Maskinen!

Ja, då var det äntligen Fredag och ännu ett steg närmare uppsägningen. Ett svar som verkligen drar ut på tiden, men är pretty sure att jag är en av dem drabbade. Löpvändan blev en korate vända av vad sonm löpts under veckan. Känner nu att vaderna är hårda som betong, så tog bara en lätt vända på ca 20 min. Funderar på om jag ska ut på en vända idag med, men känns rätt meningslöst när man ändå en timme efteråt sitter med en bärs i handen. Ikväll blir det alltså Maskinen Silk. Var ju tänkt att dem skulle lirat förra helgen, men Herbert hade halsfluss som hindrade han från att uppträda. Läste igår på hans Facebook att dem är i London och spelar in musik med någon artist där. Så det skulle bara fattas att dem missar, eller att flyget ställs in, men det bör inte hända. Igår på kvällen var det faktiskt hockey på tv för ovanlighetens skulle. Sverige - Tjeckien i en liten cup innan VM. Tyvär blev det förlust med 1-2, men en som verkligen visade framfötternana var Stefan Liv. Formen verkar sitta i sen finalerna och Honken lär få det svårt. Frågan är ju om Bengan flyger in någon målvakt från NHL till VM. Vad jag kommer på nu så är väl Hedberg och Ersberg ej med i slutspelet, rätta mig om jag har fel. Icko?

Hittade en rätt fet blogg igår, där det släpps rätt mycket musik helt for free. Hittade lite material från Organismen. Han förklarade att DJ Large var den bästa personen han ever jobbat med. Till albumet som släpps nu så fick dem så mycket material, att alla spår inte fick plats, så istället för att bara ha det liggandes och att det blir bortglömt så skrev han att han lika gärna kan släppa det som en liten teaser till plattan. Hittade även en låt med Freddie Cruger feat. Adl - Running from love. Låten är egentligen från 2006, men det stod att låten har kommit förbi alla kritiker rätt obemärkt, men en skön låt - med två erfarna personer:





Ni som har hört talas om Far och Son, vet att gruppen består av Frej Larsson och Simon Gärdenfors. Som musiker är Gärdenfors även aktiv som rappare och den ena halvan av hiphop-duon Las Palmas (den andra halvan är seriekollegan Calle Thörn). Flera demos har släppts och det "officiella" debutalbumet släpptes 2006. Idag är Las Palmas lagt på is. Frej är en av medlemmarna i Slagsmålsklubben. Senaste plattan dem släppte var Boss For Leader, som kom ut 2007. Far och Son släppte sin debutsingel för typ innan jul och den heter "Panik" och fick en rätt hyllad musikvideo. Dem uppträdde i musikprogrammet Garage i SVT och körde då låten "Tjeckoslovakien". Låten har inte fått någon musikvideo än, men finns en inspelning då dem kör låten mitt bland folk vid "tuben" i Oslo. Rätt cool video, så check it:





Nu väntar frukost!

Trevlig helg!

/ J

Kommentarer
Postat av: Blomkvist

Visst Icko till VM eller varför inte du

2009-04-17 @ 18:37:55
URL: http://www.freewebs.com/tbf2008
Postat av: möken

1,35 i låten så jävla skööönt

2009-04-19 @ 15:19:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0