster hit "Curly Sue". Dem gästades av någon slags gospelkör som började hela låten och sedan hjälpte till på refrängen - helt okej! Något som slog mig var att första priset dem delade ut - "Årets grupp", gick till Soundtrack of our lives och inte till Kent. Sen fick Anna Theirnheim(?) pris som "Årets skiva" och "Årets kvinnliga artist". Något både hon och alla andra knappast trodde. "Årets låt" tog EMD hem. Ett annat rätt mäktigt framträdande var när Timo Räisänen(?) och In Flames gjorde "Alias" tillsammans. Timo började låten på en akustisk gitarr och började sjunga låten från böran. Han sjöng kanske första versen + refrängen. Efter det började In Flames om låten. Dem är riktigt feta live! De vann för övrigt priset som "Årets Rock". Den som tog hem mest priser tillslut var Kleerup. "Årets nykomling" och sen ett till pris vann han, men kommer ej ihåg det. Afasi & Filthy vann priset för bästa "Årets hiphop/soul".

Nu sitter man här och fryser duktigt. Var faktiskt bara "-14" när jag skulle cykla till jobbet, men valde ändå att ta bilen. En bil som funkar helt klockrent nu.

Dagens låt; Fjärde världen - Ännu en gång

Nu ska jag få lite gjort! Träning på schemat idag.

Stay black!

/ J


Fritt med bra musik..

Hittade en blogg idag som hjälper dig att hitta gratis musik under 2009. Hittade bla en låt av Afasi&Filthy. Låter heter "Vad tror ni" och var tänkt att bli första tracket på "Fläcken" som deras senaste skiva heter. Fanns massvis med Adam Tensta, Eboi, Dj Rooftop och lite andra. Helt värt att checka in -  www.mybestfriendismygrind.com. När jag även surfade runt på lite olika musik sites, så gick jag in på Lootroop och kollade som vanligt. Försig så var det ett tag sen jag var inne på just den sidan, men när jag gick in nu nu så gick  det att ladda ner Promoes nya singel - "New day". Det är tänkt att han ska släppa en platta där han rappar bara på svenska och skivan ska försöka lanseras i april. Varför han just släpper den här låten nu, förbryllar mig lite. Varför just på engelska nu? Ska låten vara med på nya skivan? Eller är det till något annat projekt? Här ska det undersökas! Kan bara säga att låten är duktigt fet. Tanka direkt - www.looptrooprockers.com. Ni ska även hålla utkik efter Maskinens debut platta som jag tror ska släppas i mitten av Januari. Mycket bra musik i början av 2009! Ni kanske märker att jag är torsk på svensk hiphop...

Ska strax åka in till Västerås och hämta mil bil igen(!). Felet ska tydligen vara åtgärdat nu, så nu får jag hoppas att jag slipper köra in bilen till verkstaden igen. Det som var fel var att bilen "hoppade" när man höll jämn gas vid 90km/h. Även så drog den oändligt mycket avgaser när bilen stod på tomgång.

Ska försöka tanka hem lite "hockey-musik" nu, då jag ska Dj:a lite på Fredag när Sura möter Enköping. Var ett tag sen jag skötte musiken, så ska bli kul faktiskt.

Dagens låtar; 

                           - Stor - Min freestyle
                           - Promoe - New day
                           - Petter - Min kärleksaffär


I´ll be back!

/ J


          

Skön vinst!

Var faktiskt jävligt länge sen jag spelade en match innan den idag. Tror faktiskt det var helgen innan jag fyllde år (12dec). Märks att man vart borta från träningarna. Timingen och lite annat är inte på topp. Känns som att man börjar om från scratch när man kommer tillbaka efter en veckas krökande. Är nog spriten som gör att det försvinner några hjärnceller. 

Matchen blev ingen välspelad match direkt. HC Örnen ligger faktiskt trea men det märktes inte. Dem har som målsättning att nå kvalet till div 2. Förra året kom vi före dem pga målskillnad. Det var tredje gången den här säsongen som vi mötte dem. Första matchen vann vi med 5-0 och andra vann vi borta med 5-1. Tror nog att dem kände skaplig revansch lust till idag. Att dem siktar på kval är ju en sak, men att de kommer komma dit? ALDRIG. Tror vi ledde med 3-0 efter 7-8 minuter. Dem fick in ett rätt billigt mål som jag personligen tycker att jag ska ta. Andra och trejde perioden måste vart skit tråkiga och kolla på som besökare. Blev inte mycke uträttat och spelet gick fram och tillbaka, men det var misstagen som flödade. Vi lyckas knyta ihop säcken och vinna med 9-1. Skotten blev 36-24 om jag kommer ihåg rätt. Tror det bara är 9-10 omgångar kvar och det är nu de lite "viktigare" matcherna kommer komma. Varenda poäng kommer vara välbehövliga.

