Ballar av stål!

Lite segt blir det nu när hockeyn är slut. Kommer kännas såhär första veckan, men sen kommer det kännas bättre.
 
Åkte  iväg och handlade med Ricki efter jobbet. Kirrade i ordning så grym mat efter vi hade vart iväg.. Blev nå slags wok-mat, men starkt som fan - grymt gott! Kände mig riktigt nöjd efteråt och kände att det var dags för en löpvända. Började första med att ladda ner all musik jag hade missat från helgen. Hittade två grymma låtar med "J-Son" sen en låt med "Promoe". Läste att hans nya singel som ska släppas heter "Svenne banan". Sökte lite efter den på Youtube, men fann bara ett klipp från en livekonsert ifrån "-30" uppe från Luleå. Läste även lite ny fakta om att "Maskinen" ska vänta med att släppa plattan och att det troligtvis blir till efter sommaren. Lite surt, då jag väntat på den ett bra tag nu. Kom till slut ut på den efterlängtade starten på sommarträningen. Blev lite stressad då Tobbe precis skrev innan jag skulle u t"Ska du ut och springa, när det går hockey på tv?" Hade faktiskt redan kollat upp om det skulle gå hockeyn på kanal5, men stod att det inte skulle visas, så blev lite skeptisk när han skrev så. Kom iaf iväg och blev en vända på 35 min, så tänkte mäta upp hur lång den var idag. Rätt tungt flås och hade grymt ont i fötterna efteråt. Bara bita ihop - alltid lika jobbigt i början!

Angående hockeyn så är det lite synd att HV71 vann över Timrå. Ganska bra gjort då HV låg under med 3-1 i matcher, att just vända det och vinna med 4-3 i matcher. Det som var lite märkligt var att Johan Backlund blev petad och istället fick Magnus Åkerlund chansen. Åkerlund som just fick chansen två matcher tidigare, gjorde verkligen inte bort sig. Kanske 3:e kassen som såg lite billig ut. Det roliga blir vart Backlund ska ta vägen nu? Tydligen är Timrå på jakt efter Brynäs Anders Lindbäck och har samtidigt signat nytt med Åkerlund. Blev tydligen en ruskigt lång match mellan Linköping och Saik. I den 6:e(!) perioden lyckades Saik trycka in det avgörande målet. Kul att Linköping är utslaget, då dem hade som mål att vina SM. Kan Saik lite underdogs? Dém komemr få det riktigt tufft med Färjestad och jag tappar 4-2 i matcher till FBK. Frölunda fick alltså HV i semin. Kan bli tufft, men dem har ett bra facit mot de under grundsäsongen. Tror ändå det blir 4-3 till Frölunda.

21.55 var det premiär för det omdiskuterade programmet "Ballar av stål". Ett program med en "liten" touch av humor som fick duga helt klart.

Träning idag med jobbet, pinnar!

Big up!

/ J


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0