SÅ JÄÄÄÄVLA UNDERBART!

Fyfan vilken jävla match, helt sjukt!

Började dagen igår med jobb och sen sola jag med Jocke(Hudcancer?). Åkte hem och brorsan gled över och städade min lya. Har börjat använda han och syster som assistenter för hushållsarbetet. 200kr helt nystädad lägenhet, smart va?
Icko kom vid 17.00 och plockade upp mig och vi drog till Hallsta.

Väl framme i Hallsta märktes direkt att alla var taggade till tusen. Uppvärmningen gick faktiskt klockrent och hade nog det mesta jag skulle ha. Redan på uppvärmnignen hade GSKs supportrar intagit en sektion av hallen. När vi väl glider ut på isen sen så blir man helt tagen av stundens allvar. 550 besökare på en div3 match liksom? Finns det? Sura har knappt haft så många på något av sina derbyn mot Arboga. Vi var tvungna att vinna med minst två kassar för att få fram en förlängning. Började bra och hängde en kasse direkt i andra bytet av Kajjan. Gick till periodvila med en 2-0 ledning och skotten 11-7. Stämningen var på topp i pausen och surrade om att fortsätta kriga som vi gjorde. Som vanligt så går vi alltid ner oss och tog visso ledningen med 3-0, men en snabb kvitering efter en miss. Rätt svårt avslut som jag kände att jag inte kunde ha. Spelet vänder rejält och vi går bort oss med tre man framåt och det blir kontringar. Ställningen står ett tag 4-3 och vi måste göra en kasse för att få förlängning. Ännu en gång periodvila med ställningen 0-0 om man säger så. Tredje perioden var nog sjukt spännande för alla åskådarna. Med 4 min kvar får Kaj ett friläge och hänger 7-4. Publiken blir helt extas! Biffen sätter 8-4 i öppen kasse med 2 sek kvar och då är saken biff. Publiken nästan exploderar och vi blev tvungna att gå ut ännu en gång efter matchen och tacka klacken som fortsatt att sjunga.

Efter matchen skickade jag snabbt i mig ett par öl och drog mig hem till Mårten där Jocke höll hus. Höna fick agera fylleskjuts och rattade in oss till BMB. När vi väl kommer dit är det världens kö, men Jocke surrar in oss via VIP och lättnaden släpper direkt. Fritt med folk man känner igen, lönehelg med. Tar en svarttaxi hem och krigar lite efterfest och somnar nog inte för ens 08.30.

Så nu sitter jag och Jocke här och funderar på om det blir fulmat eller inte. Även snacket om vad som händer ikväll är i full gång.


Big up!

/ J

Vinna eller försvinna?

Idag har vi kommit till den punkt där det alltså kan vara vinna eller försvinna. Ska det bli ytterligare 6st matcher, eller är säsongen slut vid 21.15 idag? Det lär jag/ni veta senare ikväll! Hade vart grymt kul att få chansen att försöka kvala till sig en plats i nästa års division 2 västra b.

Som sagt så gjorde vi den bravaden förra året,. Vi hamnade på 3:e plats i div3 och fick först möta Skultuna i playoff:1. Vann hemma med 4-3 och med lite kniven på strupen så vann vi faktiskt med 7-2 borta. Vilken hockey vi spelade då, sjukt! Nästa motståndare blev alltså serisegrarna Kungsör. Hade första mötet hemma och det vann vi med en kasse om jag inte minns fel. Borta vann vi med hela 10-3 med endast 12(!)spelare. Gick alltså helt in i kvalet med inget att förlora, allt var bara en bonus. Första matchen fick vi stryk mot Viking med hela 8-1 med endast 13 utespelare. Bortamatch och då är vi alltid lite folk. Nästa match tror jag var VIK hemma då vi spela 1-1. Nästa blev Hallsberg borta där vi fick stryk igen. Hälften av laget var bakfulla av någon konstig anledning, så då går det lätt så. Hallsberg hemma vann vi faktiskt, samma VIK borta. Sista avgörande hade vi Viking hemma. Dem var rätt säkra och hade tagit med champagne och grejer. Matchen vann vi faktiskt med 7-5 och tog andra platsen bakom Hallsberg, men som ni vet så tackade vi nej till platsen.

Nu ska jag tagga lite!

Big up and wish good luck!

/ J


VIB - Järfälla

Rätt seg dag igår på jobbet. Man har inte direkt någon riktig motovation för att jobba när det enda som florerar i huvudet är en säng. Direkt efter jobbet gjorde jag Jocke sällskap till badhuset för att sola.

Jocke kom på den briljanta idén att vi skulle åka in och kolla på superligan i innebandy. Tror han har frågat mig varje gång dem har haft hemmamatch, om jag har velat följa med. Har alltid haft en dömning då han frågat, så självklart sa jag "ja". Drog hem dit där han och Birre befann sig. Tog en kopp java och surrade om lite gamla minnen från då man vart dyngrak. Kom bl.a. in på en resa vi gjorde till Göteborg-07. Tog ett tåg ner på morgonen då, som gick vid 06.01. När vi hämtade upp Jocke & Birre, så var Jocke så jävla full. Han hade supit hela natten och inte sovit en minut. Det märktes på tåget då han ficfk b-kepa efter 10 min.  En underbar resa som man garanterat inte glömmer. För er som kanske undrar så började jag och Jocke bråka som vanligt. Jag tog min ryggsäck och gick för att lägga mig och sova bakom gatuköket som låg precis utanför hotellet. Efter två timmar stegade jag in på hotellrummet och jag och Jocke nickade åt varandra, sen sov vi.

Nu till matchen vi kollade på igår. Är inget fan av innebandy faktiskt, då jag vill att det ska vara som hockey. I innebandy ställer man upp när det är 5 mot 5 vilket man inte direkt gör i hockey, där man sätter mer press direkt. En annan nackdel med innebandy är att man knappt får röra varandra, då det blir frislag direkt, mot i hockey. Matchen var rätt viktig för VIB, för att vid vinst så gick dem upp två platser och lämnade jumboplatsen. Som tur var så vann dem med 5-4 efter viss dramatik. Rätt kul om dem skulle orka hålla sig kvar ett år till!

