Cass

Åkte och hälsade på mor & far en snabbis igår. Bror min fyllde nämligen 24 år igår. Han har precis pluggat klart och det blev totalt 4,5 år. Han lär ha studieskuleder på över 200.000 vilket inte är fy skam. Han har gått på ett flertal intervjuer, men dem har insett att han inte är den rätta personen. Han har nu flyttat hem till sitt gamla rum i barndoms-huset. Han springer runt 2 mil i veckan och påstår att den är den mindre "feta" i familjen. Han insåg för ganska länge sen, då han spelade i u16, att jag var den lite mer "framgångsrika" inom sport. Jag fick chansen att träna hockey med hans lag och då insåg han att det var bara att lägga skridskorna på hyllan. Hans namn är Johan Sebastian Andersson och närmar sig sakta men säkert 30års-gränsen - GRATTIS!

När jag kom hem därifrån så började jag kolla på en film. Filmen heter CASS.  Den är baserad på självbiografin om Cass Pennant. CASS är berättelsen om det adopterade jamaicanska barnet som växte upp då huligankulturen var den mest fruktade i Storbritannien. Det är inte bara historien om en man, utan också berättelsen om en tid i Storbritannien när frågor om ras, klass och manlighet ifrågasattes. Grym film!

Idag har vi en sjukt viktig match. Innan träningen igår så hade vi ett litet möte. Gunter gick igenom om hur förväntningarna har ökat på oss och om att det skrivas en artikel om oss och om att även tidningen ska börja skriva lite mer. Folk tror nog att vi är rätt givna i play-offet pga av att vi kvalificerade oss till div2 förra säsongen. Grejen är att det kan lika gärna ha vart tillfälligheter att vi bara klarade play-offet då. Den här säsongen så har serien blivit lite "jämnare", iaf om man ser till topplagen. Så det är tre topplag kvar vi måste slå plus ett bottenlag, innan saken är biff. Klarar vi det?

Simma easy!

/ J


Kommentarer
Postat av: SE16

Kul att du gillade filmen. Håll utkik efter Awaydays som håller på att spelas in i England i skrivande stund. Får man tro snacket på diverse forum så blir de något alldeles extra.

2009-02-04 @ 14:51:36
Postat av: Jeppe

Riktigt skön film faktiskt. Vet du om filmen är baserad på en självbiografi? 2000-talets eller 1900-talets huligan-kultur?

2009-02-04 @ 14:54:13
Postat av: SE16

Syftar du på Cass så är de en självbiografi från 70-80 talets england.



Awaydays kommer också utspelas i den eran. Just nu finns inte så mycket info ute.

2009-02-06 @ 01:05:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0