Match!

idag är det då äntligen dags för match nr 3 i kvalserien till div 2. Kungsör står alltså för motståndet och det är verkligen vinna eller försvinna just för dem. Det är deras sista match idag och och vinner de idag hamnar de på två vinster och två förluster. Vid en ev. förlust så är de helt körda tills nästa års div 2. Vinner vi så har vi två segrar och en förlust, för vi har ju en match kvar sen. Tror Viking blir jävligt nöjda om Kungsör vinner, då deras chans att bli klara stiger rejält. Vart riktigt dålig uppslutning på både Måndagens och Tisdagens träning. En kille är hemma för att hans tjej ska flytta in och en kille är hemma för att han inte har nå torrt ved hemma liksom. Är dem intresserade av att vara med ens? Var 3-4 st som var borta, som nog borde vart med idag. Bara bita ihop och göra det bästa av det, vinst är det enda som räknas.

Hjälpte Jocke att göra klart hans CV igår. Pappret med hans jobbmeriter blev riktigt bra och det fyllde vi ut riktigt bra. Hans personliga brev blev betydligt mycket sämre, då det blev 4st rader om vem han är och 3st rader om hur han är som människa. Så vi fyllde väl ut 1/10 av pappret. Efter det drog jag hem och började kolla på en film jag hade tankat hem "Sex drive":

Visst liknar det "American Pies" och "Road Trips" kärleksbarn, som växt upp till överkåt tonåring som aldrig får ligga, men till skillnad från ovannämnda titlar är "Sex Drive" emellanåt riktigt rolig.


Föga förvånande för en high school-grabb vars extraknäck involverar en jättelik donut-dräkt, är Ian fortfarande en hopplös oskuld. Något som plågar inte bara honom, utan även hans störda brorsa Rex och polaren Lance.


Men Ian tror sig ha hittat lösningen på sitt ståndaktiga problem, när Ms. Tasty uppenbarar sig på en dejtingsajt. Visst, han kan ha överdrivit sitt utseende en aning, och hon bor visserligen i en helt främmande stat, men när Ms. Tasty erbjuder en natt av hett, passionerat älskog är Ian inte sen att sno brorsans bil för den långa, långa resan mot vuxenlivet... eller var det underlivet? Lance hakar på, liksom den smygkära Felicia som Ian bara inte verkar lägga märke till. Missöden på vägen garanteras.


Klart att "Sex Drive" följer sin mall. Vad kan man väl vänta sig av en film om hormonstinna tonåringar på väg genom USA? Men trots det familjära temat anas sig en söt berättelse som tar oanade vägar, och det glädjer att se att en till synes så förutsägbar historia är generös med överraskningar.


Regissören Sean Anders leker gärna med våra förväntningar på genren. Vid sidan av kiss-skämt av lägsta nivå, en härligt sarkastisk Amish-man, psykotiska äkta makar och andra förnedringar hittas också mycket hjärta. Den nördige Duke till exempel, som i vanliga fall hade placerats i facket som den socialt missanpassade utbölingen, är som omväxling en riktigt schysst kille som damerna faller pladask för. Karaktärerna växer med filmens gång och det märks att de bryr sig om varandra. Tack vare det blir "Sex Drive" någonting extra i genren.


Kommer internetdejten att leva upp till förväntningarna? Kommer Ian att inse vem det är han egentligen vill ha? Och kommer trion att överleva den krokiga vägen mot vuxenlivet? Svar ja, det vet alla som sett en och annan komedi i sina dagar. Men som de säger, det handlar om resan och inte hålet... förlåt: målet.


/ Moviezine.se

Helt värdelös film enligt mitt tycke!

Big up!



/ J







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0