/ J



Förlust i playoff:1

Halv seg dag på jobbet igår. Hann typ bara komma hem, laga mat, sen kom Tobbe och hämtade mig.

För en gångs skull åkte vi i tid till en match. Stack vid ungefär 15.45 och kom fram vid 17.05. Fick mig 40 min sömn iaf och rejält med "taggmusic". Började tejpa lite klubbor sen var det bara byta om. Uppvärmningen var ingen höjdare från min sida. Väl till match var det nästan 350 besökare, vilket är jävligt skoj.

Vi inleder första perioden riktigt dåligt. Vi ser nervösa ut och passningarna sitter inte direkt. GSK får rejält med tryck efter en 7-8 min. Första kassen kommer efter ett sidledspass som dem slår in - rejäl miss i försvaret. Andra kassen kommer rätt tätt efter, där ännu en gång markeringen är sjukt dålig, inte vakna alls! 3-0 kommer vid 14.00 där det ännu en gång är ett 2-1 läge där det blir ett sidledspass och backen inte tar sin gubbe när jag väl har skytten. Som tur var fick vi in 3-1 i pp vilket var jävligt välbehövligt. Får en rejäl utskällning i periodpausen vilket vi verkligen var värda. Personligen gick det jävligt bra, då jag tog det jag skulle ha och bl.a 1,5 friläge.

Kommer ut i andra med kviven lite på strupen, men presterar bra hockey direkt. Får ganska bra tryck direkt och dem blir nog lite tagna. Får in 3-2 via en billigt ingripande av deras målvakt. Typiskt nog får dem in 4-2 efter att jag tagit en rejäl sidledspass, men andra returen slår dem in. Synd att vi inte kunde gått till pausvila med en kasse upp.

Tredje blir en bra period från vår sida, men det som saknas - MÅL! Har massvis med chanser i pp, men pucken ville inte in. Vi hade nog två stycken där målet är helt öppet, men pucken vill inte in. Skotten slutar 33-30 och matchen 4-2. Så nu måste vi vinna med med två mål hemma på Fredag för att vi ska få till en förlängning. Ingenting är omöjligt då vi är jävligt bra hemma, med ett bra stöd i ryggen. Förra fick vi stryk med 3-8, men nya förutsättningar nu.

Såhär trött får man inte vara iaf, sova hela dagen?

/ J


Idag gäller det!

Kanske lite tjatigt, men är det här som jag spelat för hela säsongen. Första playoff matchen mot Guldsmedshytte SK. En dryg bortamatch på ca 1,5h i en svettig buss. Som sagt som jag skrev igår, så har vi inte vunnit borta på två säsonger. Sår är det dags för vändningen? Skulle vara grymt kul att få kvala upp till div2 två år i rad. Så det gäller att alla är med från start från början idag. Vi tränade igår och var rätt bra uppslutning,. Var bara Tobbe, Turk och Jojo som saknades. Tobbe jobbade med ska med idag, men dem andra två är det frågetecken på. Bara hoppas att vi kan komma med bästa möjliga lag. Så hoppas folk kommer på på Fredag då returen är i Hallsta.

Efter jobbet igår som kom Jocke över och vi kikade på en film - Adulthood. Inte den bästa filmen, men här kommer en snabb resumé:

Sex år efter Sam Peel släpps från fängelset för att dödat Trife, inser han att livet är något lättare på utsidan än den var på insidan och han är tvungen att konfrontera de människor han skadat mest. Några har gått , andra har fastnat med konsekvenserna av sitt handlande den kvällen, men en sak är för vissa - alla har varit tvungna att växa upp. Genom sin resa, kämpar för att hantera sin sorg och skuld, men sak han inte vänta - de som söker hämnd. Sam fastställer att försöka få ut budskapet till sina förföljare att de borde stoppa våldet, ungefär som Trife försökt tala om för honom.
En sida av "the underground" i England.


Big up!

/ J


Taggad!

Ny vecka - nya förutsättningar. Tänker framförallt på dem två kommande playoff-matcherna som ska spelas. Motståndet blev som förväntat Guldsmedshytte SK. Börjar borta imorgon där vi inte har vunnit på två säsonger. Sen har vi returen hemma på Fredag. Kan bli två riktigt bra matcher med mycket publik. Så nu gäller det - vinna eller försvinna. Skulle det bli så att vi klarar dem här två matcherna, så får vi möta Viking, Kungsör och antingen Hammarö eller Munkfors. Nu ska vi inte se allt för långt fram, utan först och främst lägga fokus på den där veckan. Skulle vara kul om både vi och Kungsör hamnar i kval, då alla mina domarkollegor får lite för matcher. Lite otippat så missade FAIK sin kvalplats uppåt, så ser inte ljust ut på dömningarna.

Igår så blev det så tråkigt att jag fastnade lite framför Beck. Zappade mellan den och programmet på 5:an, där en trollkarl avslöjar massa tricks. Rätt roligt program och kan lova att Jocke satt klistrad framför det.

FFL - En alternativ demokrati  Otippat var det Dawa som tipsade om låten, fast den är bra fet!

/ J


Resumé av helgen!

Fredagen blev det jobb och försov mig ännu en gång(bra Jeppe.). Åkte med Jocke hem till hans brorsa och fikade en sväng. Efter det drog jag och Jocke hem till mig och tog några öl, Dawa dök med upp. Satt och chillade och tog det allmänt chill. Ludde kom över sen och mer öl kirrades och dimman började närma sig. Jocke och Dawa kom på att dem skulle in på krogen. Jag dissade faktiskt krogen, för att jag skulle upp och döma dagen efter. Kände mig riktigt stolt!

