Judgement day!

Jaha, då var det då äntligen den 2 April - dagen då bilarna rullar upp till Sälen. Sitter faktiskt på jobbet nu, vilket känns lite vemodigt, men skönt ändå faktiskt.  Fick lite panik igår och började packa väskan lite sent, så hur man kommer se ut på varje krogvända ska bli kul att se. Tror vi blev 19 pers som åker och runt 4-5 bilar, en åker senare ikväll. Har checkat in vädret och det ska tydligen bli grymt väder hela helgen faktiskt! Tur att man inte åker något då!

Var i extas igår när jag insåg att dem visade hockey på tv igår. Var taggad som fan, sen när jag slår på tv:n - inge hockey på tv? kanal 9?! Varför inte visa matchen på kanal 5 som alla jävla vinnare har?! Med lite tur så fick jag reda på att man kunde kolla på matchen live via deras webb-tv. Då tror man ju att det ska funka klockrent, men vid varje närkamp så fastnade bilden och det var bara att starta om. Tillslut klarade jag inte av att kolla vidare, så började följa kvalet till div1e istället.

Det handlade om målskillnad mellan Munkfors och Boro/Vetlanda igår. Boro vann igår med 0-4 mot Grums och Munkfors fick stryk med 3-1 mot Sunne. Dem hamnade på samma poäng, men samma målskillnad, men Munkfors tog andra platsen i serien pga inbördesmöte, eller gjorda mål? Skitsamma, vi tog en plats till div2 för andra året i rad, vilket är en grym sensation. Hur det blir till nästa säsong är ovisst, men hade vart kul och prövat att spela lite högre upp under sin hockeykarriär, innan den snart tar slut. Det handlar förstås om mycket mer pengar för en högre division och sen är ju bara föreningen 1år gammal. Ska bli kul och höra hur dem resonerar iaf!

HV71 vann iaf första matchen mot Färjestad helt rättvist med 4-1.

Åkte med min syster igår när hon övningskörde. Blev ingen lång vända, då hon bara backade ner för uppfarten och malligt körde framåt ca 3m, men när hon väl skulle hoppa ut så glömde hon lägga i friläge och bilen hoppade ungefär 3m framåt. Hon påstår att hon ska ha tagot körkort innan den 28 Aug - ALDRIG!


Kanske kommer en liten resumé av helgen på Söndag, beroende på hur bra jag mår.

Big up!

/ J


Kommentarer
Postat av: Anonym

Have fun J! =D

2009-04-03 @ 00:10:52
URL: http://madeleinejansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0