Ångest..

Ångest är alltid bra att ha. Kanske inte alltid, men ibland förtjänar man det fan. Idag har jag ångest därför jag inte höll mitt vad som jag och Jocke hade. Han är lika blåst han med, för han var nästan lika full som mig =) Jag har även ångest därför jag var så jävla full med. Man kan fan inte behärska sig, utan det ska alltid svepas till 110%. Det finns fritt med minnesluckor kan jag lova och är det bra eller dåligt? Den frågan tror jag blir obesvarad!

Igår så blev det tillslut "lite" festande. Det blev en skit seg Lördag och vi började inte för en vid 20.30. Brukar vanligtvis börja tidigare men Dawa låg och sov i ca fyra timmar i min soffa och jag kollade på film, så därför blev det så sent. Jocke kom över efter sin match och då började vi små dricka lite. Dilemmat är att om man börjar sent så vill man bli full fort. Det är då man får ta konsekvenserna kommer sen. Tror jag hann hälla i mig 4st 50cl öl på ungefär en timme och tio minuter. Vi började en intensiv jakt på en människa som kunde ta oss från punkt A till Eskilstuna, där vi spenderade kvällen. Vi fick tag i Dawas bror som snällt ställde upp och skjutsade. Vi plockade upp lite folk på vägen och var väl framme vid 23.00 ungefär. Vi gick till första bästa ställe och där hände en rätt rolig grej. Jocke stegade fram först till vakten i och med att han är äldst. Han tror nog han är en lite "ledare" av oss och kan snacka till sig mycket ;) "Kan du gissa hur gammal jag är?" Vakten; "23?" Jocke; "Haha JAAAA" Vakten;"Men tyvär det är 25". Hahahaha han var duktigt säker på att vi skulle få komma in, men gick på en nit direkt. Vi tog en taxi iväg till nå hak som hette "Sylvia". Jocke gav lovord att det var ett schyst place. När föraren av taxin kör iväg oss till andra sidan stan blir jag lite fundersam direkt. Vi kommer fram till ett place som liknar gamla "Planet cafe" som låg i Sura förut. Beställde fort in varsin Heineken och sedan var jakten igång. Efter två öl var så begav vi oss in mot city igen och till "Lotus". Ett ställe som jag vart på förut, men för dagen så var det fritt med människor. Just där börjar mina minnen svikta lite. Har ett minne av att jag beställer in Tequila till alla som står i baren och kollade precis nu på saldot på mitt visa kort. 635, 128 och 143kr draget - BRA JOBBAT JEPPE! Skjutsen hem blev Dawas bror igen och där somnade jag innan jag ens öppnat bildörren. Åka bil full är ingen höjdare och slutar oftast med en så kallad "b-kepa".

Väl hemma hade tydligen jag och Dawa haft en konversation på MSN. Jag hade skrivit "Skokaru ekle" då det  egentligen  skulle stå "Skojaru eller". Ingen höjdare att fastna vid datorn på fyllan.

Så har precis kollat på nya Bond-filmen. Helt okej film på en bakisdag. Måste även ge tummen upp för "Zack and Miri makes porno". Så skön film, men den där humorn som jag gillar. Zack svär exakt hela tiden vilket gör humorn ännu bättre. Filmen handlar om Zack and Miri som bor ihop som kompisar. De var ej råd att betala räkningarna och tillslut så stängs varmen och vattentillförseln av till lägenheten. Då kommer Zack på den briljanta idén att dem ska göra en porrfilm. Efter ivrigt tjatande så går Miri med på det. Slutet blir som vanligt att dem fattar tyckte för varandra och "get together".

Se till att ladda hem Dave Darell - Children (Club mix), fetare låt för ni leta efter!

Nu ska jag iväg och äta, sen spendera resten av dagen i sääääängen.

Hörs!

/ J


Kommentarer
Postat av: pernilla

men bra att berätta slutet på filmen jeppe, åååh

2009-01-13 @ 08:28:06
Postat av: jeppe

Haha =)

2009-01-13 @ 08:59:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0