Lördagen åkte jag in till stan och dömde. Plockade upp Adam och vi begav oss mot ABB-arena. Mot vår förvåning blev matchen flyttad till JM-hallen istället. Matchen blev rätt rolig med mycket känslor och massvis med utvisningar. Rätt roligt som domare att ha sån makt att man kan bestämma om en spelare ska gå och duscha eller inte. Lätt värt 755kr iaf! Skyndade mig hem och stannade hos Alle för att kika på hans hund, bra gullig hundjävel. Vid 18.00 kom Jocke, Dawa, Alle och Lirbt över och förfestandet började. Fick ryck och började boka bowling mitt i allt. Grejade skjuts och åkte in till stan vid 20.30. Bowlingen var fan det roligaste jag gjort på länge, självklart vann jag. Vi hann köra 1,5 serie var och jag hanmnade på 198 poäng. Dawa var helt kass och skrapade ihop 40 poäng. Jocke var väl den som blev fullast och har nog aldrig garvat så mycket som jag gjorde efter att vi hade bowlat färdigt. Stack direkt efter till BMB och var nog bara Jocke som var lite nervös över att inte komma in, då han blev utslängd helgen innan. Helt okej kväll, men blev lite väl full där inne. Åkte med Gabbi hem som snällt ställde upp och körde. Någon som tror att Jocke fick b-keps? Inte så svårt att lista ut. Drog vidare på efterfest som itne var någon höjdare. Gick tillslut hem efter bara en grogg och stekte tre paket bacon och blandade det med 400g wook-grönsaker. Man kan fan äta vad som helst på fyllan.

   

Vaknade 10.30 imorse av att det är någon jävel som plingar 3434 ggr på dörren. Traskar upp och ser knappt någonting, men där står Höna. Han hade somnat på efterfesten. Han intog soffan och vi slaggade till 15.00. Tobbe kom och plockade upp mig och vi drog och tränade. Gick väl helt okej, bara att hjärtat slog frivolter.

Så nu blir det väl Beck som vanligt, fast jag klagar på att dem visar de där jävla filmerna.

Big up!

/ J


Krök!

Förfest på hög nivå hos mig nu. Det är jag, Jocke, Dawa, Alle och Horludde. Blir Strike och bowla, sen krogen.

Big up!

/ J


Trött2

Det stämmer garanterat. Går man in i olika perioder då man knappt kommer upp på morgonen? Stundtals har jag såna problem då jag knappt kommer ihåg att jag mixtrat med snooze knappen. Ibland vaknar jag nästan innan klockan har ringt. Sjukt, eller det är väl mig det är fel på.

Igår så drog jag och solade med Jocke en sväng efter jobbet. Efter det drog vi hem till mig och drack java och surrade om livet. Vi surrade bl.a om kommande aktiviteter efter respektives säsong, så man kan styra upp en rolig tillställning där man kan få plocka några pinnar. Det mest troliga blir nog en kryssning och där kan det bli x-antal pinnar.
Efter det drog jag på träning och har väl gjort roligare träningar. Fick även lite känning i ena ljumsken så spelade sista 20min 50%. Även skönt att slippa spela match idag, då det ständigt har vart matcher på just Fredagar.

Något jag blev förvånad över var att farsan har börjat kolla efter nytt hus. Eller han vill ha ett mindre och hade hittat ett mindre radhus. Morsan lät inte allt för sugen och förstår inte varför de ska just flytta nu. Dem är fyra stycken som bor nu och  jagvet inte hur de ska kunna flytta till ett mindre hus med tre rum. Farsan är väl bara sugen på att flytta, för att huset är tok för stort. Sätter pengar på att de aldrig kommer flytta ifrån huset, för ens 2010!

Track of the day; Ison&Fille - Utanför tullarna

Big up!

/ J


Trött!

Sjukt trött och det märktes imorse. Tyckte jag fick mina timmar, men tydligen inte..

Dömningen igår gick riktigt bra rakt igenomför oss alla tre. Kenta plockade upp mig vid 17.10 sen bar det av till Fagersta. Enda jag hatar med Kenta är att spela gris med han. Har nog aldrig vunnit, men det är bara med han. Så min teori är att det ligger nåt och spökar med just han. Ska styra upp i sommar sen att han ska vara med på en sommarträning med laget, så ska jag visa vem som dominerar på mittfältet =) Det hela slutade 5-5.

Det roliga är att om vi skulle vinna mot GSK så att vi tar oss till kval, så är det rätt spännande vilka vi kommer få möta. Det kan bli så att det blir Viking och Kungsör från div2. Eller Säffle och Viking. Har vi riktigt tur så kan det bli både Kungsör och Köping från div3 Värmland blir det antingen Munkfors eller Hammarö. Blir riktigt tight det där! Blir sjukt fina resor med(Ironi).

Kollade även på 5e avsnittet av säsong 5, Lost alltså. Nu börjar det hända lite grejer och dem ska försöka återsamla alla på ön igen. I och med att några kunde lämna ön, så har personerna som stannat, utsatts för skit knepiga grejer - dem reser i tiden utan att de vill! Kan kanske bli en rätt intressant säsong iaf.

Idga är jag faktiskt taggad för att träna, vill bara att matcherna i playoffet ska börja.

/ J


YOUTUBE!

Rätt tråkig Tisdag. Jobbade mina åtta timmar, men det är rätt dyster stämning på jobbet i dessa tider. Bara vänta mars ut och kolla vad som händer. Vet fan inte vad jag vill, så man känner ingen riktigt stor press iaf. Åkte hem och strax efter kom Jocke och plockade upp mig för jag skulle göra han sällskap in till stan. Jocke är nog den sämsta bilföraren jag vet. Det första han gör när vi kommer till centrum är att köra mot rött. Helt nervös när han ska köra i ett parkeringshus liksom. Han fick ety papper påskrivet sen surra han lite med några om sitt jobb och så. Efter det åkte vi hem till hans syrra och fikade, sen drog vi hem till Sura och fettade thaimat.

