Förlust..

Blev en förlust i gårdagens match mot Viking. En riktigt dålig match från sida!

Första perioden börja väl sådär. Dem fick in 0-1 i pp efter 3 min. Ett mål som jag tycker jag skulle haft ändå, men han skjuter mellan benen på backen framför och hinner inte komma ner i V, så den slinker in mellan benen. Vi rycker upp oss lite faktiskt. Får rätt bra tryck på deras mål har har ganska bra chanser till att kunna kvittera. Tillslut så kommer 1-1 av Raffe. Publiken blir helt extstas. Nu gäller det att kunna hålla 1-1 perioden ut, men med 30sek kvar så slarvas det vid ett tek i anfallszon och det blir ett friläge som dem tar till vara på. Halvsvårt läge då han går över centrallinjen och blir en liten förflyttning. Dem hade ett riktigt bra pp och med tur så klarar vi oss undan fler mål i boxplay. Skotten 13-16.

I Andra perioden är vi inte med alls. Dem äger perioden helt och är i stort sett spel i vår zon hela perioden. Har svårt och få ut pucken ur zon och spelar väldigt ängsligt. Mycket spel i boxplay då vi drar på oss alldeles för mycket utvisningar. Freddie kanske inte gör någon av sina bättre matcher, då han friar alldeles för mycket åt deras fördel. Skotten slutar 8-15. En period jag är riktigt nöjd med och lyckas faktiskt med en sån där omöjlig räddning då man är helt överspelad, men lyckas lägga ut klubban och pucken träffar den.

Tredje perioden börjar direkt med en baklängesmål redan efter mindre än en minut. 2-1 läge där det blir överspel. Sjukt att inte backen kan lyckas hålla sin gubbe, när dem vet att jag har skytten. Flera matcher i rad vi har gått på ett sidledspass nu. Blir en jobbig uppförsbacke, men efter lite tryck i deras zon får vi in 2-3 av Lill-Turken. 8 min kvar och det är bara kriga! Efter lite tryck av Viking får dem in 2-4 och matchen är över. Ännu en gång en miss i markeringen och han får stå helt ren framför mål, när det kommer ett inspel från bakom mål. Så synd att 3/4 är slarvfel. 2-5 kommer i öppen kasse. Skotten 7-10, totalt 28-41.

Så tråkigt att vi inte kan vara bättre när det väl gäller. Det enda positiva är väl att det slöt upp HELA 603 BESÖKARE. Riktigt roligt att spela när det är mycket folk. Nu är det Kungsör hemma på Onsdag som gäller.

Ska strax iväg och döma kvalr till j20elit mellan VIK - Kumla. Sen kanske utgång.