Skön seger!

Gårdagens match slutade till slut 2-3.

Fellingsbro/Frövi är ett rätt så underskattat gäng. Dem har verkligen inte något spel alls. Hur dem kan slå två av topplagen är faktiskt ett rent mirakel. Dem slår mest sarg ut hela tiden och när de väl kommer över rödlinjen så blir det "dump and chase". Ishallen som sagt är som ett stort gigantiskt partytält som dem slagit upp och spolat upp lite is i. Till och från "ishallen" är det en ganska lång mörk cykelväg man får gå. Ungefär 4/18 spelare tappar på någon av vändorna skridskoskydden. Istället för plexglas så är det något slags nät. Nätet finns typ bara bakom målen. Nackdelen är att om man ska slå en puck, så gäller det att hålla den efter isen eller max en meter ovanför isen. Blir pucken något högre så fastnar den i nätet och det blir avblåst, eller åker bakom sargen och det blir tek dirr. Nog klagat.

Matchen börjar vi grymt bra och för hela första perren och går av första perren med 0-1 och skotten 5-10. Andra perren får vi snabbt 0-2 efetr en tavla av deras målvakt och #13 Persson kan slå in pucken i öppen kasse. Av någon konstig anledning blir det målet deras vändpunkt. 0-2 blir snabbt 1-2 efter en backmiss. Vi lyckas hålla 1-2 perren ut och bestämmer oss för att verkligen gå ut och visa hjärta i tredje. Rätt jämn tredje perre där de har mycket tryck i pp. 2-2 vid runt 15.00. Vi får ganska tidigt efter deras mål ett pp och lyckas med lite tur trycka in 2-3. Som ni kanske fattar så lyckas vi vinna med 2-3. Skultuna slog Guldsmedshytte Sk, men vi ligger fortfarande etta med en poäng ner till Skultuna.

Fick nyss ett samtal av far min. Han sa att min bil nu är klar. Jag frågar naturligtvis direkt vad kalaset kommer att gå på. Han svarar direkt att "det kommer bli inihelvete dyrt". Kul och få ett sånt samtal kl 09.00 liksom. Så jävla tråkigt, bara hoppas att det stannar vid 25k då =)

 Nu ska jag äta frukost sen kriga lite på jobbet!

Har ni lite tid över kan ni läsa http://joakimkalen.blogg.se och ge lite tips till hur man ska lösa sömnproblem.

/ J




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0