När jag kom hem fastnade jag naturligtvis framför Youtube. Sjukt att man kan sitta flera timmar och hitta massvis med grym musik som man aldrig hört talas om. Räcker att bara skriva "Svensk hiphop", så man kan välja fritt mellan tusentals feta låtar. Hittade faktiskt rätt mycket bra som satte sig på minnet. Gick och la mig vid 21.30 typ och fick snabbt ett mess av Jocke "Slå på femman". Satte på den och höll på att spy direkt fan. Första jag ser är en kvinna som föder barn hemma helt utan bedövning eller assistans. Folk som helt enkelt inte vill ha hjälp av kunnig sjukhuspersonal. Tydligen gick det rätt bra, men höll på att spy upp nudlarna och vårrullarna.

Idag bär det av till Fagersta för att döma med Kenta och Z. Tredje gången i rad jag är uppe i Fagerliden nu fan. Mitt ansiktet börjar bli rätt känt där uppe nu, men dem har ändå vunnit 2/3 då jag vart där uppe.

Blev en fin löpvända med Höna igår. Båda löpte med varsin rånarluva på sig, så folk trodde nog vi skulle råna bolaget eller nå.

/ J


MAAASKINEN!

Äntligen fick vi våra tröjor igår. Beställde dem den 31/1 och fick dem igår liksom. Grejen var att jag ringde upp dem i Fredags och frågade om tröjorna var på G. Han bad mig återkomma på Måndag utifall de inte hade kommit. Så ringde upp han igår och sa att det inte hade kommit nå tröjor och han lovade att skicka två nya direkt. När jag väl kom hem så låg det en avi-lapp och där det stod att jag kunde hämta ut paketet. Efter ett tag ringde jag upp dem och sa att jag hade fått tröjorna och att de inte behövde skicka nya. Kom på efteråt att hade jag inte ringt upp de, hade de då skickat 4st tröjor sammanlagt? Man är bra smart!

Tycker det är dags att säga grattis till Joakim "A-kassa" Kalen som fått jobb för första gången i sitt liv. Det funkar inte att lägga sig när jag går upp till jobbet och gå upp när klockan är 16.00.

Hade träning igår och dök upp lite folk. Som sagt så är vi helt lediga från matcher den den här veckan. Så nu är det vinna eller försvinna. Två veckor kvar på säsongen, eller typ en månad - helt upp till oss. Gäller att det dyker upp mycket folk på träningarna så man kan bibehålla samma femmor så det går att spela ihop sig någorlunda. Personligen tror jag att vi kommer få det jävligt tufft, då vi inte har vunnit mot GSK på bortaplan på två säsonger.

Idag ska jag löpa en mil med Maskinen i hörlurarna!

Stay safe!

/ J




Hektisk helg!

Fredagen började med jobb och sen match. Bussen gick redan kl 16.00 så det blev inte mycket gjort efter jobbet. På bussresan blev det att kolla på "Offside", så sov inte en minut. Kom fram typ tio min innan uppvärmningen. Som tur var så skulle jag inte så, utan Icko fick förtroendet. Matchen var nog den sämsta vi spelat på hela säsongen. Dem var ännu sämre, men vi var helt värdelösa. Låg under konstant hela matchen och det syntes att alla bara ville hem. Som tur var så vann vi med 4-5. Slängde snabbt i mig två matlådor och intog bussen för en egen förfest. Jocke, Ricki, Ludde och Alle skulle in på BMB, så jag tänkte "vafan, lever bara en gång". Så tänker jag i stort sett varje helg, så jag slängde i mig 5st 50cls öl och började tagga till. Kom fram i Hallsta vid 23.30, sen hem till Sura för att byta om. Dawa ställde snällt upp pch körde mig till stan och var framme vid BMB vid 00.10. Väl där inne stöter jag på syster som är dyyyyng. Dem andra idoterna är lika fulla som vanligt.  Häller i mig några groggar sen är det typ dags och åka hem. Vi hade jävligt rur så morsan skulle hämta min syrra och dem så jag och Jocke åkte med henne. Jocke fick världens b-keps innan vi hade lämnat cityringen och somnade över syrran. Väl hemma så entrade vi en efterfest där det karaeoken(stavning?) gick varm. Efter det lämnade vi ytterligare för en efterfest och var väl inte hemma för ens 07.30 eller något sånt. Full som jag var slängde jag i mig det jag hitttade och somnade direkt sen.
 
Vaknade vid 14.00 i fosterställning och hade ingen aning om vart jag var. Kollade direkt till höger och insåg att jag var själv och drog en lättnadens suck. Fixade lite mat, sen begav jag mig in till stan för att döma. Plockade upp Adam utanför Konrad sen raka vägen till Rocklunda. Gick relativt bra och lätt värt 755kr. Åkte snabbt hem och på vägen hem hann jag övertala Dawa om att det skulle bli krogen. Gick hem till Ricki där förfesten ägde rum och försökte tagga till. Åkte med nån kille in och tog raka vägen till Konrad. Väl där insåg vi att det var "singelkillars" afton i stort sett. Efter ett tag lämnade jag för BMB, där jag stötte på Freddie. Var väl ingen höjdare där heller, så tog en taxi för 500kr hem.
 
Igår gjorde jag inte mycket heller. Hann kolla på hockey sen äta fetmat med Dawa sen var helgen slut.

Örnen fick förövrigt stryk mot GSK igår, så lutar mot att vi får möta GSK i play-off.

Big up!

/ J


SLITEN!

För sliten, så kommer ett långt imorgon om helgen!

Nu blir det dimman och BMB!

/ J

Tired

Som alltid, för trött. Det kanske man ändå ska vara efter en veckas work och för lite sömn, men det är det lätt värt. Idag lär man inte få mycket uträttat då bussen redan går 16.00. Rätt segt då jag ska följa med och "öppna båsdörr". Man ska inte klaga, då man man oavsett lär följa med om man ska stå eller inte. Som sagt en match med för lite betydelse. Det märktes som vanligt igår på träningen. Det kommer alltid skit lite folk dagen innan en bortmatch. Igår var vi knappt tre femmor och folk hade ursäkter som "ont i axlarna". Säg istället att det inte passar, men då kan de lika gärna sluta. Antingen ställer man upp till 100% eller inte. Säger jag som sa att jag var sjuk förra säsongen, men var drunk at BMB. Fast det gäller mig med ju och jag har faktiskt inte missat en match den där säsongen. Så big up för mig! Vad som händer inatt efter matchen är ännu oklart, men man hamnar väl tillslut på BMB och blir ungefär 1200kr fattigare.

