Sömn!

Att sova är nog bland det bästa man kan göra. Finns kanske lite grejer som är snäppet bättre, men sova kommer tätt efter. Har precis vaknat efter ungefär 10 timmars sömn. Jag snittar ungefär 6-7 timmar i vanliga fall i veckorna.  Nu har jag precis börjat tanka hem "Zack and Miri makes a porno". Det var Dawa som rekomenderade filmen och den hade faktiskt premiär för inte så länge sen, men är säkert helt värdelös. Kollade på "Bedtime stories" innan jag åkte till ishallen igår. En helt VÄRDELÖS film med Adam Sandler, som handlar om att han ska berätta sagor för hans systers barn, innan dem går och lägger sig. Efter ett tag inser han att allt han berättar går i uppfyllelse. En film med en bra skådespelare, men kass handling.

Matchen igår blev ingen succe. Sura förlorade med 1-4. Sura började bra och hade ganska mycket tryck första 12-13 min. 1-0 kom i PP av Schelin, men efter det tappade Sura spelet. Lite för mycket spel i boxplay gjorde att Enköping till slut gick ifrån i målprotokollet. Det roliga var att det var ganska mycket folk (504) och för första gången på länge hörde man lite ramsor i hallen. Nog för att det var Fredag och alla som sjöng var märkbart berusade, men det livade det upp stämningen iaf. Vet att Sura har begärt att få några av hemmamatcherna på just Fredagar, då det tydligen dyker upp lite folk. Det gjorde inte såp mycket i tabellen att det blev stryk. Visby/Roma spöade Valbo i andra "seriefinalen" och nu leder dem på 9p. Sura, ESK och Valbo har vardera 6p och Arboga skuggar tätt efter med 5p. Bara tre matcher spelade och med elva matcher kvar - totalt 33p till att spela om. Personligen tror jag aldrig det räcker, men ska låta det ligga öppet.

Efter matchen igår så åkte jag hem till Dawa. Han fick i mig att vi skulle åka till krogen, så nu bröt jag mitt vad lite. Eller bröt och bröt kan man inte säga, då jag drack två Miller och gick hem sen. Vit var jag garanterat, så jag är fortfarande på spår, men aningen lite försenad =) Frågan är ju vad som händer idag då jag fick ett mess av Jocke "Styr nå tok idag". Tror nog inte han syfta på en myskväll med ost och kex, utan på något helt annat.

Nu ska jag försöka städa lite och efter det glo på en "bra" film förhoppningsvis.

Trevlig Lördag!

/ J


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0