JVM-finalen är väl inte så mycket att skriva om. Höll mig vaken tills matchen började, men efter bara 5-6 spelade minuter av matchen så började ögonlocken redan bli tunga. Hade grymt svårt att hålla mig vaken men hann sen lite iaf. Började ju inte bra med ett baklänges mål efter en minut. Tycker Backlund får känna lite skuld över det målet för det var han som satt av utvisningen som gjorde att Kanada fick PP. En jävligt onödig utvisning faktiskt!

Vaknade upp kl 05.30 och förstod direkt att jag hade missat hela finalen. Som tur var tv:n på och nyhterna går igång precis. Nyhetsankaret berättar att Sverigen förlorade med 5-1. Nästan så att mitt tips gick in, bara ett mål skiljde. Slog av tv:n och somnade om. Kanske var lika bra att man somnade.

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Så jävla skönt att börja lägga sig i sängen och kolla på tv och det är inte varje dag man lägger sig 19.30!

Måste även bara säga att ladda hem "Masse - gott och blandat 2". Underbart mixtape med sköna svenska hiphop låtar.

På återseende!

/ J


Bilproblemen..

Fortsätter som vanligt. Var in och besiktade bilen nyss. Har kört runt med körförbud i över en och en halv månad, men fann en rimlig tid idag. I och med att man besiktar den och det eventuellt blir en eller flera tvåor så får man en månad  till att köra på, tills det infaller körförbud igen. Var lite halv skeptisk när jag åkte in och det blev ju inte mycket bättre när det tändes en lampa på instrumentpanelen. När jag väl kom in så fick jag stå och köa i typ trettio minuter. Kom faktiskt igenom med bara en tvåa - för höga avgasvärden på tomgången. Så nu ska den in på lagning ytterligare en gång, men som tur är det garanti på allt jag betalade förut.

Just nu ångrar jag duktigt att jag ens äger en bil! Plus att man börjat fundera på att flytta någonstans och jobba, då känns det rätt meningslöst att lägga ner enorma pengar på en bil som man ändå ska sälja om man flyttar. Känner att jag börjar bli lite halv tjatig med den här jävla bilen nu. Nog pratat om den och dags och vända fokus på JVM-finalen idag!

Kan faktiskt inte vara optimistisk och tro på en Sverige vinst. Nog för att "vi" har ett grymt bra lag, men det hade "vi" även förra året med. Så tror faktiskt att förhandstippade Kanada ror hem det med en 4-1 seger med sista i öppen kasse. Hedman gör målet i pp.

Nu ska jag träna!

/ J


Morgontrött..

Och det hjälper ju inte direkt att det är -19 grader när jag gick upp vid 05.20. Börjar genast få ångest och börjar känna efter om jag är lite "sjuk". Kommer genast på att det är en arbetsdag, sen är det trettondagsafton på Tisdag. Så ingen mening och ligga hemma och tycka synd om sig själv. Får panik när jag ej hittar några handskar och får en bild på hjärnan där jag ser en högerhand utan fyra fingertoppar. Nu är det så att jag bara har typ 1,5 km cykelfärd och nedförsbacke hela vägen. Risken att hinna förfrysa fingrarna av sig är relativt liten, men finner till sist ett par handskar.

Nu sitter man här och fryser fortfarande då det är 11 grader varmt där jag jobbar. Kan förstå alla andra ångestfyllda arbetare som ska spendera sin arbetsdag utomhus. Tycker det fortfarande är jävligt kallt när det är 11 grader inomhus. Att just veta att alla människor runt omkring mig just nu ligger och sover i sina varma sängar - den tanken gör mig så jävla förbannad.

Idag är det då dags för mig och Jocke att börja våra nya liv. Med det innebär att sluta äta ful-mat, börja träna hårdare och tagga ner på festandet. Vi hade en konversation igår om vad vi skulle göra nästa helg. Det slutade med att Jocke tyckte att man kunde trappa ner på festandet till bara en dag per helg. Plus att om man åt nyttigt och tränade hela veckan, så gör det inget att man unnar sig en dags festande. Kan faktiskt insistera på att det låter helt okej. Grejen var ju att det var tänkt att vi skulle vara vita i fyra helger och en helg är redan avverkad. Jag ska hålla mitt löfte - vit i en månad!

Idag är det träning och shopping av mat som gäller. Har inte handlat sen typ 20 dec, så det känns som att det är dags nu. Tur att man är ledig imorgon nu, då det är final i JVM mellan Sverige-Kanada inatt vid 01.15. En riktig repris sen förra året och tror faktiskt "vi" kan skrälla. För jag räknar mig ändå som jävligt svensk.