Måste bara flagga för nya säsongen av "Two and a half..". Skrattade igår så att grannarna måste ha hört. Sjukt vilket underhållande program.

Nu orkar jag inte skriva mer, för trött.

/ j


SKOTER!

Riktigt skön dag igår. Plockade upp Dawa efter jobbet igår, sen drog förbi Konsum och kirrade varsin macka sen begav vi oss ut med de djupa skogarna i Lisjö. Det var fritt med snö, så det var upplagt för några bra repor. Vi åkte skoter i Sälen, eller skoter och skoter - en trött 125cc. Den här var iaf på 600cc och var ganska mycket piggare. Drog några repor var på de smala vägarna, sen drog vi iväg på en vända där Dawa lyckades köra duktigt fast i ett dike. Var väl rätt bra att han hade med mig som just är lite starkare och orkade dra upp den ;) På väg hem körde jag och när vi började närma sig huset, höll väl rätt hög hastighet, så dyker det upp en hundjävel mitt på vägen. Hann precis bromsa upp den och hade det vart en sväng eller något så kan jag lova att jag hade frontat hunden duktigt. Har bestämt mig att jag ska fan flytta så jävla norrut jag kan. Ska fan bosätta mig på Haparanda, men just där åker väl de skoter till brevlådan, då man nog rätt fort tröttnar på det. Iaf bestämt mig att ska köpa en, men lär bli till nästa vinter. Försökte leka lite fotograf när Dawa var ute på en repa, men av min förvåning lär jag aldrig kunna få ett jobb som fotograf på VLT. Helt frälst iaf! Fyra gånger, så många gånger var jag nära på att köra av. Snacka om skillnad om att hoppa från skoter till bil.

Hann bara komma hem, så var det bara att bege sig till Fagersta med Freddie. Riktigt rolig match att döma, då det mesta hände. Fagersta vann och har verkligen chans att vinna serien.

Kom underfund med att jag inte slagit av tv:n innan 00.30 en enda dag den här veckan, så tänkte ägna tiden efter träningen åt att just - SOVA! Träningen är väl rätt meningslös innan den ännu mer meningslösa matchen imorgon. Enda roliga är att man kan bli skitfull på vägen hem, för det lär inte bara bli jag som tar med lite bärs.

Big!

/ J


Seriesegrare!

Efter gårdagens vinst mot Skultuna med 6-3, så säkrade vi just seriesegern fast det är en match kvar. Ingen speciellt bra match, men vi spelad grymt i första perioden. Starkt ändå att vi kunde hänga sex kassar. Tror första matchen i play-offet är den 24 Februari borta mot Örnen/GSK, sen hemma Fredagen den 27 februari. Så enda matchen vi har innan dess är alltså Fredag borta mot Nora. Kanske dags och styra upp någon träningsmatch av något slag? Vinna eller försvinna!

Blev tyvär inge skoter igår men hoppas att det blir idag istället. Ägnade timmarna innan samlingen åt Lost istället. Måste fan erkänna att det börjar gå till överdrift nu. Det sjuka är att dem har börjat transporteras i tiden! Lär bli ett slut ganska fort.

Idag ska jag upp till Fagersta och döma med Freddie & Engvall. Var faktiskt en hel vecka sedan jag dömde, så det ska bli skönt.

Och tänkte bara säga att jag hittade fritt med bra svensk hiphop igår. Finns sjukt mycket underskattade artister från Sverige. Det kommer fritt med tips kan jag lova!

/ J




Taggad!

Känner mig riktigt taggad för idag. Nog för att jag är sjukt trött, för zappade nog igenom varenda kanal igår minst 5ggr och stängde inte av tn:n för ens efter 01.00. Det sjuka är att jag kollar alltid igenom alla kanalar, fast jag vet vad som är på dem. Det sjuka var att det verkligen inte var något bra på tv heller, kände att det var mycket som var sjukt där? Jag kan bara påminna alla stjärnor att den 16e feb börjar "Two and a half.." igen. Jag lär kolla!

Igår fick jag inte mycket uträttat. Åkte och klippte mig, när jag kom hem gick jag igenom all musik jag hade glömt att tanka hem över helgen. Efter ett jag kom Jocke över och vi tog en kopp java och satt och djupade lite. Blev en hel del surr om just de matcher de har kvar i sin serie i innebandyn. Efter det stack jag på träning och av förvåning var vi över 20 pers och man blev nästan folkskygg när man gick in i omklädningsrummet. Skönt att det var mycket folk, för idag har vi en duktigt viktig match mot Skultuna. Vi har 3 segrar av 3 försök mot de den här säsongen och skulle vara skönt att vinna alla 4. Som sagt vinner vi är vi klara seriesegrare!

Tror även jag & Dawa och kanske även Jocke, ska ut och åka skoter ute hos hans farsa. Stället ligger lite ute på "landet", så det finns fritt med grusvägar att kriga duktigt på. Riktigt taggad, för det gick ju inte alltför bra med mitt skoterkörkort som jag skulle ta. V14 ska vi upp med hockeylaget till Sälen och lär inte hinna kirra det innan dess.

Nej, wish good luck!

/ J


Playlist for the week!

1. Adrian Lux - Strawberry (Rapclas remix feat. Rye Rye, Lorentz, M.Sakarias & Alexis Weak)
2. Promoe - Colgate white
3. Lorentz & M.Sakarias - Mayhem
4. Maino feat. T-pain - All the above
5. Johan Dahlback feat. Basto - Out there (Dim Chris remix)
6. Stylerockers - Keep livin´ this dream (Dee-grees remix)
7. Promoe - Detta har hänt
8. Zaho feat. Tunisiano- La roue tourne
9. Stor feat. Danjah, Gigo, Allyawan, J-Son, Ivan & Glaciuz - Göteborgsnatt
10. Eboi, MoHawk, Gunge Man, Vex, Star C - It´s a al
11. Promoe feat. Million Stylez - Blind
12. Mohammed Ali - Alla jagar efter nåt
13. Tiësto feat. Kane - Rain down on me



/ J

Beck?

