Moneymaker!

Torsdag och två dagar kvar till helg igen. Känns som att veckan har gått rätt fort. Kanske därför man ständigt har något att göra.

Igår så var jag iväg och dömde. Åkte till stan där jag plockade upp Adam utanför Konrad, sen bagav vi oss till JM-hallen. Matchen var alltså mellan VIK - Lindlöven, damer alltså. Lite ringrostig då jag bara dömt en match som HD den här säsongen. Jag blev nog lite lurad. Var inte riktigt samma tempo som jag hade faktiskt hade hoppats på. VIK vann med 6-4. Ska faktiskt fundera på att ta fler matcher, då det är värt att bara glida och ta några utvisningar för 765kr.

Tänkte flagga för ännu en fet film, så ni som inte vill veta slutet bör nog hoppa ett par rader. Filmen är alltså "RockNrolla". En film som handlar om lite olika kriminella gäng som utför olika typer av handlingar. Det börjar med en rik ryss som vill ha bygglov för något som han ska bygga. I dessa tider är det minst 5års väntetid. Han betalar därför Lenny som "driver" hela staden. Lenny betalar sen en korrupt politiker som ska få bygglovet att gå igenom. Ryssens revisor säger till  "The wild bunch" att pengarbytet ska ske och dem snor pengarna och det blir massa tok. Det mesta kretsar kring en tavla som ryssen lånade ut till Lenny. Tavlan är en turtavla, men blir tillsist stulen av Lennys knarkande son. Lenny och de för sen reda på att det var "The wild bunch" som snodde de första pengarna. Det hela slutar med att Lenny blir avslöjad av "The wild bunch" att det var han som satt många av de kriminella i fängelse. Kanske inte den bästa recensionen, men den får duga. RockNrolla - helt klart godkänd film!

Kan meddela att resultaten i allettan inte gick Suras väg igår. Eller egentligen var det bara en "viktig" match som hade betydelse. Enköping vann över Arlanda och drygade ut avståndet för Sura, som nu får det ännu tuffare. Tror personligen att platsen för avancemang är långt borta.

Big up!

/ J



Kommentarer
Postat av: SE16

Skönast på rullen va lektionerna i örfilning samt avslutande golfsvingen med locket på den stabbade vakten=)

2009-01-22 @ 22:44:11
Postat av: jeppe

Tyckte de två ryssarna var rätt hårda faktiskt!

2009-01-23 @ 09:23:47
Postat av: SE16

No shit!

2009-01-23 @ 10:17:24
Postat av: pojjo

jag tycker tommy t va grym han hade stuvade makaroner i sandlådan

2009-01-23 @ 12:13:36
Postat av: jeppe

Tortyren med kräftorna kan nog inte vart så skönt heller =)

2009-01-23 @ 12:42:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0