Idag gäller det!

Kanske lite tjatigt, men är det här som jag spelat för hela säsongen. Första playoff matchen mot Guldsmedshytte SK. En dryg bortamatch på ca 1,5h i en svettig buss. Som sagt som jag skrev igår, så har vi inte vunnit borta på två säsonger. Sår är det dags för vändningen? Skulle vara grymt kul att få kvala upp till div2 två år i rad. Så det gäller att alla är med från start från början idag. Vi tränade igår och var rätt bra uppslutning,. Var bara Tobbe, Turk och Jojo som saknades. Tobbe jobbade med ska med idag, men dem andra två är det frågetecken på. Bara hoppas att vi kan komma med bästa möjliga lag. Så hoppas folk kommer på på Fredag då returen är i Hallsta.

Efter jobbet igår som kom Jocke över och vi kikade på en film - Adulthood. Inte den bästa filmen, men här kommer en snabb resumé:

Sex år efter Sam Peel släpps från fängelset för att dödat Trife, inser han att livet är något lättare på utsidan än den var på insidan och han är tvungen att konfrontera de människor han skadat mest. Några har gått , andra har fastnat med konsekvenserna av sitt handlande den kvällen, men en sak är för vissa - alla har varit tvungna att växa upp. Genom sin resa, kämpar för att hantera sin sorg och skuld, men sak han inte vänta - de som söker hämnd. Sam fastställer att försöka få ut budskapet till sina förföljare att de borde stoppa våldet, ungefär som Trife försökt tala om för honom.
En sida av "the underground" i England.


Big up!

/ J


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0