Man kan börja undra hur många gånger tv4 har visat alla Beck-filmerna? Man har verkligen sett alla filmer minst 2ggr, men ändå envisas man med att kolla iaf? Man vet precis nästa "moove" i filmen, men kollar iaf.

Ny arbetsvecka. Idag är det träning och imorgon en rätt viktig match mot Skultuna. Tar vi minst 1p på de två sista matcherna så tror jag att vi är säkra serieledare. Eller vi hamnar på samma poäng som GSK, men vi har rätt grym målskillnad och räcker väl med att jag inte släpper in alltför många puckar, vilket givetvis aldrig inträffar. Onsdag ska jag upp till Fagersta och döma med Freddie och Engvall. Torsdag träning och Fredag bortamatch mot Nora. Förhoppningsvis har vi väl någon så kallad "lagferre" i helgen i och med att vi tar hem seriesegern, så man får lite revansch sen Lördagens lilla fiasko.

Hade så lite mat hemma igår och orkade verkligen inte skotta fram bilen igår. Så jag grejade i ordning pommes, sen hällde jag på fritt med riven ost och in i ugnen. När de var klara så insåg jag att jag inte hade nå ketchup och fick därför använda mjukost på tub istället - klart godkänt!

Faktiskt klippa mig idag. 99% att allt hår försvinner - rakad is the shit!

Stay gay!

/ J



SLITZ!

Inhandlade en SLITZ tidning idag. Var ett tag sen jag gjorde det och Dawa flaggade för att det nya numret bra grymt. Har aldrig insett att hela tidningenen är byggd på 99% humor. Läste om ett litet roligt sextrick:

Lejonkungen är sextricket för snälla Disneykillar som vill porra loss på ett harmlöst och nyskapande sätt. När killen sätter på tjejen ska han rycka ut sin kronprins precis innan han får uslösningen, för att ejakulera i handen. Sedan smetar han ut sin säd över kvinnans panna samtidigt som han säger "Simba". En förutsättning är att din kvinna har sett filmen Lejonkungen.

Hahahahah garvade så jag grina och det kommer verkligen förgylla min dag.

Gårdagen var väl ingen höjdare. Alle dök över vid 17.30 och då började jakten. Alle hann dricka en hel sjuttis Baccardi när han plötsligt utbrister "Fan, jag måste spy". Hahahah vilken krigare. Så det blev två liter vatten för han istället. Jocke kom över senare och vi började kirra skjuts för att sedan bege oss till BMB. Har väl haft roligare kvällar och det blir ju inte bättre när man gör av med 1000kr. Kan iaf glädja mig åt att jag ätnligen gick plus på BJ. Måste nog ha trott att man ska komma så nära 25 istället för 21. Splittade en taxi med brorsan och hans polare hem. Ludde ringde och väckte mig imorse och frågade om vi skulle in till schtan och äta. Höna hookade upp och vi gittade in. Första Ludde säger "Fan va du luktar sprit". Så ni har jag fått min ranson av fetmat och alkohol så nu ska jag på friåkning i Hallsta med Ludde.

http://www.youtube.com/watch?v=lLGr601m5Ic

Lite sekvenser från matchen i Lördags!

Vi hörs!

Fotnot: BJ står får B:Black och J:Jack

/ J



UNDERBART!

Precis hemkommen från Örebro där det har spelats match. Matchen idag var en jävligt viktig match för oss. Handlade om att kunna ta oss ur den lilla svackan vi hade hamnat, plus att kunna ta första platsen igen.

Vi blev jävligt lite folk till matchen. Endast fyra backar och tre linor. De gångerna vi har åkt iväg med lite folk har vi faktiskt fått stryk. Humöret var på topp hos de flesta och vi visste att det skulle bli en jävligt viktig och tuff match. Hade fått mitt galler lagat, så jag kunde inte klaga, tjänade även in 1000kr. Första perren börjar ganska bra för oss. Hade bestämt oss innan att bara stöta med en gubbe och spela safe hemåt med fyra gubbar. Fick in ett tidigt ledningsmål redan efter 57 sek. Vi spelade riktigt bra och andra kassen kom ett tag efteråt. Gick till periodvila med 0-2 och skotten slutade 10-13. Kändes som att det skulle gå hem, men man har alltid fel. I andra för vi ett boxplay direkt och där för dem in 1-2 efter en styrning som precis hamnar bakom mållinjen. Vi blev lite ängsliga och slarvade mycket i försvarszon. De dumpade mycket och gick hårt efter med hög intensitet och satte in mycket tacklingar. 2-2 kom efter slarv i egen zon. 3-2 kom även efter att de kommer 2-1 och jag tar skytten och Koffe tappar den andra, så det blir en diagonalare och han har öppen kasse. Blev en rejäl uppförsbacke, men som tur va så fick vi in 3-3 i pp. Tredje perioden blev en rätt tråkig period, med lite mer utvisngar. När det är 4min kvar får de in 4-3 efter ett grym handledskott som jag personligen tycker är helt otagbart. Fick skit efteråt att jag har köpt in mig med aktier i just HC Örnen, därför de tyckte jag skulle haft den kassen. Vi krigar på och Koffe smäller in 4-4 med 3min kvar. Alla pustade ut och tänkte direkt att en pinne är säkrad. Man tror aldrig man kan hämta upp ett underläge med 4min kvar, men med 17sek kvar så får vi in vinnarpucken. Ett grymt insats rakt igenom bäddade för att vi garanterat klara för play-off nu.

