Fast & Furious!

Känns att jag är en av de som trotsar allt med IPRED, men inte fan kommer man bli tagen. För efter min löpvända på 5 km så började jag tanka hem den tredje filmen om O´Conner och Toretto - Fast & Furious.

Filmen börjar med att dem kapar en lastbil på all last som den har. I dessa tider är det tydligen bensinen dem vill åt. Första scenen är så långt ifrån verklighet som man bara kan komma. Till slut när pengarna delas upp efter bytet, flyr Dom till Panama och lämnar Letty. Han får ett samtal några månader senare och hans syster berättar att Letty har blivit mördad. Dom blir förbannad och beger sig genast till LA och tar reda på vem som är skyldig till mordet. Han får reda på att det är Braga som ligger bakom det hela(maffian I guess). För att komma åt de, så behöver han ställa upp på ett race och vinnaren får köra grejer åt Braga mellan Mexico och Usa. Både Dom och Brian får köra åt Braga, men det hela slutar med eldstrid, fast de lyckas fly. Pengarna som låg i bilen, får de med sig och till slut kommer de överrens om att de ska byte, men bara om Braga själv dyker upp. Självklart blir det missuppfattning mellan O´Conner och hans befäl och Braga lyckas fly. Brian blir avstängd från fallet, men han och Dom ger till till Mexico får att hämta hem Braga. Det hela lyckas de naturligtvis, men och Dom vägrar att fly och säger att han vill ta sitt straff. Väldigt skeptisk att det blir ännu en film då Dom Toretto fälls och döms till fängelse på livstid.

I nattes NHL-slutspel så reducerade Washington till 2-1 i matcher. Bäckström var en av de spelare som verkligen klev fram och han stod för tre assist och var en bidragande orsak till att det blev vinst. Alexander Semin stod för två mål och en assist. Kanske blir Sjöström, Lundqvist och Näslund aktuella för VM? Återstår att se!

Idag är det dags för första sommarträningen. Ska bli kul och se hur många själar som vågar dyka upp. Kanske är vissa lite rädda för att ta några steg i det berömda elljusspåret. Personligen hoppas jag på ett varv på tid direkt, så man har något att gå på och jämföra vid ett annat senare tillfälle.

Ni måste bara kolla på filmen under här. Är från ett gammalt Lilla-sportspegeln där Niklas Bäckström gästar. Tror jag kollade på det typ 10 ggr i rad igår, men skrattade lika mycket varje gång. Snacka om nervöch-s. Någon som vet vilken film en person säger så?



/ J

Kommentarer
Postat av: alkis

det är skön - t

2009-04-21 @ 13:45:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0