Sömn..

Skulle kunna göra vad som helst för att bara få gå hem och sova. Ibland uppskattar man sömn sjukt mycket. Man tänker varje dag vid 05.20 att direkt när man kommer hem ska man sova minst en timme. Grejen är att man kommer hem är man relativt pigg och brukar oftast ha massa andra sysslor som behövs göras.

Kollade på en rätt fet film igår - "Seven pounds". Huvudkaraktären spelas av Will Smith. Lite halv konstig film att fatta. Handlar om Ben Thomas som verkar rätt depressed efter en bilolycka där hans fru avlider. Som jag förstår så snor han sin bros legoch spelar en människa ifrån IRS och besöker människor och säger att han vill hjälpa dem. Bla så gav han bort halva sin lever till en människa och besöker en fru som blir misshandlad av sin man. Han skänker bort sitt exklusiva hus precis vid havet till henne. Det mesta kretsar kring Emily som lider av en allvarligt problem med hjärtat och behöver en donator. Dem inleder en liten affär. I slutet så tar han tillslut livet av sig på ett litet konstigt sätt. Han fyller ett badkar med vatten och is och lägger sig i. Han lägger även i en manet som är direkt dödlig. På så sätt skänker han bort sitt hjärta till Emily som är i akut behov av ett.

Igår så var jag och dömde i Kungsör. Skulle nog kunna kröna ishallen till den kallaste ishallen i Sverige, så illa är det fan. Matchen igår var den knepigaste på länge. Viking började i ett sjukt högt tempo och gick upp till 0-2 efter bara två minuter. Kungsör fick en den snabb reducering och det var match igen. Tror nog aldrig jag har blåst för så många icing-puckar i hela mitt liv. Att båda lagen hade gått igenom vad de skulle göra vid stress i egen zon, kunde man märka - SLÅ ICING! Andra perioden blev också en svårspelad period. Tredje perioden drar Kungsör iväg till 5-2 och där tror man matchen är punkterad. Så blev det ju inte, utan 5-2 blev 5-4 och sen var det lika matchen igenom upp till 7-7. Med 45sek kvar drar Viking på sig en utvisning och KIK får spela PP. Som ni kanske förstår så får dem in 8-7 med 14sek kvar. Grejen är att KIK ligger näst sist och går vi så långt som till kval upp till div2 så är de ett av lagen vi får möta. Det andra laget blir det som ligger ovanför de och i nuläget är det Köping. Rafflande eller hur? Tråkiga derby matcher. Viking mötte vi faktiskt förra året i kvalet. Förlorade stort borta, men i den avgörande matchen om vilket lag som skulle ta steget upp till div2, så vann vi med 7-5. Nu blev det ju så att vi tackade nej och Viking fick vår plats.

Kan glädjas åt Sura som vann hemma igår mot Nyköping med 5-2. Sura ligger nu på en delad andra plats med 10p. Valbo leder med 11p, men Visby/Roma och Arboga har en match mindre spelad.

Idag är jag tvungen att avstå träningen för att jag ska iväg och döma. Det är en j18-elit mellan VIK-Sunne. Rätt skönt att pengarna börjar rulla in efter uppehåll med dömningen.

Trevlig Torsdag!

/ J


Kommentarer
Postat av: pernilla

men jesper, nu hände det igen. du berättade slutet på en film, inte bra!

2009-01-19 @ 14:58:18
Postat av: jeppe

men pernilla, jag måste ju :D

2009-01-19 @ 15:08:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0