STOR!

Då är ju frågan om Sverige ens har något att göra i VM? För spelet var över(ironi) all kritik och två första perioderna skämdes jag fan bara. Att så många stjärnor från NHL bara kan åka och "flöjta" är sjukt. Är väl dem som ska bära laget, men så var det knappast igår. Skrev i ett tidigare inlägg att det var grymt att Berglund fick chansen att vara med i VM. Tar tillbaka allt jag skrev om han, då han varit  HELT VÄRDELÖS på dem två matcherna han har spelat. Han ser så sjukt ointresserad ut och bara åker runt på en skridsko och lever på sin NHL-status. Samma sak Huselius som verkar åka runt och tänka på våldtäkten, men när Berglund blev bortbytt och Markus Nilsson kom in blev det lite fart på han och det var ju han som avgjorde i sudden. Trejde perioden ska Sverige ha all creed för då man fortsatte kriga trots underläge och segern gav lite tankar bak till matchen mot Finland för länge sen(hoppas alla minns). Kan säga att Gustavsson i målet räddade Sverige vid några tillfällen och stundtals var det rena drömräddningar.

Hittade lite fet musik igår. Först och främst släpptes Promoes platta "Kråksången" igår, sen även Stors nya platta "Nya skolans ledare". Trots att Stor fortfarande bara är 22 år gammal har han varit med på den svenska hiphopscenen i nästan halva sitt liv. Efter att länge varit en del av gruppen Vendetta hamnade rapparen under The Salazar Brothers (Salla, Chepe och Masse) beskyddande vingar, där han finns kvar ännu idag. Tillsammans med Mohammed Ali, Carlito och Mack Beats ingår han numera också i det Södertörnsbaserade kollektivet Ayla, som redan har hunnit med att beskrivas som "framtiden inom svensk hiphop" av många kända musikprofiler.

Låtlista:

1. Minut för minut (Prod. Masse)
2. Allt vi gjort (ft. DanJah) (Prod. Masse)
3. Aina (ft. Mohammed Ali) (Prod. Salla & Chepe)
4. Terminal 5 (ft. Fille) (Prod. Masse)
5. Gata upp gata ner (ft. Sepideh Vaziri) (Prod. Masse)
6. Den här (ft. Petter) (Prod. Salla)
7. Psykos (Prod. Ears)
8. Lilla shorty (Prod. Masse)
9. Baby problem (ft. Jacco) (Prod. Masayada)
10. Sätt dig ner (ft. Promoe) (Prod. Mack Beats)
11. Stockholmsnatt (ft. Adam Tensta & DanJah) (Prod. Masse)
12. Min freestyle (Prod. Masse)

Albumet går att ladda ner gratis på: http://www.whoa.nu/ReadItem.aspx?url=http://blog.whoa.nu/2009/04/29/ladda-hem-stor-nya-skolans-ledare/


 

Länkar en riktigt fet låt, som dem flesta säkert kan relatera till!

 



Så vad händer ikväll? Keine anung!

Big up!

/ J


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0