Säsongen slut!

Då var det då slut på denna säsong av hockeyn. Tycker ändå att vi avslutar den med flaggan i topp.

Matchen igår då. Gick redan hem från jobbet kl 12.00 för att hinna hemma och fixa lite. Grejade skjuts till Hallsta av Häggis, så att det gick att fira lite efteråt. Trodde det var drygt  30 mil till Hagfors men var bara 26 tydligen. Hann sova i typ 2h innan det var dags för stopp och mat vid någon restaurang i Värmland. Efter det var det bara typ 8 mil kvar. Kom till Valhall, som hallen hette, vid typ 17.15. Började peppa med lite musik innan det var dags för värmning.

Matchen började i ett frenetiskt tempo från deras sida. Blev rätt mycket tryck direkt från Viking. Kände att jag kom bra in i matchen direkt med några enkla skott. Vi hade väl några få lägen, men lyckades ta ledningen med 0-1 av Biffen direkt efter ett tek. Perioden slutade med ledningen med en kasse och skotten tror jag slutade 15-3.

Andra perioden blev vi mycket passiva i egen zon när dem fick press i vår zon. Biffen fick ett ypperligt läge att göra 0-2 vid ett friläge med brände chansen. Samma sak gäller Kaj som missade ett friläge och i kontringen som blir så gör Viking 1-1. Grymt att vi orkade hålla 0-1 efter nästan två perioder. Luften går lite ur oss och dem hinner göra 2-1 innan perioden är slut. Ingen aning hur skotten slutade i perioden.

Vi vet att vi måste göra två mål för att kunna vinna serien och kommer överens om att verkligen att vi ska ge järnet. Blir för mycket spel i boxplay och 2-1 blir snabbt 3-1, men vi lyckas reducera efter ett mäktigt slagskott av Raffe. Efter det lyckas dem göra 4-2, sen är vi helt körda. Bara säga grattis till Viking som var det bättre laget och det märktes att dem hade lite högre tempo i sig. Blir tillslut 6-2. Stämningen var rätt bra efteråt för vi är inte helt körda på att kunna få spela div2 nästa år. Räcker att två av dem fem lagen i kvalet till div1, är två värmlandslag. Blir det så - då blir det div2! Bussresan hem blev en hel del öl och mycket surr. Faktiskt en bussresa på tre timmar som var riktigt rolig.

Precis kommit hem från stan efter att ha dömt. Nu vill jag bara sova, men blir väl att man hamnar på krogen.