Var grymt trött när klockan ringde imorse. Blev en liten fest hos Ludde (min granne) igår och hamnade naturligtvis där. Gick redan hem vid 00.00 och då ramlade det in mer folk. När jag skulle försöka sova, var det så att jag hörde när en person öppnade en öl. Så bra hörs det och kan även säga att jag har hört min granne haft sex, så då kan ni förstå hur lätt det hörs. Somnade tillslut efter fyra sms med "SÄNK".

Nu ska iaf in i dimman och det tycker jag att jag är värd!

SKÅÅÅÅL!

/ J



Helg!

Så har det ännu en gång blivit helg. Räknar faktiskt Fredagen som helg, då den bara är en transportsträcka till man får hem och chilla och kliva in i dimman. Just idag blir det ingen dimma, då vi har en rätt viktig match imorgon. Istället får man gå ner och kolla på Sura - Arboga istället. Ett rätt roligt derby som man kommer kunna sammanfatta såhär - POLISER! Folk tror säkert det här är årets riskmatch, men det är det långt ifrån. Det kommer säkert komma en buss med extremt fulla människor från Arboga, sen kommer det vara x-antal fulla suringar. Förra året tände det till lite och en "grind" sattes upp så att dem inte kunde göra upp. Just den där grinden hade till och med Ludde kunnat flyttat på. Så idag får man säkert för första gången se kravallutrustad polis, vore mäktigt för lilla Sura =) Så dimman får bli på Lördag, då jag är helt clean från dömningen. Rätt skönt får en gångs skull, men klart man fick skit för det! Eller Freddie?

Blev ingen bra träning igår. Första skottet på träningen träffade mitt på gallret. Självklart så gick det helt sönder och bara svetsa ellr köpa ett nytt som gäller. Är inte så speciellt sugen på att köpa ett nytt då det kostar 1100kr. Fick låna någon annan mask och fick direkt en kommentar att jag såg ut som Kim Martin och blev ju inte direkt gladare över det.

Måste bara säga att sjukt vad bra musik man kan hitta helt gratis fan. Då snackar jag inte Piratebay, utan bloggar som med samarbete med artister släpper gratis musik. Det är sjukt lätt, men kanske inte gynnar artisterna så mycket. Eller klart det gynnar dem, men inte ekononmiskt. Kanske i längden då musiken blir mer och mer känd. Thumbs up anyway!

Förresten så ombesiktade jag bilen igår. Det tog ungefär 20sek och kostade 200kr. Den gick självklart igenom, men vilka pengar de gör på det där!

Trevlig helg!

/ J



Hoooodies!

Sega jävla tröjor. Beställde två par kalsonger och de kom dagen efter i brevlådan(!) till och med, men att två stycken tröjor kan ta så lång tid. Bara hoppas det inte har blivit något strul så man blir blåst på cash.

Hittade riktigt schyst musik när jag kom hem från jobbet igår. Bla så har Promoe lovat på Looptroops hemsida att de/han ska släppa en nya låt varje månad. Material som ej är tänkt för någon skiva. Igår droppade dem låten "birds" som gästas av Million Stylez. Tyckte låten var riktigt schyst då de både blandar rap och lite ragga - helt okej kombination. Sen fann jag en raplåt som just rappas på franska. Förmedlade den vidare till Dawa och fick svaret "Och du klagar på mig". Haha, var kanske inte den bästa låt, men den hade ett skönt flow i låten! Jag och min musikstil =)

Hann även kolla på en rätt bra film innan dömningen igår - Body of lies!

Här får man stifta bekantskap med den skicklige CIA-agenten Roger Ferris (DiCaprio) som under ett uppdrag i Irak förlorar en av sina bästa vänner och börjar tvivla på de metoder som han tvingas använda. Hans chef, Mr. Hoffman (Crowe), är en arrogant Washington-baserad byråkrat som inte skyr några medel i kampen mot terrorismen, inklusive att likvidera oanvändbara avhoppare. När Ferris förflyttas till Jordanien för att jaga den svårfångade terroristen Al-Salim börjar hans handgripliga metoder allt mer att krocka med Hoffmans cyniska planer. Nyckeln till operationens framgång verkar allt mer ligga i den jordanska säkerhetstjänstens excentriske chef Hani (Mark Strong) händer.


Det blir många scener med bläddrande i mappar och springande i smala gränder. Sidointriger kommer och går men grundberättelsen är förvånansvärt rak och faktiskt ganska oengagerande. Actionscenerna är sylvasst iscensatta men förhållandevis få och en avgörande scen i slutet av filmen är en liten besvikelse.


Nej, den största behållningen i "Body of Lies" är utan tvekan Russell Crowe och Mark Strong. Crowes underhållande tolkning av den ärkeamerikanske buffeln Ed Hoffman är både rolig och skrämmande. Större delen av filmen kommunicerar han sina cyniska order via sin mobil, samtidigt som han hämtar och lämnar sina barn eller gör andra vardagliga saker. Det är en slående bild av att det så kallade kriget mot terrorismen framförallt är amerikanska medelklassens krig.  Filmens största stjärna är trots allt den brittiskfödde skådespelaren Mark Strong i rollen som säkerhetschefen Hani. Han äger varenda scen som han är med i och spelar skjortan av en DiCaprio på rutin.

Dömningen igår är väl inte så mycket att prata om. En av säsongens tråkigaste matcher att döma. Gick väl inte alltför bra heller, men har bara mig själv att skylla. Är man inte taggad, då blir det inte bra resultat.

Big up!

/ J



Kass?

Kollade på en riktigt hypad film igår, som precis gått på bio om jag inte minns fel. Filmen var alltså "The day the earth stood still". Handlingen är då att det landar något slags stort klot mitt i New York. Hela armén plus hela polisstyrkan beger sig genast dit. Även marinbiologen Helen Benson och lite andra människor blir ditförda. Ur den där stora klotet kommer det ut någon slags människa plus en stor svart gubbe som är ungefär 50ggr större än en människa. Den första grejen som kom ut tas iväg på undersökning. De kommer fram till att det är en människa, täckt med något slags skydd, men med extrema krafter. Hans syfte är att rädda jorden ifrån mänskligheten, just därför mänskligeheten håller på att förstöra jorden. Den andra stora saken är där för att just skydda den personen. Orkar inte skriva mer om den, för det där var nog den sämsta film jag sett i mitt liv. Att den ens kunde gå på bio är för mig ett under! Kanske är jag en så pass dålig på filmer, som inte förstår den?