Stay black!

/ J


Ångest?

Två veckors ledighet har redan gått och vad har man gjort under dem dagarna? Det ska jag säga er faktiskt. Det som jag ägnat största delen av ledigheten till är -  att festat! Hur fan kan man slänga bort fem betalda semesterdagar med att just bara vara full och spendera enorma pengar på skit? Eh, lever bara en gång, då gäller det att ha kul så ofta man kan. Det som jag just skrev en bit här ovanför står jag inte för. Rätt nöjd att jag just spenderat en vecka i Sälen med människor jag tycker grymt mycket om. Sälen är en tradition vi gjort tre år i rad nu och hoppas på ett fjärde år med.

Igår blev det hockey som sagt med Jocke och Dawa. Blev en rafflande match. Vi blev duktigt negativa när Sverige började tappa spelat och Slovakien gjorde 1-0. Dem spelade upp sig lite och fick in kvitteringen. Sen när Slovakien gjorde 2-1 blev vi ännu mer skeptiska. Till slut så släppte det och Sverige började dominera och gick snabbt upp till 4-2. Jocke blev duktigt frälst av Tedenby efter hans enorma dribblingar på offensiva blå. Gick och la mig direkt efter matchen.

Idga har jag vart iväg och dömt hockey i Arboga. Gick upp 09.15 på min sista lediga dag innan verkligheten börjar. Hade hellre sovit faktiskt. Matchen då var en liten "topp-match". Matchen slutar med att femton spelare står och slåss och det är bara att bryta så många slagsmål man orkar.

Nu ska jag chilla framför tvn lite, sen sova!

Hörs!

/ J


Finns det dagar..

Som är mer "ovärda" är några andra dagar? Man kan ju börja undra. Tycker just det här med en sumering av året är just "a waste of time". Sitta och skriva om hur förra året var liksom. Gjort är gjort, så brukar jag säga. Just nu är det ju år 2009 - just get it!

Vaknade klockan 14.00 idag. Kan en dag bli mer bortslängd? Försig så låg jag och kollade på UFC till 05.00, men det var det lätt värt. Gick hem till farmor och hämtade min efterlängtade bil. Man känner sig helt lost utan bil och man kan verkligen inte göra någonting. Nu är den äntligen helt fixad och gick jävligt bra dessutom. Åkte hem till morsan och farsan och åt. Började ett tag fundera på vilken jävla dag det är och kom hem dit och fick syn på kött, pommes och bea. Insåg direkt att det var antingen Fredag eller Lördag och fixade ihop världens största portion med mat. Måndag börjar mitt vad med Jocke och då gäller det att ta vara på minsta lilla ful-mat man kan få i sig. Ägnade tiden från 17.00-21.00 att kolla på hockey med farsan. Så jävla guld när han har säsongskortet till alla elitseriematcher. Är en match dålig - då byter man. Inget jag skulle föredra i minlägenhet då hela spektaklet kostar 400kr extra i månaden. Matchen som jag ville se började kl 18.30 och var mellan Frölunda-Linköping. Matchen förlora Frölunda med 3-2, men matchen höll ett högt och bra tempo.

Sitter nu och väntar på Dawa och Jocke. Vi ska ägna oss ytterligare åt att kolla på just mer hockey. Sveriges småkronor möter Slovakien i semifinal. Hoppas på en vinst.

Hörs!

/ J



Helt förstörd..

Så här paj får man bara inte bli alltså. Ont i hals, huvud och hela kroppen tammefan! Kanske borde bli så efter en veckas krökande i Sälen. Resan blev faktiskt helt OK. Man kanske gick  med lite för höga förväntningar. Man ställde verkligen för höga krav på sig själv där uppe och man nådde verkligen inte upp till dem. Det tråkiga var att vi inte hade nå skoterkörkort. Hade man ej behövt ha det, hade nog jag & Dawa spenderat minst två dagar på skoterlederna.

Kan bara berätta att jag firade nog det tråkigaste nyåret någonsin. Att kön till HC kunde bli så lång, 20 min innan insläppet skulle stänga, det är en gåta för mig. Den festen vi kom till efter det hade väl inte världens högsta rang heller, men det var bara göra det bästa ut av situationen.

Så nu till mitt och Jockes nyårlöfte. Det blir vitt en månad framöver, sen börja träna stenhårt. "Fan va fet jag ääär" - den kommentaren sa nog varenda jävlel i vår stuga. Förresten, tagga ner på ful-maten ska vi med göra.

Så nu är frågan om han eller jag klarar av att hålla löftet? Det visar sig iaf!

Nu ska jag iväg och börja på mitt iaf - ishockeyträning!

Seee ya!

/ J


RSS 2.0