Hoooodies!

Sega jävla tröjor. Beställde två par kalsonger och de kom dagen efter i brevlådan(!) till och med, men att två stycken tröjor kan ta så lång tid. Bara hoppas det inte har blivit något strul så man blir blåst på cash.

Hittade riktigt schyst musik när jag kom hem från jobbet igår. Bla så har Promoe lovat på Looptroops hemsida att de/han ska släppa en nya låt varje månad. Material som ej är tänkt för någon skiva. Igår droppade dem låten "birds" som gästas av Million Stylez. Tyckte låten var riktigt schyst då de både blandar rap och lite ragga - helt okej kombination. Sen fann jag en raplåt som just rappas på franska. Förmedlade den vidare till Dawa och fick svaret "Och du klagar på mig". Haha, var kanske inte den bästa låt, men den hade ett skönt flow i låten! Jag och min musikstil =)

Hann även kolla på en rätt bra film innan dömningen igår - Body of lies!

Här får man stifta bekantskap med den skicklige CIA-agenten Roger Ferris (DiCaprio) som under ett uppdrag i Irak förlorar en av sina bästa vänner och börjar tvivla på de metoder som han tvingas använda. Hans chef, Mr. Hoffman (Crowe), är en arrogant Washington-baserad byråkrat som inte skyr några medel i kampen mot terrorismen, inklusive att likvidera oanvändbara avhoppare. När Ferris förflyttas till Jordanien för att jaga den svårfångade terroristen Al-Salim börjar hans handgripliga metoder allt mer att krocka med Hoffmans cyniska planer. Nyckeln till operationens framgång verkar allt mer ligga i den jordanska säkerhetstjänstens excentriske chef Hani (Mark Strong) händer.


Det blir många scener med bläddrande i mappar och springande i smala gränder. Sidointriger kommer och går men grundberättelsen är förvånansvärt rak och faktiskt ganska oengagerande. Actionscenerna är sylvasst iscensatta men förhållandevis få och en avgörande scen i slutet av filmen är en liten besvikelse.


Nej, den största behållningen i "Body of Lies" är utan tvekan Russell Crowe och Mark Strong. Crowes underhållande tolkning av den ärkeamerikanske buffeln Ed Hoffman är både rolig och skrämmande. Större delen av filmen kommunicerar han sina cyniska order via sin mobil, samtidigt som han hämtar och lämnar sina barn eller gör andra vardagliga saker. Det är en slående bild av att det så kallade kriget mot terrorismen framförallt är amerikanska medelklassens krig.  Filmens största stjärna är trots allt den brittiskfödde skådespelaren Mark Strong i rollen som säkerhetschefen Hani. Han äger varenda scen som han är med i och spelar skjortan av en DiCaprio på rutin.

Dömningen igår är väl inte så mycket att prata om. En av säsongens tråkigaste matcher att döma. Gick väl inte alltför bra heller, men har bara mig själv att skylla. Är man inte taggad, då blir det inte bra resultat.

Big up!

/ J



Kommentarer
Postat av: jeanette

du är utmanad! läs mer i min blogg =)

2009-02-05 @ 14:58:55
URL: http://jeanettebohjort.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0