Igår var det träning. Jag och Schilla brukar efter varje träning köra en liten tävling. Det hela går ut på att han får slå straffar och räddar jag så vinner jag och gör han mål så vinner natruligtvis han. Grejen är den att vi kör alltid om öl. Oftast kör vi "kvitt eller dubbelt". Så efter gårdagens träning så ligger jag + 30 öl.

Vi fick även med oss ett resultat igår. Vi skulle spelat igår, men matchen är flyttad tills Lördag istället. FFIK spelade faktiskt 0-0 borta mot GSK. Lite otippat kanske!

Idag bär det av till Fagersta går att döma - Faik vs Säffle 

Vi hörs!

/ J


Maskinen:2

Maskinen är just ni Brasilien och spelar in sin första platta. Såg att nya singeln "Pengar" redan låg ute på Youtube. En låt som man redan kunnat hört via SR vid en live-konsert på Debaser. Går att följa dem lite via mybestfriendismygrind.com.

Här kommer ett litet utdrag:

"Here's a little video bit from Maskinen in Sao Paolo, hehe... Yesterday we met Henriett Kvarnberg (she's in the clip) who's a journalist from Bergen/Oslo. He traveled 40 hours by buss from Buenos Aires to meet us, and did the first official interview with Maskinen in Sao Paolo. It will appear in a magazine near you, soon.

Today we met with a journalist named Gustavo, who got us in touch with Turu, a rapper, we're gonna record with. Gustavo has also booked us a gig at a dance club in the city and hooked us up with another journalist, who will write a story about us. Very helpful dude.

When we got back to the hotel, about an hour ago, our dear friend, Per Kjellén, a photographer from Rock Foto, also checked into our hotel. He'll tag along with us during our stay and will be filming the documentary about Maskinen that will be aired on SVT in the future.

Now, we're waiting for a call from DJ Gorky, from the eminent collective, Bonde Do Rolê, with whom we're meeting tonight to cook up something really hot, sweaty even. It is, after all, Friday..."

Finns även en video på sidan. Den är bara på 1,34 och visar hur Frej påstår att en kille har silikonbröst.

Kollade ett på riktigt skönt program igår på tv - Raw! Det är så enkelt att flera kända komiker uppträder. Det är inte bara folk från Sverige utan även folk från hela världen. Som vanligt så dyker naturligtvis en av Sveriges bästa komiker upp - Magnus Betnér. Han är enligt mig den bästa och vågar tänja lite på gränserna. Igår gick han hårt på "Papa Dee", som satt häktad för misshandel. Han blev dessvärre friad av tingsrätten och då började Betnér direkt säga att Sverige inte är i behov av en tingsrätt för att dem bara friar, sen går fallet vidare till hovrätten.

Idag är det träning igen. Igår skulle vi tränat försvarsspel, men det dök bara upp 14st. Vi har även lagt in en extra träning idag, i och med "ödesmatchen" på Lördag. Kan kanske behövas?

/ J



Maskinen..

Tired as usual. Somnade faktiskt 21.30 igår, vilket var välbehövligt. Kom på att i Lördags beställde jag & Dawa varsin "Maskinen"hood var. Kom på det igår när jag kollade cashen via nätet. Vet att just "Drella.com" har haft problem med leveranser, men får hoppas de har blivit bättre på det.

Idag är det träning som gäller. Blir väl världens deep-talk innan. Vilket bara börjar bli drygt, vi spelar inte i elitserien, utan div3 - just get it!

Kan bara säga att Sura fick en ypperlig chans igår att ta in på Enöping. Dem fick nämligen stryk mot Nyköping som börjat hitta formen. Arboga fick stryk mot Väsby i Lördags med 5-1. Valbo leder nu med 21p och ESK tvåa på 18p. Visby/Roma ligger trea också med 18p, men med en match mindre spelad. Sura som sagt på fjärde med 13p och Arboga under med 10p.

/ J



Sliten!

År sjukt seg nu, Det blev en kväll på månen igår ändå. Fast jag drack bara några öl, men man blir fan seg i huvudet dagen efter iaf. Började iaf kvällen hos mig. Dawa kom över och vi började den gamla vändan med öl och musik så man taggar till. Syrran och hennes kille körde in oss. "Grabbar det är 24,men ni har tur idag". Förstår inte hur fan dem orkar köra den där jämt. Vi har fan vart där varje helg i snart 1,5 år och aldrig blivit riktigt nekade. Eller har vi blivit nekade så har vi antingen prövat andra ingången, eller så har Jocke börjat fjäska och berättat att han känner en av vakterna. Han har även kört den att han känner en som känner en [...] - men kommer alltid in! Väl där inne möter vi Jocke som är jääävligt full. Kanske inte den roligaste kvällen, då jag och Dawa satt i samma skinnsoffa i ungefär 2h. Vid 01.00 gittade vi till Burger Corner och köpte mat. Tog ett tag innan vi hittade en taxi, men tillslut hittar vi en som snällt körde oss till Sura för 500kr.

Gick upp vid 09.00 idag. Med ungefär 6h sömn är man inte så pigg just då. Satte mig i bilen och åkte till stan för att döma. Gick helt okej faktiskt. Efter det drog jag till brandstationen vid Brandtovda och käkade hos farsan. Åkte dit för att jag skulle slippa åka hem, för jag , Jocke och Ludde skulle kolla på VIK-Troja. En rätt tråkig match. Jocke satt konstant och snackade om vad han skulle beställa på donken, så var tvungna och åka dit efter. Satt där och surrade ett tag, sen gled vi hem.

Nu ska jag sova, helt slut!

Hörs!

/ J



RSS 2.0